pondelok 19. marca 2018

Avon Parisian Chic

Jedným z miest, ktoré ma neskutočne láka navštíviť, je rozhodne Paríž. Návšteva Eiffelovky, prechádzanie sa po brehu Seiny, posedávanie pri kávičke a croisante, návšteva pamiatok a samozrejme aj nakupovanie, no neznie to super 😊 Je to jednoducho mesto plné mnohých superlatív! Raz sa mi ho podarí určite navštíviť, ale dovtedy si ho budem užívať vďaka  vôni Avon Parisian Chic.



Ide o toaletný parfum z kategórie chyprových vôní a medzi hlavné tóny patrí čierna malina, jazmín a santalové drevo. Táto vôňa zachytáva esenciu parížskeho štýlu a kombinuje v sebe šťavnaté ovocie so zmyselným kvetinovým srdcom. 


Vôňa je balená v papierovej krabičke s dizajnom Eiffelovky a samotný parfum sa nachádza v jednoduchom sklennom flakóniku o objeme 50 ml. Flakónik je priehľadný a sklo má jemne fialové sfarbenie.


Ale tá vôňa, to je teda niečo! Ide o kvetinovú, sladkú, trošku ťažšiu, vyložene dámsku vôňu. Ale nebojte, nie je to žiaden bolehlav. Ak máte radšej sviežejšie kvetinové vône, toto pre vás rozhodne nebude. Výhodou pri Avone je, že tieto vône nekupujete úplne naslepo, lebo v katalógu častokrát nájdete naparfémovanú stranu a viete, čo asi od tej vône môžete očakávať, prípadne sa dá zaobstarať malá vzorka.


Vôňa je pre mňa ideálna na jeseň a zimu, kedy sa rada zahalím do trošku ťažšej sladkej vône a ňou si rada osladím tieto studené zimné dni. Ak by ste očakávali, že po chvíli vyprchá, tak by ste sa veľmi splietli. Má veľmi dobrú výdrž a povedala by som, že celkom porovnateľnú s oveľa drahšími kúskami. Ja ju na sebe cítim celý deň a na oblečení dokáže vydržať aj niekoľko dní, jednoducho je to super držiak.


Avon Parisian Chic má nielen dobrú výdrž, ale je aj správne intenzívna. Nemusíte na seba nastriekať celý flakón, stačí tak 2-3 pumpnutia a zahalí vás nádherná sladká vôňa.


Ak sa píše všeobecne o vôňach od Avonu, tak sa spomínajú legendárne kúsky ako Perceive, Little Dress či Pur Blanca. Je veľké škoda, že sa viac nepíše o Parisian Chic, lebo tiež si vzhľadom na svoju kvalitu zaslúži pozornosť.

Ja som s vôňou Avon Parisian Chic veľmi spokojná o čom svedčí už druhé plné balenie vône. Okrem toho som mala aj jej kabelkové balenie či telové mlieko a všetky boli za mňa fajn. Ak počas chladnejších dní radi siahnete po sladšom trošku ťažšom kúsku zo sveta vôní, táto vôňa by mohla byť pre vás dobrým tipom. Aktuálne ju zoženiete za 19,99 Eur.

Máte svoju obľúbenú vôňu od Avonu?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára