nedeľa 11. marca 2018

Chráňte svoju pleť pred nástrahami mesta s Nivea Urban Skin


Život v meste prináša pre nás rôzne nástrahy nevynímajúc našu pleť. Stres, prach, výfukové plyny, suchý vzduch, nedostatok spánku, to všetko spôsobuje, že pleť vyzerá mdlo a unavene. Značka Nivea preto vyvinula rad výrobkov Urban Skin so silnou kombináciou účinných zložiek, ktorý bol špeciálne vyvinutý, aby bránil pleť pred nežiaducimi účinkami života v meste. Tento rad obsahuje antioxidačný denný krém, nočný krém a minútovú detoxikačnú masku. Ja mám vo svojej kozmetickej zbierke denný krém a masku 😊

Nivea Antioxidačný denný krém Urban Skin Defence

 


Nivea Urban Skin antioxidačný denný krém obsahuje antioxidanty, bio zelený čaj a kyselinu hyalurónovú. Poskytuje pleti extra antioxidačnú starostlivosť a posilňuje obranný systém pleti. Chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi, znečistením a slnečným žiarením vďaka OF 20. Osviežujúce ľahké zloženie poskytuje pleti intenzívnu 48 hodinovú hydratáciu.  



Krém je balený v papierovej krabičke, ktorá je chránená ešte priehľadnou fóliou. Z obalu sa dozviete všetky potrebné informácie vrátane jeho zloženia. Samotný krém je balený v plastovom balení o objeme 50 ml a pred prvým použitím je potrebné odstrániť ochrannú fóliu. 




Krém má zelenú farbu, príjemnú výraznejšiu sviežu vôňu a odporúča sa aplikovať každé ráno na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Má jemnú gelovú konzistenciu a ľahko sa krúživými pohybmi vmasíruje do pokožky. Treba ho aplikovať ale v malých množstvách, lebo ja som to raz prehnala a keď som sa ho snažila rozotrieť a zapracovať do pleti, začínali sa mi vytvárať žmolky. Takže malé množstvo nanesiem na pleť, krk i dekolt, rozotriem a nechám vstrebať. 


Vzhľadom na jeho gélovú konzistenciu sa do mojej pleti úplne nevstrebe a zanecháva na jej povrchu jemne lepkavý pocit, ktorý ale nemá vplyv na následné nanášanie make upu. Súčasne je pleť ale krásne žiarivá a aj po noci s malým množstvom spánku vyzerá zdravo a sviežo. Pre moju pleť je ranným životabudičom.


Vzhľadom na jeho ľahšiu gélovú konzistenciu by mohol vyhovovať viacerým typom pleti, mojej zmiešanej vyhovuje maximálne a páči sa mi jeho nemastné zloženie. Jemne lepkavý pocit mu odpustím, lebo na následné nanášanie make upu nemá vplyv a najmä po jeho použití vyzerá moja unavená pleť oveľa sviežejšie.

Nivea Urban Skin minútová detoxikačná maska

 


Nivea Urban Skin minútová detoxikačná maska obsahuje biely íl a výťažky z magnólie. Detoxikuje pleť a odstraňuje z nej nečistoty spôsobené vonkajšími vplyvmi. Odstraňuje odumreté kožné bunky, čistí a zjemňuje pleť.



Maska sa nachádza v plastovej tube o objeme 75 ml. Má výraznejšiu sviežu vôňu ako krém, ľahko sa viečko vyklápa a samotná maska sa z nej jednoducho vytláča. Má jemne zelenú farbu s drobnými čiastočkami, ktoré pleť zľahka premasírujú. Jej konzistencia je ľahká krémová a príjemne sa na pleti roztiera. Krátko po nanesení cítim na pleti jemne chladivý účinok, ktorý po chvíli pominie.



Keďže má označenie minútová, odporúča sa po 1 minúte ju opláchnuť. Ja ju však nechávam dlhšie aj 5 minút, mám rada, keď na pleti trocha zaschne. Čo hodnotím ako plus a vďaka tomu bude opäť vyhovovať viacerým typom pleti, prítomný íl pleť nevysušuje, ani počas pôsobenia nevytvára na pleti pocit pnutia. Pri jej oplachovaní si prítomnými čiastočkami, ktoré sú jemné a pleť nedráždia, ešte zľahla ostránim jemné odumreté bunky. Pleť je po použití masky jemná, hladká, svieža. 


Rad Nivea Urban Skin je podľa mňa ideálny pre všetkých, ktorých mestský život sa odráža aj na ich pleti a potrebujú dodať unavenej a mdlej pleti sviežosť. Vzhľadom na konzistenciu výrobkov by mohli vyhovovať skoro každému a tým poskytnúť ochranu pred nástrahami mesta.

Máte skúsenosť s výrobkami tejto rady? Ako ste s nimi spokojní?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára