streda 19. septembra 2018

trend IT UP na cestách - roadshow po Slovensku


Už je to viac ako rok, čo sa privátna značka dmky trend IT UP udomácnila aj v našich predajniach. Boli to veľké očakávania, radosť a nadšenie z príchodu tejto značky a myslím si, že mnohí z nás si našli viacero obľúbencov, na ktorých pri tejto značke nedajú dopustiť. Keďže obsahuje plný stojan výrobkov dekoratívnej kozmetiky, dokážete s výrobkami trend IT UP vytvoriť komplet líčenie a vaša peňaženka pritom nezaplače. Okrem stálej ponuky prichádzajú počas roka aj veľmi vydarené limitky. A ako každá značka sa snaží napredovať, tak aj trend IT UP drží krok s trendmi vo svete dekoratívnej kozmetiky a počas roka robí obmenu sortimentu, spojenú s výpredajom produktov, ktoré musia uvoľniť miesto novinkám. Mimochodom, jeden veľký výpredaj prebieha práve teraz, stojan trend IT UP je plný červených cenoviek!

Zdroj
A práve so značkou trend IT UP sa dmka rozhodla urobiť jesennú kampaň a vyráža s autíčkom Toyota Aygo na roadshow po Slovensku! Tvárou tejto kampane je influencerka Beth.sal, ktorá spolu s tímom dmky v priebehu septembra a októbra navštívi 10 slovenských miest a vo vybraných predajniach dm drogeriemarkt Slovensko sa budete môcť nechať nalíčiť vizážistkami, ktoré vám radi poradia aj  v otázkach ohľadom správneho líčenia či starostlivosti o pleť, budete sa môcť osobne stretnúť s tvárou tejto kampane či získať balíček produktov trend IT UP.

Kde všade bude prebiehať roadshow a môžete objaviť trend IT UP autíčko?
  • Bratislava – OC Central - 19.9.
  • Trnava - City Aréna – 21.9.
  • Trenčín - OC Laugaricio  - 24.9.
  • Žilina - OC Mirage – 29.9
  • Poprad -  Nám. svätého Egídia 290/124 - 4.10.
  • Prešov - Armáda generála L. Svobodu 21/a - 5.10.
  • Košice - OPTIMA - 6.10.
  • Banská Bystrica - SC EUROPA - 13.10.
  • Nitra - OC Centro - 15.10.
  • Lučenec - T. G. Masaryka 18 - 16.10.

          vždy v čase od 14:00-18:00 hod

A pozor, majte oči na stopkách! Chcete získať darčeky v podobe produktov trend IT UP? Stačí, ak v čase trvania roadshow nájdete autíčko Toyota Aygo s nápisom trend IT UP, ktoré bude odparkované v okolí nákupných centier zapojených do roadshow, odfotíte sa pri ňom a zavesíte fotku na Instagram s hashtagom  #krasnasdm. Potom už len stačí nájsť dm tím v  príslušnej predajni dm drogeriemarkt a ten vás za fotku odmení kozmetikou trend IT UP !!!!

To by ale nebolo všetko! Toto je taká minisúťaž v rámci roadshow, ale to najlepšie príde až teraz. Od 01.10.2018 začína hlavná súťaž a v rámci nej môžete vyhrať autíčko trend IT UP Toyotu Aygo na víkend s plnou nádržou!!! Pravidlá sú veľmi jednoduché. Stačí vyfotiť váš najobľúbenejší produkt od značky trend IT UP, postnúť ho na instagram s hashtagom  #krasnasdm a hashtagom  #ToyotaAygoNaVikend a možno to budeš práve ty, kto bude brázdiť cesty s týmto autíčkom 😊 

Ja mám u značky trend IT UP niekoľko obľúbencov, ktorých by som vám chcela spomenúť a niektorý z nich sú aktuálne aj vo výpredaji za super cenu.




O všetkých týchto kúskoch sú na blogu samostatné články a patria k mojim veľkým obľúbencom. Ide o matné rúže, masielka na pery či matné laky. Za super cenu skvelé a kvalitné kúsky.

A aký je môj najobľúbenejší výrobok od trend IT UP? No budem vás trošku napínať, prezradím vám ho v deň začatia hlavnej súťaže 01.10. a budem veľmi rada, ak mi dáte do komentov vedieť, ktorý výrobok od trend IT UP je váš top 😊

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára