streda 13. decembra 2017

Tipy na vianočné darčeky od značky Astrid


Vianoce sa nám nezadržateľne blížia a tí šikovnejší z vás už darčeky majú nakúpené. Ešte ale určite ostáva dosť veľké percento tých, ku ktorým sa čiastočne zaraďujem aj ja, ktorí ešte len darčeky riešime či už sme v poslednom štádiu ich riešenia. A preto každý tip na darček sa hodí 😊



V rámci spolupráce so značkou Astrid mi nedávno dorazil tento nádherný balíček, ktorý v sebe okrem dvoch darčekov obsahoval aj vianočný stromček, ktorý v sebe ukrýva všetky darčekové kazety, ktoré sú tento rok od značky Astrid v ponuke a ja vám ich v krátkosti predstavím.



Prvou darčekovou kazetou je Astrid Hyaluron Plus, spevňujúca starostlivosť so silou Duo hyaluronového komplexu. Táto kazeta obsahuje Hyaluron Plus spevňujúci denný a nočný krém proti vráskam a je určený pre ženy vo veku 40 -50 rokov. Tieto krémy pomáhajú redukovať hĺbku a dĺžku vrások, spevňujú pleť a napomáhajú jej získať mladistvý vzhľad. Je to super tip na darček pre maminu, tetu či kamošku po 40.

Ďalšou zaujímavou kazetou, ktorá by mohla byť skvelým tipom na darček pre maminu či kamarátku, je kazeta Astrid Beauty Elixir obsahujúca hydratačnú starostlivosť s komplexom vzácnych olejov. Obsahuje hydratačný denný krém proti vráskam a skvelý čistiaci pleťový olej, o ktorom som vám už písala. Krém je určený pre pleť v rozmedzí 35-55 rokov.

Túto kazetu som obdržala ako darček minulý rok a aj tento rok je v ponuke. Ide o Astrid Ideal Defence omladzujúcu starostlivosť s koenzýmom Q10. Obsahuje denný a nočný krém a je určená pre ženy vo veku 30-40 rokov.



Super darčekom pre sestru či kamarátku je kazeta Astrid, ktorá poskytuje kompletnú starostlivosť pre perfektne čistú a hydratovanú pleť. Obsahuje Astrid Moisture Time ochranný hydratačný denný a nočný krém v jednom a Astrid Fresh Skin osviežujúci čistiacu micelárnu vodu.


Nesmieme zabúdať ani na našich pánov. V ponuke pre tatinov je darčeková kazeta Diplomat Forever, ktorá obsahuje toaletnú vodu a deodorant alebo Diplomat Classic s penou na holenie, vodou po holení a deodorantom.

Posledným balíčkom je darčeková kazeta Adam Skin Protect+ s penou na holenie, balzamom po holení a antiprespirantom, ktorý je fajn tipom na darček pre brata či kamoša.

Značka Astrid patrí medzi dobrú klasiku, ktorá nikdy nesklame, tak snáď vás niektorý z týchto balíčkov inšpiroval na kúpu darčekov. Ich ceny sa pohybujú od 149,90 Kč do 219,90 Kč 😊






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára