utorok 13. mája 2014

Veľký DM nákup + Müller

Ahojte!

Dneska si dáme posledný článok týkajúci sa nákupov v Rakúsku. Po nákupnom ošiali v Primarku, o ktorom ste mohli čítať tu, sme navštívili ešte pár obchodov a niečo dokúpili.
Asi ste si v mojich článkoch všimli, že mám veľmi rada DM a hlavne ich privátne značky a Balea je môj miláčik. Tak sme si spravili trošičku väčší rodinný nákup.

Rakúska DM je veľmi podobná našej, len sú tam niektoré výrobky lacnejšie, iné drahšie a zoženiete tam aj značky, ktoré u nás nie sú dostupné, ako napr. MANHATTAN. Konkrétne v tejto bol aj jeden stojan Essence, ale popravde, moc som mu nevenovala pozornosť.

A čo sme všetko nakúpili?


Asi pohľad do vnútra vás trošku vydesil a zamýšľate sa, či sme 10-členná rodina. Nie, nie je nás toľko, iba 4, ale takýto nákup sa nerobí každý mesiac, tak sme sa trošku rozšupli. Okrem toho, niektoré výrobky sa mi zdá, že som už u nás nevidela, tak si nejak našli miesto v košíku. Pre mňa sa DM u nás v poslednom čase stala trošičku menej dostupná, tak nemám čas ani možnosť ju tak často navštevovať, ako by som chcela.
A samozrejme krásna  Balea nákupná taška tiež nemohla chýbať - 1 Euro. 

Takže sprchové gély Balea, kapitola sama o sebe. Môj je z letnej limitky Mango Mambo a mandľové.
Všetky stáli 0,85 Eur za kus a mandľové stálo 1,15 Eur.

Balea šampóny na vlasy - každý za 0,75 Eur

Balea tekuté mydlá - každý za 0,95 Eur

Dámske žiletky na holenie - 0,95 Eur za balenie
Ebelin vlhčené utierky - 1,5 Eur
Sundance krém po opaľovaní - 1,95 Eur
Ebelin pinzeta - 2,75 Eur
Kamill krém na ruky - 0,35 Eur
Balea gél na holenie - 1,65 Eur


Denkmit balzám na umývanie riadu - 0,85 Eur za kus
Lenor aviváž - 1,85 Eur
Denkmit aviváž - 0,85 Eur
Febreze vôňa do auta - 3,95 Eur

 Keď sme tak prechádzali G3, všimla som si obchod Müller a tu sme tiež niečo nakúpili. Mali v ňom dokonca dvojstojan Essence, ale asi po nejakom výpredaji, lebo bol značne vybrakovaný. Nakúpite tu všeličo, od jedla, kozmetiky, drogérie atď. Výrobky od obyčajných po luxusné značky.



A čo som si odniesla?

Dove sprchový gél - konkrétne tento som u nás ešte nevidela - 1,89 Eur
Fa pánsky sprchový gél - 1,25 Eur
Glem vanilkový šampón na vlasy - 1,89 Eur
Duschdas sprchový gél s vanilkou - 1,49 Eur

A nakoniec sladkosti!!! Ja viem, ide leto a treba sa začať obmedzovať v mlsaní a chudnúť, ale mali tam úplne nové príchute Milka a Duplo, ktoré zbožňujem a u nás sa nedá zohnať.
Milka - 0,99 Eur za kus
Duplo - 2,49 Eur

Takže takto dopadli moje nákupy v Rakúsku. Bol to krásny výlet, zažili sme kopec srandy i pravého nákupného ošiaľu. Je škoda, že takéto obchodné centrum sa nenachádza u nás, i keď je ich už požehnane. Dúfam, že sa vám moje nákupy páčili a nechali ste sa inšpirovať.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára