piatok 23. marca 2018

Vanilkové pohladenie s Niveou

Ešte koncom minulého roka prišla značka Nivea s novými sladkými vanilkovými vôňami v podobe sprchovej peny, telového mlieka a balzamov na pery. Keďže ja sladké môžem vo všetkých prevedeniach a v týchto chladných dňoch je vanilková vôňa v sprche pre mňa sladkou bodkou za každým dňom, rozšírila sa moja kozmetická zbierka o dva voňavé sladké kúsky.

Nivea Seiden Mousse Vanilla Caramel




Sprchové peny od Nivea sú mojou srdcovkou. Mala som obe letné limitky a o oboch nájdete na blogu článok. A keďže sa objavila sladká zimná novinka, musela byť moja! Nivea ošetrujúca sprchová pena s výťažkami z hodvábu a príjemnou vôňou vanilky a karamelu má opäť 200 ml balenie a rozkošný dizajn.



Rozhodne za svojimi letnými predchodcami nezaostáva. Vytvára opäť bohatú hustú krémovú penu, ktorá sa na navlhčenú pokožku ľahko aplikuje a jednoducho po nej roztiera. Ak by ste čakali extra sladkú dávku vanilky a karamelu, tak by ste asi ostali sklamaní. Netvrdím, že nemá sladkú vôňu, to nie, sladké to je, ale v tomto prípade je tá vôňa asi najviac potlačená klasickým niveáckym podtónom, ktoré všetky tieto peny majú a tým je tá sladká vôňa tlmená. Myslím si, že by vďaka tomu mohla vyhovovať aj tým, ktorý extra sladké vône v kozmetike veľmi nemusia. 

Ošetrujúca sprchová pena vďaka yýťažkom z hodvábu dodáva pokožke hebkosť, o akej sa vám doteraz ani nesnívalo a tá je na dotyk jemná, hydratovaná a zľahka prevoňaná.


Niveácke peny ma nikdy nesklamali a ani kombinácia vanilky a karamelu to nezmenila. Síce by som osobne pridala na sladkej vôni, ale v podstate jej nemám čo vytknúť. Zoženiete ju v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko

Nivea Telové mlieko s olejom Vanilka & mandľový olej

 


Musím sa priznať, že u mňa sa striedajú obdobia, kedy si pokožku tela mažem každý večer a dám si na tom záležať a inokedy mám obdobie, kedy som lenivá a trošku to v tejto oblasti zanedbávam. V okamihu, keď sa mi do rúk dostane mazací kúsok, ktorý ma nadchne, opäť ma to krémovanie začne baviť. A takýmto kúskom sa stalo aj Nivea telové mlieko s olejom v kombinácii vanilka a mandľový olej. Rozmaznávajúce zloženie s cenným mandľovým olejom dodá vašej pokožke poriadnu dávku hydratácie a zanechá ju zamatovo hebkú a žiarivú celých 24 hodín. Jemná vôňa vanilky okúzli vaše zmysly a spríjemní vám tak chvíle relaxácie. 


Telové mlieko sa nachádza v praktickom balení s pumpičkou o objeme 200 ml. Má ľahšiu konzistenciu v podobe emulzie a ľahko sa na pokožku aplikuje a roztiera. Jeho vôňa je veľmi príjemná, jemne nevtieravo vanilková a natieranie sa s týmto mliekom je naozaj veľmi príjemné. Veľmi kladne hodnotím, že nezanecháva na pokožke mastný film, pekne sa do nej vsiakne a vy sa môžete venovať ďalším aktivitám. Pokožka je po nakrémovaní krásne prevoňaná, jemná, hladká, vyživená. Ak ste veľká sušienka, tak to asi pre vás nebude to pravé orechové, ale ostatní budú určite spokojní.


Ak ste neni milovníkom vanilkovej vône, v ponuke nájdete toto telové mliečko aj v kombinácii ruža&arganový olej, čerešňový kvet&jojobový olej a kakao&makadamiový olej. Čo myslíte, ktoré ma ešte láka? No jasné, že kakaové, ja som jednoducho na sladké 😊 Vzhľadom na jeho konzistenciu bude vyhovovať aj tým, ktorí mazanie svojej telesnej schránky veľmi nemusia, lebo je to s ním rýchle a voňavé. Jeho dostupnosť je lepšia ako u sprchovej peny, ale pokiaľ máte radšej nakupovanie z pohodlia domova, zoženiete ho aj na novom online shope dmky

A nedá mi nespomenúť najhorúcejšiu novinku od Nivea z vanilkovej rodinky v podobe nového Labellina.

Zaujali vás tieto sladké vanilkové Nivea kúsky? Vlastníte nejaký z nich doma?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára