štvrtok 13. septembra 2018

Augustové novinky z dmky


Nebojte, nezabudla som ani v auguste zbehnúť do dmky, opäť som tam objavila množstvo zaujímavých nových kúskov, ktoré vám chcem ukázať, len nebol čas na spísanie článku 😒 Niekedy mám pocit, že keby mal deň nie 48 ale rovno 148 hodín, aj tak nestihnem všetko, čo chcem. Každopádne augustové novinky sú tu a dúfam, že opäť objavíte množstvo zaujímavých kúskov 😊








Začnem klasicky mojimi obľúbenými sprcháčmi. Veľké množstvo noviniek v tejto oblasti má značka Balea a musím uznať, že to avokádové prevedenie ma svojim dizajnom dostalo 😊 V dmke už zoženiete aj nové micelárne sprcháče od Dove, o ktorých som vám nedávno písala. A nové sprcháče nájdete aj u značky Fa či Nivea. A nesmiem zabudnúť ani na mužské osadenstvo a v ponuke je nový rad produktov značky STRASSENKICKER vyvinutý v spolupráci s futbalistom Lukasom Podolskim. Sprchovacie gély, dezodoranty aj antiperspiranty nadchnú každého hobby i profi športovca.




Tentokrát výrobky na pleť v rámci noviniek vedú na celej čiare, tých je teda požehnane. Pri značke  L'Oréal Paris nejde tak ani o novinku, ale výhodné dvojbalenie krémov a to denného a nočného, ktoré by mohli byť aj fajn tipom na darček. U značky Nivea som objavila nové pleťové masky a nemala som ani tušenia, že aj značka Kneipp má výrobky na pleť. 





Teraz si dáme menšie Balea okienko a objavila som v rámci pleťovky 7-dennú wellness kúru na pleť, novú osviežujúcu citrusovú vodu, tónovaný denný krém na pleť či samoopalovák na tvár a ďalšiu masku na pleť. V poslednej dobe ich Balea chŕli toľko, že sa už v tom niekedy strácam 😊





Značka Garnier má v ponuke nové očné masky, o pomarančovej som vám už písala a je vážne skvelá, takže najbližšie si kúpim kokosovú. alverde má v ponuke nový balzam na pery, objavila som aj nové kúsky na pleť od slovenskej značky Calendula a aj celý rad novej značky LVLY, o ktorej sa na blogu ešte časom dočítate.









Vlasy, koruna našej krásy, aj tu som zopár noviniek objavila. Nivea má nový rad výrobkov na vlasy a teda tá ružová farba sa nedala prehliadnuť 😊 Neviem či som vám to už náhodou neukazovala, ale opakovanie je matka múdrosti, tak aj naša slovenská značka Dixi má svoj suchý šampón. Neskúšali ste ho? V poslednej dobe bol na blogoch vychvaľovaný tento nový rad Balea výrobkov na vlasy, ktorý obsahuje aj peelingovú masku na vlasy, čo nie je až tak bežný výrobok na drogériu. Balea má aj nový suchý šampón na vlasy, značka L'Oréal Paris prišla na trh s farebnými make-upami na vlasy, do drogérie sa dostal aj rad Schwarzkopf beology a z Balea art limitky je v ponuke parfém na vlasy. A ak máte radi oleje na vlasy, značka Langhaarmädchen má vo svojej ponuke malé 20 ml balenie oleja, ktorý je určený na dobré rozčesávanie a optimálnu ochranu vlasov pred teplom s efektom proti lámaniu vlasov a rozštiepeným končekom. A najnovšie má táto značka v ponuke výrobky aj pre hnedovlásky, čo mňa osobne veľmi potešilo.




V dmke už zoženiete aj nové telové mlieka v spreji od Dove, ktoré mám doma, takže sa môžete časom tešiť na recenziu. A pokiaľ ide o holenie nôh, nedám dopustiť na Baleu a jej peny či gély na holenie a opäť majú novú penu v ponuke. A nesmiem zabudnúť ani na naše nôžky a v ponuke je nový rad Balea Feel Well.




Úplne novou značkou v ponuke je značka Nature Box. Obsahuje výrobky pre prirodzene krásne vlasy a pokožku tela, bez silikónov, sulfátov, parabénov, je vegan a obsahuje 100% za studena lisované oleje. Ponuka je široká, od šampónov, sprcháčov, telových mliek po balzam na vlasy, telové maslo či krém na vlasy.  A tie vône!





Odkedy mám krstniatko, častejšie chodím so sestrou do dmky na nákup, najmä pre malú a vtedy vždy navštívim detské oddelenie a neviem sa vynadívať na tie rozkošné obaly a skvelé vône. Za našich čias bola ponuka výrobkov pre deti oproti dnešku slabá a niekedy sa mi stane, že neodolám a niečo z detského sveta kúpim pre seba. Sprej na rozčesanie vláskov, farebné tablety do vody, či mimoňský sprcháč, to je iba časť ponuky, ktorá mňa osobne zaujala.



Dneska tu mám aj dva kúsky týkajúce sa našich zúbkov. Značka Dontodent má limitku v podobe ústnej vody s malinovou príchuťou a tomu sa fakt nedalo odolať, to hneď letelo do môjho nákupného košíka. A táto značka má v ponuke aj novú pastu na zuby v kombinácii zázvor a medovka. 








Ani dekoratívka sa nedala zahanbiť a našla som množstvo zaujímavých noviniek. Značka Dermacol má nové bombonkové očné tiene, nové odtiene 16 hodinových rúžov a rozjasňujúci korektor v klikacom pere. Essence má v ponuke nové paletky a keďže na obrázku vidíte čerevené cenovky, prebiehal výpredaj a s ním aj obmena sortimentu, ktorá prebieha aj u Catrice. U značky she som objavila nové maskary.




U značky trend IT UP sa tiež dejú veľké veci. Jednak sú v ponuke hneď dve limitky a to Insta Ready a neskutočne krásna Coco Bronze a ešte sa k tomu celý stojan červená, takže množstvo kúskov je vo výpredaji a asi môžeme očakávať obmenu sortimentu a novinky 😊



Ak máte radi značku Miss Sporty, aj v ich stojane bolo viacero produktov v zľave a v dmke nájdete aj nové laky od Sally Hansen.






Keďže sme nielen parádnice, ale aj žienky domáce, mám tu zopár tipov aj do domácnosti. Značka Profissimo má v ponuke praktický obal s kolíkami na vešanie prádla či rukavice na rôzne domáce či vonkajšie práce. Značka Denkmit má v ponuke nové osviežovače bielizne a objavila som aj rozkošné balenie papierových kapesníkov s plameniakom. A ak patríte k ľuďom, ktorí dbajú na ochranu životného prostredia, myslia ekologicky a snažia sa žiť čo najmenej s obalmi, tak potom sa pozrite na značku Casa Oraganic




Mám tu niečo aj pre milovníkov niečoho dobrého, sladkého či kávového 😊 Značka LeGracie je nám konečne bližšie a kým minule som objavila ich kaše, tentokrát sú to Run-ní ptáče tyčinky. A od dmBio som objavila  Cashew MACCHIATO na báze nápoja z kešu orieškov a čerstvo uvarenej zrnkovej kávy Arabica a k tomu sa skvele hodia nejaké sušienky 😊

A pozor, na záver tu mám kúsky, ktoré svojou roztomilosťou dokážu ohroziť vašu peňaženku, takže povahy náchylnejšie k nakupovaniu, majte sa na pozore!!!






Tentokrát vedie na plnej čiare značka ebelin. Jahôdkové nátačky na vlasy, melónový pohárik a obal na zubnú kefku a k tomu kefa na vlasy či rozkošná hubka. A pre školákov rôzne potrebné a rozkošné veci do školy.


A na záver tu mám môj skromný nákup 😊 Musím uznať, že august bol na novinky naozaj štedrý a už teraz sa teším, čo nové do predajní dmky prinesie september.

Som rada, že vás tento typ článkov baví a dávate mi spätnú väzbu, že vás častokrát inšpirujem k nákupu noviniek. A tak ma napadla jedna vec. Na Instagrame uverejňujem odkaz na tento článok aj s označením #nakupyzdmky a bola by som rada, ak si kúpite niečo na základe môjho článku, poprípade objavíte nejakú super novinku a budete to zdieľať na insta, aby ste tam dali toto označenie  a tým aj typ pre ostatných 😊 

Ktorá novinka vás najviac zaujala?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára