utorok 11. septembra 2018

alverde Paradise Beach korektor + balzam na pery


alverde Paradise Beach - to je ešte letom znejúci názov limitky od značky alverde, ktorá je ešte stále dostupná v dm predajniach. Táto limitka má vo svojej ponuke viacero kúskov a mne do oka padli dva v podobe korektoru a balzamu na pery.


alverde Color Correcting Camouflage 02 Rosy Red

 


Ako už jeho názov napovedá, ide o korekčný korektor v červenom odtieni, ktorý sa skvele hodí na zakrytie tmavých kruhov pod očami. A keďže ja mám tie kruhy v poslednej dobe fakt riadne, bola som zvedavá, ako si s nimi korektor poradí.


Letne ladený dizajn tejto limitky sa mi veľmi páči. Korektor sa nachádza v malom plastovom balení o hmotnosti 7 g. Má klasické šróbovacie viečko a po otvorení už vidíte samotný korektor. Keď si k nemu privoniam, cítim z neho klasický alverďácky podtón, ale pri aplikácii pod očné okolie a počas dňa už vôňu nevnímam, iba zo samotného balenia. Majiteľky dlhých nechtov z tohto balenia nebudú mať radosť, ale dá sa to zvládnuť a pri aplikácii okrem prstov použiť aj štetec.


Tento korektor je krémový, primerane pigmentovaný a keďže sa snaží tmavé kruhy pod očami redukovať, zanecháva oblasť, kde bol aplikovaný, jemne červenú, takže je potrebné ho aplikovať ešte pred použitím make upu. Odtieňovo je fajn, síce vám tie kruhy úplne nevyzmizikuje, ale ich jemne potlačí a očné okolie vyzerá sviežejšie. Make up sa naň v pohode nanáša a keď sa následne očné okolie zapudruje, držia spolu celý deň bez toho, aby sa zliali do vrásky. Očné okolie nevysušuje, nevytráca sa, drží až do odlíčenia.


Okrem tohto červeného je v ponuke klasický telový, zelený, fialový a žltý. Jeho cena je okolo 4 Eur.

alverde Paradise Beach  Tinted Beach Balm Papaya



Balzam na pery je kúsok, ktorý sa vždy zíde mať po ruke. Kým v zime siaham po klasických hydratačných, ktoré perám namáhaným zimou poskytnú dostatočnú ochranu a hydratáciu, v lete siaham po kúskoch, ktoré okrem hydratácie poskytnú aj farbu či lesk. A presne takým je papayový balzam na pery od alverde.



Ide o vysúvací balzam na pery s priehľadným viečkom. Má veľmi príjemnú vôňu po papaya, je zľahka pigmentovaný a obsahuje drobné zlaté trblietky, vďaka ktorým pery vyzerajú šťavnato a sviežo.



Je to ten typ výrobku po ktorom siahnete v deň, kedy sa nechcete veľmi líčiť, ale chcete dodať vašim perám iba jemnučku farbu a lesk. Je to balzam, takže o pohár sa vám otlačí, ale vytráca sa veľmi nebadane a postupne. Pery veľmi pekne a najmä dlho hydratuje, ešte aj po 3 hodinách sú jemné a obsahujú drobný lesk.

Podľa mňa je to ideálny letný kúsok a rada po ňom siahnem aj počas slnečných jesenných dní, keď nebudem mať náladu na rúž a budem chcieť iba jemne zafarbené lesklé pery.

Okrem papaya je tento balzam v ponuke aj ako mango, aloe vera a kokos. Jeho cena je okolo 3 Eur.


Limitka alverde Paradise Beach okrem korektorov a balzamov na pery obsahuje aj maskaru, trblietavý fluid a peelingovä masku. 

Zaujala vás táto limitka? Ktorý výrobok z nej ste si kúpili?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára