streda 28. marca 2018

Matné krásky od alverde

Aký je váš názor na matné pery? Áno či nie? Za mňa veľké áno, i keď sa priznám, že moje pery s matnou konzistenciou trochu bojujú. Kým na vrchnej pere matné rúže držia ako pribité, na spodnej veľmi rýchlo miznú. Ja som ale u značky alverde objavila kúsky, ktoré mojim perám vyhovujú a ešte sú aj z prírodného sveta 😊



Týmto vydareným kúskom je alverde MAT LIPSTICK a ide matný rúž s krémovou formulou, ktorý obsahuje kombináciu slnečnicového, jojobového a mimózového vosku. 


alverde matné rúže sa nachádzajú v plastovom balení a farba balenia vždy zodpovedá farbe samotného rúžu, takže sa viete v nich ľahko orientovať, pokiaľ ich máte vo svojej kozmetickej zbierke viacero. Na každom z nich sa nachádza potlač striebornej farby a majú praktický vysúvací mechanizmus. Vizuálne mi pripomínajú legendárny Clinique Chubby Stick.


Vďaka svojmu ceruzkovitému tvaru ich dokážete na pery veľmi precízne naniesť. Sú veľmi dobre pigmentované a ich konzistencia je stredne hutná, krémová, takže sa na pery veľmi jednoducho a ľahko nanášajú. Určite nie sú matno matné, ale skôr polomatné a veľmi príjemne, jemne ovocne voňajú. Výsledný efekt na perách ale za to stojí!

alverde matné rúže pery nevysušujú, nevytvárajú na nich krustu, nesťahujú ich, sú na perách veľmi príjemné a komfortné. Vytrácajú sa prirodzene a to aj pri výraznejších odtieňoch a ich výdrž je tak 3 hodiny, potom mám už potrebu ich opäť naniesť. Otláčajú sa minimálne a zvládnu aj pitie či menšie jedlo. 



Ako prvý vám chcem predstaviť odtieň 30 Lilac Passion. Úplne som sa do neho zamilovala. Je to krásna jesenno-zimná farba, podľa mňa veľmi zaujímavá farba, v ktorej sa mieša tmavšia fialová s bordovou. I keď patrí k výraznejším, tak dokáže vašim perám drobné nedostatky odpustiť a zbytočne ich nezvýrazňuje. Na perách je tento odtieň veľmi príjemný a krásne rovnomerne sa vytráca. Toto je môj favorit!





Druhý kúsok v mojej zbierke je v odtieni 40 Rosé Delight. Tento odtieň je univerzálny, hodí sa k všetkému, ide o staroružovú jemne šmrncnutú do nude. Pri tomto odtieni si treba dať ale bacha, perám nič nedaruje a každú nedokonalosť zvýrazní, takže ich peeling a najmä balzam pred jeho nanesením sú nutnosťou. Inak o ňom platí to čo o jeho predchodcovi.




V ponuke je celkovo 7 odtieňov alverde matných rúžov, takže ak vás moje odtiene nezaujali, určite si vyberiete z tých zvyšných. Ich cena je 3,59 Eur a zoženiete ich v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko alebo na online shope.

Za mňa sú to jednoznačne kúsky, ktoré sa oplatí mať v kozmetickej zbierke a na to, že ide o prírodnú kozmetiku majú fajn výdrž, nelepia, nedrolia sa, extrémne nevysušujú, sú príjemné na perách, jednoducho super kúsok! Je trošku škoda, že sa o nich na blogoch takmer vôbec nepíše a preto som veľmi rada, že vďaka spolupráci s dm drogeriemarkt Slovensko som ich objavila 😊

Aký je váš obľúbený matný rúž? Páčia sa vám tieto od alverde?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára