piatok 29. decembra 2017

dm Christmas Party 2017

Ja som tento rok musela veľmi poslúchať, lebo som mala až dvoje Vianoce. Tie prvé sa odohrali ešte začiatkom decembra vďaka dm drogeriemarkt Slovensko, ktorá ma pozvala do Bratislavy na dm Christmas Party 2017. Keď mi v novembri pozvánka dorazila, veľmi som sa potešila a bola som zvedavá, čo si pre nás baby z dm-ky tentokrát pripravia. Vedela som dopredu iba kde a kedy sa party bude konať a že si mám zobrať  aj nejaké športové oblečenie. Popravde, toto ma trošku ako športového antitalenta vydesilo, ale baby z dm-ky ma ukludnili, že sa nemusím báť, že to bude skôr o relaxe. Tak som prvý decembrový deň nastúpila na vlak smer Bratislava a vydala sa na malé vianočné dobrodružstvo. Bude to asi dlhší článok, tak sa pohodlne usaďte, dajte si niečo dobré a začítajte sa do môjho vianočného dm Christmas Party príbehu 😊 




I tento rok sa event konal v hoteli Loft, takže som to mala ľahké a hneď som ho našla. Po krátkych formalitách na recepcii som sa vydala hľadať moju izbu a po jej otvorení som ostala v šoku. Tak nádherné ubytovanie som snáď ešte nemala. V tomto hoteli sa nachádza niekoľko typov izieb a tento rok nás ubytovali v Loft Premium izbách, ktoré sú zariadené v retro-industriálnom štýle a ten dizajn ma úplne uchvátil. Kombinácia dreva a kožušiny sa mi veľmi páči, takže som si pobyt maximálne užívala, i keď vzhľadom na nabitý program som tam iba prespávala.


Na stole som si našla tento rozkošný vianočný balíček a so zvedavosťou, pre nás ženy typickou, som sa pustila do jeho rozbaľovania.


Čo si to tie naše baby z dm-ky pre nás pripravili?



Balíček obsahoval chutné dobroty od dmBio, miniatúry i plné balenia kozmetiky Balea, papuče a hlavne program nadchádzajúceho víkendu a našej Christmas Party. V skratke ranná jóga, dermatologička, odborník na vlasy, večer plný krásy a prekvapenie. Znie to viac ako úžasne !!!!


O 19:00 sme sa mali stretnúť na recepcii a celá Christmas Party mala odštartovať piatkovou večerou. Takže som sa nahodila, upravila a vyrazila. Potešilo ma, že som opäť mohla stretnúť baby z dm-ky, kočky blogerky z minulých rokov či spoznať nové.



Pripili sme si na začiatok tejto úžasnej party, dali niečo dobré pod zub a kecali a kecali a keby sme nemuseli ísť spať a ráno vstávať, tak by sme prekecali aj celú noc 😃


Po ľahkých raňajkách som sa nastrojila do športového a vydala v ústrety rannej jóge. Ja s jógou mám minimálne skúsenosti, zopákrát som ju absolvovala počas telesnej na základke, ale to bol iba slabý odvar jógy, tak som bola zvedavá, ako to zvládnem.



A na rannej jóge nás čakalo prvé prekvapenie dňa v podobe Vierky Ayisi, ktorá mala vďaka jóge naše telá uvoľniť a my sme mali zrelaxovať. A ďalším prekvapkom bola naša úžasná dvorná fotografka Zuzka Gavulová, ktorá je súčasťou eventov od začiatku a jej foto sú vždy zárukou kvality a ja mám vďaka nej na eventy vždy nádherné spomienky vďaka jej úžasným fotkám. Chcem ešte dodať, že niektoré foto v tomto článku sú moje a časť zase Zuzkina tvorba, ale to určite hneď rozoznáte.


Vráťme sa ale späť k jóge. Ak som sa bála, že tu budem jediný začiatočník, tak moje obavy sa rýchlo rozlynuli. Takto dopadlo hlasovanie o skúsenostiach s jógou a jednoznačne my začiatočníci sme skúsenejších prehlasovali 😊


Maximálne som sa snažila si to užiť a neverili by ste, ale nie je to také ľahké, ako sa to na prvý pohľad zdá. Po cvičení som cítila aj svaly, ktoré som si myslela, že nemám a ďalší deň sa dostavila aj svalovica. To je tak, keď som lemravá a nešportujem, mala by som konečne s tým začať niečo robiť 😊


Po cvičení sme si dali spoločné foto a uvoľnené a zrelaxované sme sa išli prezliecť na izby a pripraviť na ďalší program.


A keďže išlo o Christmas Party, vianočná výzdoba nesmela chýbať.


Nasledovalo stretnutie s dermatologičkou z Beauty Care Institute a nás už čakala miestnosť premenená na menší salón krásy. Každá z nás mala pred sebou vytvorené podmienky na to, aby sme sa správe naučili starať o našu pleť.



Dozvedela som sa množstvo cenných informácii o pleti, naučila som sa správne o ňu starať a vyskúšala aj kozmetické kúsky, ktoré vo svojej zbierke ešte nemám. Každá z nás má svoj rituál odličovania, ale neuvedomujeme si, že len tými správnymi ťahmi dokážeme pleť dokonalo odlíčiť bez toho, aby sme si vytvárali na nej vrásky. Samozrejme, celá starostlivosť o pleť sa niesla v duchu privátnych značiek dm-ky a to Balea a Alverde a všetko sme si prakticky na sebe skúšali od odličovania až po starostlivosť o pleť.


Zbožňujem takéto momentky 😊 Nie som veľkým milovníkom ružových vôd, ale keď baby ospevovali, aká je ružová voda od Alverde fajn, musela som ju vyskúšať. A teda vôbec nie je zlá, mne na týchto vodách vadí najmä ich parfemácia a táto od Alverde po tých ružiach až tak extrémne ako iné nevonia, takže časom si ju určite zaobstarám.



Ak si myslíte, že starostlivosť o pleť je nuda, veľmi sa mýlite! Stačí si kúpiť plátenkovú masku a o zábavu je postarané. Myslím si, že toto bola snáď najzábavnejšia časť dňa, strašne sme sa pri týchto maskách nasmiali a spoločná zombie beauty blogerská foto nesmie chýbať 😃 


Počas dňa sme sa mohli kedykoľvek ponúknuť niečím dobrým pod zub a zapiť to skvelou kávou či džúsom, ale predsa len obed je jedným z hlavných jedál, tak sme sa krásne odlíčené pobrali do reštaurácie na obedík.



Jedlo bolo opäť vynikajúce a oddýchnuté s plnými bruškami sme sa premiestnili späť na ďalší program.



Poobede sme sa venovali vlasom a Jakub z kaderníctva Pierot nám dal opäť množstvo užitočných tipov a informácii nielen o vlasoch samotných, ale aj o správnej starostlivosti o ne a venoval sa aj téme nadpájania vlasov. Ukázal nám aj najtichší fén na svete značky Dyson a svoju prednášku zakončil praktickou časťou, v rámci ktorej každej z nás vytvoril krásny účes.

Keďže mala po tejto prednáške nasledovať časť Hair up & make up večer plný krásy, nevedela som o čo úplne pôjde, hneď mi ale bolo všetko jasné, keď som uvidela skvelú stylistku, výbornú make-up artistku a ešte všeličo iné v podobe Barborky Yurkovic.


Tá si ma vzala do parády a v priebehu pár minút zo mňa vykúzlila niekoho úplne iného 😊

Takže táto časť programu pozostávala z nádherného makeu-upu od Barborky a krásneho účesu od Jakuba a ako to u mňa dopalo?


Za mňa obrovská spokojnosť !!!! Je vidieť, že keď sa niekto rozumie svojmu remeslu, dokáže i v priebehu pár minút hotové zázraky.


Nalíčiť a upraviť toľko báb zaberie i nejaký čas a my sme si ho krátili dvoma spôsobmi (nezľaknite sa, tu nie som ešte upravená 😄). Dievčatá z dm-ky pre nás pripravili malé vianočné obálky a my sme si z nich mali náhodne vyberať. Ja som si vytiahla gumičky na vlasy v čiernej farbe 😊




Čo nám robilo ale zábavu celý deň, bola fotobúdka Fotomat. Ani som netušila, že niečo také existuje, ale po tejto skúsenosti vám to môžem odporučiť všetkými desiatimi, super tip na svadbu alebo firemnú akciu. Nepotrebujete žiadneho fotografa, máte k dispozícii rôzne skvelé rekvizity na fotenie, fotíte sa sami a fotky vám to hneď vytlačí a môžete si ich poslať aj mailom. My sme sa pri ňom vyblbli do sýtosti a zopár kúskov vám musím ukázať 😄





My by sme tu dokázali blbnúť aj celý deň, ale pred sebou sme mali ešte najväčšie prekvapenie dňa a celej Christmas Party. 




Odštartovali sme to pohárom vynikajúceho punču od dmBio, ktorý som si natoľko obľúbila, že som ním zásobila celú rodinu a počas týchto sviatkov sme si ho naozaj užili.

Dievčatá z dm-ky nás pred zavretými dverami knižnice napínali do poslednej chvíle a potom prišlo to obrovské prekvapenie.




A ja som sa ocitla vo vianočnej rozprávke!!! Nemyslela som si, že niečo podobné niekedy zažijem a bolo to jedným slovom dokonalé. Dokonalá výzdoba, všade kopec darčekov a živý Santa! Pomyslela som si, že toto je top a vyvrcholenie večera, ale bola som na omyle. Pekne sme si posadali na zem a baby nám prezradili, že majú pre nás ešte jedno veľké prekvapenie. Nechcite vedieť, aké tipy z nás dokázali vyliezť 😄



A prišiel Sajfa! Myslím si, že výraz na našich tvárach hovorí za všetko a vôbec sme to nečakali.



Sajfa si k nám sadol a kecali sme o všeličom možnom od moderovania, vlogoch, trošku o súkromí i o tom ako to chodí a dal nám aj zopár tipov. Celé to bolo veľmi milé a pritaeľské, veľa sme sa dozvedeli a na záver ešte spoločná foto.


To by neboli ale baby z dm-ky, aby nemali pre nás ešte jedno prekvapenie, naozaj víkend plný množstva prekvapení. Ako vidíte na obrázku, tak okolo stromčeka bolo veľa, ale naozaj veľa darčekov a my sme si ich mali medzi sebou rozdeliť. Skoro som odpadla! 


To množstvo darčekov som mala problém odniesť na izbu! Obsahovali výrobky nielen od privátnych značiek dm-ky, ale aj od iných značiek a všetky ma nesmierne potešili. Ak ste zvedaví, čo všetko mi nadelil na dm Christmas Party Santa, tak si prečítajte článok o mojich tohtoročných darčekoch, ktorý vyjde asi zajtra na blogu.


Darčeky sme rýchlo zaniesli na izby a utekali sme ešte pozrieť na vianočné trhy, kde sme sa posilnili lokšou či cigánskou a zapili sme to punčom.


Celý tento úžasný deň sme zakončili skvelou večerou v hotelovej reštaurácii, kde sme si pripili na záver nášej dm Christmas Party a príjemne unavené a plné zážitkov sme sa pobrali spať.


Ráno sme sa stretli ešte na raňajkách, bavili sa o dojmoch z predošlého dňa a už nám neostalo nič iné, len sa rozlúčiť, pobaliť a vydať sa na cestu domov.


Pobaliť toto všetko okrem mojej bežnej batožiny bola naozaj výzva 😃

A na záver tu mám aj krátky zostrih tohto úžasného dňa :


A tato krásne nám to spolu ladilo 😊
A zazvonil zvonec a dm Christmas Party 2017 bol koniec. Bolo úžasne a pre mňa osobne to bol skvelý zážitok, na ktorý len tak nezabudnem. Chcem sa touto cestou poďakovať úplne všetkým, ktorý sa na ňom podieľali. 

Spoločnosti dm drogeriemarkt Slovensko ďakujem za úžasnú spoluprácu a možnosť zažiť tieto úžasné eventy, menovite našim dievčatám Natali a Silvi, ktoré to všetko organizovali a mali to premyslené do posledných detailov a vďaka nim to bola dokonalá Christmas Party so všetkým! Tiež chcem poďakovať všetkým, ktorý sa na programe podieľali a to Vierke Ayisi, skvelej dermatologičke, úžasnému kaderníkovi, Barborke Yurkovic za krásny make-up, našej Gavulke za úžasné foto a chalanom od kamery za super video. Vďaka patrí i dievčatám blogerkám, s ktorými som mohla tráviť čas a vymieňať si cenné skúsenosti, menovite Barborke, Lenke, Saji, Tinke, Rebeke, Vierke, Silvii a Dominike. Je skvelé poznať ľudí, ktorý robia to čo vy a môžem povedať, že pomaly začíname tvoriť takú malú dm blogerskú rodinku a som veľmi rada, že mám tu česť do nej patriť. Ďakujem aj vám moji milí čitatelia, lebo bez vás by som nemohla robiť to čo ma baví a posúvať sa stále dopredu.

Prajem vám ešte krásne sviatky 😗






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára