pondelok 19. mája 2014

Dolce & Gabbana Light Blue

Ahojte!

Dneska vám chcem predstaviť môjho letného favorita zo sveta vôní a to Dolce & Gabbana Light Blue. Keďže už je vonku nádherne teplo a slniečko konečne vykuklo, chce to závan niečoho sviežeho a letného. A tým je pre mňa táto vôňa.


Po prvýkrát som sa zoznámila s touto vôňou cez spolubývajúcu na výške, ktorá ju mala a mňa hneď táto vôňa dostala. Je pravda, že táto vôňa je jedna z najznámejších a každý ju mal a čas jej slávy už prehrmel, ale mne sa stále páči a raz za čas sa vždy k nej vrátim. 

Zloženie vône :
  • Hlava: sicílsky citrón, zelené jablko Granny Smith, zvonček
  • Srdce: jazmín, bambus, biele ruže
  • Základ: cédrové drevo, plnosť ambry, pižmo

Obal vône je veľmi pekný a zároveň jednoduchý. Ide o matné sklo so strieborným nápisom a plastovým modrým vrchnáčikom. Avšak vo vnútri sa nachádza doslova poklad.
V popise vôní nie som odborník, ale ja cítim hlavne vôňu sicílskeho citrónu a zeleného jablka. Je to ľahká, sladšia, príjemná, nevtieravá vôňa. Je neodolateľná, ohromujúca, proste senzačná. Je stelesnením radosti zo života a príchodu leta. Podľa mňa je určená hlavne na jar a leto, ale ja po nej siahnem aj v zime, keď si chcem zlepšiť náladu a pripomenúť letné dni. Výdrž je skvelá, môžem sa na ňu spoľahnúť počas celého dňa. 

I keď pre niekoho táto vôňa môže byť už tuctovka a má alebo mal ju skoro každý, ja sa k nej rada vraciam a vždy mi dokáže zlepšiť náladu a deň. Kto ju raz vyskúšal, ten ju vie rozoznať na kilometer.   
V mojom okolí som sa stretla len s pozitívnymi reakciami na túto vôňu a to aj u mužského pokolenia. 
Dá sa zakúpiť v 25, 50 a 100 ml balení. Ja si vždy kupujem najväčšie 100 ml balenie. Ceny sú na internete rôzne, ale dá sa vystihnúť aj akcia.

Mne sa moje balenie pomaly ale isto míňa, bude v najbližšom článku so spotrebovanými produktami, ale časom si ju opäť zakúpim. Jedinou nevýhodou je vyššia cena, ktorá však zodpovedá kvalite výrobku.

A čo vy? Poznáte túto vôňu? Aká je vaša najobľúbenejšia letná vôňa?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára