pondelok 17. septembra 2018

Garnier Skin Naturals Pure Charcoal

Čierna farba sa vo svete kozmetiky veľmi rýchlo udomácnila a v regáloch drogérií sa čím ďalej, tým viac objavujú výrobky v čiernych obaloch, ktoré sú vo vnútri balenia či už klasické alebo čierne. Tomuto trendu podľahla aj značka Garnier a na trh priniesla nové textilné pleťové masky v čiernej farbe s extraktom z morských rias a extraktom z čierneho čaju.


Ku mne si cestu našla Garnier Skin Naturals Pure Charcoal čierna textilná maska s extraktom z morských rias. Čierna textilná maska so zložením obohateným o čierne uhlie, extrakt z čiernych rias, LHA a kyselinu hyalurónovú, pomáha pri čistení a hydratácii pleti, stiahnutí pórov a zlepšovaní textúry pleti. Je vhodná aj pre citlivú pleť. 


Ide o klasickú textilnú masku čiernej farby, ktorá má veľmi príjemnú jemnú vôňu a je dostatočne napustená účinnými látkami bez toho, aby vám stekala po tvári. K tvári krásne priľne, má jemne chladivý účinok, pekne na nej drží a vy sa môžete venovať akejkoľvek činnosti, lebo vám z pleti neskĺzne, ale ja osobne odporúčam relax pri telke alebo dobrej knižke. Najmä počas horúcich dní je jej chladivý účinok veľmi vítaný. 


Maska sa nanáša na vyčistenú pleť a necháva sa pôsobiť 15 minút. Prebytok masky si umyte alebo zotrite. Na pleti je veľmi príjemná, vôbec pleť neštípe, nedráždi. Po sňatí je na pleti ešte dostatočná vrstvička masky, ktorú som ja osobne zmyla vodou. Inak maska i po sňatí obsahuje dostatočné množstvo účiných látok, je stále dosť vlhká, takže kľudne by sa dala ešte raz použiť. 
Pleť je po použití masky krásne jemná, hladká, očistená, hydratovaná, neleskne sa a póry sú trošičku stiahnuté.


Mňa maska veľmi príjemne prekvapila, rozhodne je to kúsok, ktorý je fajn v rámci starostlivosti o pleť. Navyše ako bonus hodnotím jemne chladivý účinok, ktorý počas teplých dní je veľmi príjemný. Maska pleť nedráždi, pekne ju očistí, zhydratuje, jej aplikácia je veľmi jednoduchá a rada ju zaradím do mojej pleťovej rutiny. Ak vás nebaví nanášanie klasických masiek a ich zmývanie, potom textilná maska je pre to pravé. Jej cena je okolo 2,30 Eur.

Podľahli ste trendu textilných masiek? Ktorá je vaša obľúbená?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára