pondelok 5. marca 2018

Mandľové pohladenie s L´Occitane Almond

Ako ste na tom so značkou L´Occitane ? Ja sa musím priznať, že moja skúsenosť s touto značkou bola donedávna nulová. Síce sa na Slovensku nachádza zopár predajní, no v mojom okolí žiadna z nich neni a ani nikto, kto by s touto značkou mal osobnú skúsenosť a preto som nechcela riskovať nákup naslepo cez eshop. Táto značka ma ale lákala stále viac a viac a páči sa mi na nej nielen široká ponuka výrobkov, ale aj skutočnosť, že je založená na prírodných ingredienciách. 

Nedávno som na stránke Elnina objavila rozkošné darčekové kazety s miniatúrami výrobkov od L´Occitane a voľba bola hneď jasná! Konečne vyskúšam L´Occitane aj ja. V ponuke majú kazety Almond, Cherry Blossom a Shea Butter a práve mandľa si získala moje srdce.

L´Occitane Almond 



 


Darčeková kazeta L´Occitane Almond je balená v rozkošnom oranžovom balení v tvare cukríka. Podľa mňa je to super tip na darček k sviatku, pretože to balenie je naozaj nápadité 😊 Už keď som otvárala balíček od Elnina celé vnútro od niečoho pekne voňalo a to boli práve výrobky z tejto kazety. Vnútro tohto cukríka obsahuje 3 miniatúry z madľovej rady a to sprchovací olej, telové mlieko a krém na ruky. Keďže sú to miniatúry, sú super na cestovanie ale hlavne aj na otestovanie, či mi dané výrobky sadnú a či sa oplatí investovať do plných balení. Značka  L´Occitane patrí určite k tým drahším oproti bežnej drogerkovej kozmetike, tak som bola zvedavá, či je naozaj taká super. Čo myslíte, presvedčila ma?

L´Occitane Almond sprchovací olej 35 ml



Sprchovací olej  L´Occitane Almond má žlté sfarbenie, olejovú konzistenciu a nádhernú mandľovú vôňu, ktorá je pre tento rad typická. Je bohatý na mandľový olej a vyživujúce lipidy. Pri kontakte s vlhkou pokožkou sa zmení na jemnú mliečnu penu a pokožku jemne čistí a zanecháva ju krásne prevoňanú, jemnú a hydratovanú. Sprchovanie s týmto výrobkom je neskutočne príjemné a stáva sa pre mňa luxusným zážitkom. Na jedno použitie stačí použiť iba málinko tohto produktu, takže plné balenie vydrží určite dlho.

 L´Occitane Almond telové mlieko 20 ml




Telové mlieko  L´Occitane Almond je bielej farby, má ľahšiu krémovú konzistenciu a do pokožky sa ľahko a rýchlo vstrebáva. Opäť má úžasnú vôňu a pokožka je po použití mlieka krásne prevoňaná, jemná, hydratovaná. Nezanecháva mastný ani lepivý pocit a vy sa môžete takmer okamžite obliecť.

L´Occitane Almond krém na ruky 10 ml




Na kréme na ruky sa mi páči jeho retro balenie, ktoré je v skutočnosti ale plastové. Malinké 10 ml balenie je skvelé do každej kabelky a môžete ho tak mať kedykoľvek po ruke. Krémik má biele sfarbenie, ľahšiu konzistenciu a na pokožke rúk sa ľahko roztiera. Obsahuje zvláčňujúce madľové mlieko a olej zo sladkých mandlí. Jeho ľahká textúra sa do pokožky rúk rýchlo vstrebáva a zanecháva ich jemné, vyživené, chránené a voňavé. Ruky sú po nakrémovaní neni zbytočne mastné ani lepivé, takže takmer okamžite môžete pokračovať v začatej práci. Jeho hydratačné účinky viem oceniť, lebo v nedávnych mrazoch som mala ruky v strašnom stave a i vďaka tomuto krémiku sa to zlepšilo. Navyše tá jeho vôňa, to je niečo úžasné!

 
Mňa táto darčeková kazeta veľmi potešila a z produktov L´Occitane som naozaj nadšená. V tomto prípade sa mi potvrdilo, že za kvalitu sa naozaj oplatí priplatiť a ak máte radi vôňu madlí, minimálne na skúšku si túto darčekovú kazetu kúpte a uvidíte, že rozhodne neobanujete. Ja by som sa teraz už nebála siahnuť ani po plných baleniach, lebo tieto miniatúry ma o svojej kvalite 100 % presvedčili. Ak vás táto kazeta zaujala, kúpite ju na stránkach Elnina za 10,75 Eur. A keďže tento týždeň máme my ženy krásny sviatok v podobe MDŽ, takáto darčeková kazeta by bola skvelým darčekom k nemu.

Aká je vaša skúsenosť so značkou  L´Occitane? Ktorý výrobok je váš obľúbenec?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára