streda 7. marca 2018

Urobte radosť svojej polovičke k MDŽ s jarnými novinkami od Yves Rocher


Jar nám nezadržateľne klope na dvere a už sa na teplé a slnečné dni veľmi teším. Spolu s jarou prichádzajú kozmetické firmy s jarnými novinkami a tie od Yves Rocher som vám už na mojom blogu oficiálne predstavila ešte niekedy koncom januára. 



Na Valentína ma čakalo ale obrovské prekvapenie, lebo mi kuriér od značky Yves Rocher doručil krásny balíček plný týchto jarných noviniek. Veľmi ma to potešilo a keďže sa nám blíži ďalší sviatok v podobe MDŽ a tieto novinky sú ako stvorené na potešenie ženského srdiečka, rada by som vám ich bližšie predstavila.


Plaisirs Nature sprchovacie gély

 




Ak ma sledujete dlhšie viete, že som veľkým fanúšikom sprchových gélov a celkovo výrobkov do sprchy. Z radu Plaisirs Nature som už mala kombináciu levanduľa&černica a tá ma totálne dostala! Ako novinky do radu Plaisirs Nature prichádzajú nové vône a to Kvet bavlníka&mimóza, Granátové jablko&ružové korenie, Magnólia&biely čaj a Zrnká kávy. Ak by som si mala vybrať ja, boli by to určite Zrnká kávy, no na testovanie som dostala iné dva kúsky.
Ako prvé spomeniem kombináciu Granátové jablko&ružové korenie, ktorá je svieža, ovocná a pripomína mi ovocné cukríky. Z tejto vône cítim trošku závan lesných plodov 😊 Sprchovací gél je priehľadnej červenej farby a gélovej konzistencie. Ak ale nemám chuť na svieže sprchovanie, volím skôr kombináciu Kvet balvníka&mimóza. Jeho vôňa je jemnejšia, relaxačná, uvoľňujúca, čistá. Tento sprchovací gél je smotanovej farby a má krémovejšiu konzistenciu.
Pre oba sprcháče platí, že dobre penia, pokožku dôkladne očistia, nevysušia a prevoňajú nielen pokožku, ale aj celú kúpeľňu. Sú Ph neutrálne, neobsahujú parabény a viac než 97 % zložiek je prírodného pôvodu. Zoženiete ich v 200 ml alebo väčšom 400 ml balení.

Oui a l'Amour 50 ml

 


Limitovaná edícia parfumovej vody OUI A L´AMOUR - povedz láske ÁNO je emotívna vôňa plná ženskosti a obsahuje v sebe sviežu archangeliku, ktorá sa snúbi s hrejivými tónmi tonkového bôbu, nótami cédru a esencie z ruže. Má nádherný svieži jarný dizajn a ukrýva v sebe sladkú kvetinovú vôňu. Na prvé privoňanie sa medzi nami nezrodila láska, ale ako som ju začala používať a ona sa na mne po aplikácii rozležala, začala sa mi naozaj páčiť. V poslednej dobe siaham iba po nej 😊 Čo sa týka výdrže, tak určite nejde o celodenný držák, mám potrebu ju počas dňa na seba aplikovať a ona sa mi dokáže za to odvďačiť krásnou kvetinovou vôňou. Ak pôjdete okolo predajní Yves Rocher, bežte si ju vyskúšať, možno si získa aj vás 😊

Matný rúž na pery Grand Rouge

 




Novinkou v ponuke je aj matný rúž Grand Rouge, ktorý neobsahuje silikóny a parabény a vďaka zloženiu obohatenému o regeneračný olej z kamélie sú pery neni vysušené a sú zregenerované. V ponuke je v 8 odtieňoch a sľubuje intenzívne ultra matné odtiene, vyživujúce zloženie a výraznú farbu bez vysušenia pier až na 8 hodín!

Grand Rouge majú nádherné zlaté matné obaly, ktoré na mňa pôsobia luxusným dojmom, čo umocňuje aj vyrytie loga Yves Rocher nielen na vrchu jeho vrchnáčika, ale aj na samotnom rúži. Mne sa takéto detaily veľmi páčia a vždy je to u mňa plusový bod 😊 Ako veľmi šikovné hodnotím aj označenie rúžu číslom aj odtieňom na spodnej strane, takže ak ich máte usporiadané v organizéry, ľahšie ich rozoznáte. Pravdou ale je, že tie tiene na obale a samotnom rúži nie vždy súhlasia.



Odtieň 150 vyzerá podľa zobrazenia na spodnej časti balenia ako korálovka, no v skutočnosti je to nude farba jemne šmrcnutá hnedou či oranžovou, jednoducho super farba na každodenné nosenie.



Odtieň 154 je výraznejšia a jarnejšia kombinácia malinovej a ružovej.

Pre oba tieto rúže platí, že sú vynikajúco pigmentované, majú nádhernú vôňu, dobre kryjú a ich nanášanie je veľmi jednoduché. Neoznačila by som ich ako ultra matné, skôr polomatné. Ich výhodou je, že nevytvárajú krustu na perách, nesťahujú ich, nevysušujú, len zanedbateľne sa otláčajú. Ich výdrž je u mňa 2,5 hodinky, ale ak rúž aplikujete, otriete do kapesníčka, opäť natriete a otriete a prejdete pery ešte púdrom, získajú väčší mat a predĺžite tým aj výdrž rúžu. Ich veľkou výhodou je, že sa vytrácajú od stredu pier postupne a sú na perách veľmi príjemné.

Grand Rouge l´elixir - tekutý rúž s matným efektom 101

 




Na tento výrobok z dekoratívky som sa tešila najviac. Moja doterajšia skúsenosť s matnými tekutými rúžmi nie je najlepšia, lebo na mojich perách nechcú držať a o celodennej výdrži môžem iba snívať. Tekutý rúž od Yves Rocher je dokonalou kombináciou koncentrovanej aktívnej starostlivosti a farby. Sľubuje, že vaše pery budú vďaka ultra pigmentovanej matnej farbe jemné a krásne až po dobu 12 hodín. Zahalí vaše pery do žiarivých farieb a zároveň im poskytuje starostlivosť vďaka svojmu zloženiu obohatenému o olej z kamélie. V ponuke je až v 12 odtieňoch.



Tekutý rúž má opäť luxusný dizajn v zlatých tónoch a farba v balení naozaj zodpovedá aj farbe na perách. Ja mám odtieň 101 a z ponúkaných 12 odtieňov je asi najviac neutrálny a tým aj super nositeľný na každý deň. Aplikátor rúžu je penový a ľahko sa ním nanáša rúž na pery. Má veľmi dobrú pigmentáciu, príjemnú vôňu a treba ho nechať chvíľu zaschnúť. Opäť nemôžeme hovoriť o úplne matnom finiši, i keď tento tekutý je o niečo matnejší ako dva predošlé. Na perách je príjemný, takmer vôbec sa neotláča, vytráca sa postupne a jeho výdrž je tak do 3 hodín.

Okrem týchto jarných noviniek sú v ponuke aj ďalšie v podobe SÉRUM VÉGÉTAL vyhladzujúcej starostlivosti na deň a noc a novinky,  ktoré doplnia zelený rad produktov starostlivosti o pleť ELIXIR JEUNESSE.


A keďže zajtra máme MDŽ a každé ženské srdiečko poteší akýkoľvek kozmetický kúsok, Yves Rocher si v súvislosti s týmto sviatkom na eshope pripravil viacero akcií, ako napr. všetky rúže za 5,90 Eur alebo zľavy až do - 35 %.

Ktorá novinka vás zaujala najviac?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára