štvrtok 1. januára 2015

Šťastný Nový rok 2015

Rok sa s rokom zišiel a ani sme sa nenazdali a máme tu rok 2015. Keď sa poobhliadnem za tým predošlým, mal svoje pozitívne i negatívne okamihy.


V osobnom živote bola prvá polovica roku 2014 taká zabehnutá koľaj, nič prevratné sa nedialo a všetko fungovalo ako malo. Potom však prišla jeho druhá polovica a tá bola teda naozaj ako na húpačke. Krásne okamihy vystriedalo sklamanie a zlomené srdce, podstúpila som zmenu image, radovala sa zo šťastia svojich známych, prežívala som žiaľ, spoznala úžasných nových ľudí. Koniec roku 2014 sa však niesol skôr v znamení strachu a neistoty, najmä čo sa týka zdravia mojich blízkych. Ale zatiaľ to vyzerá tak, že všetko je na ceste k lepšiemu.


Čo sa týka blogovania, tak tu to zase bola samá radosť. Podarilo sa mi nadviazať spoluprácu s Dm drogériou a Ziaja Slovensko, za čo im veľmi pekne ďakujem a dúfam, že i v Novom roku budeme v spolupráci pokračovať. Vďaka tomu som mala možnosť vyskúšať množstvo zaujímavých výrobkov, pričom z mnohých sa stali moji obľúbenci. 
Vďaka DM som zažila jeden z najkrajších víkendov vo svojom živote, aspoň na okamih som sa cítila ako modelka a spoznala som úžasných ľudí. 
Podarilo sa mi vyhrať aj v pár súťažiach či GA a vy ste zase  mohli získať výhry u mňa a pár z vás sa z týchto výhier už doma teší. Blog sa rozrástol o nových čitateľov, z čoho mám nesmiernu radosť a som vďačná za akúkoľvek spätnú väzbu či komentár.


A čo rok 2015?

Dúfam, že bude lepší ako ten  predošlí. Čo sa týka súkromného života, tak hádam sa všetko obráti na dobré  a hlavne moji blízky budú zdraví. Čaká má určite zopár zmien, tak mi držte palce, nech všetko zvládnem.

Čo sa týka blogu, aj tu chcem urobiť pár zmien, ale nečakajte nič prevratné, lebo ja a svet PC, to je odlišná krvná skupina. Čoskoro vám však určite predstavím, čo to bude za novinky. 


Dúfam, že mi zachováte svoju priazeň aj v budúcom roku a prajem vám všetkým šťastný Nový rok 2015 plný zdravia, šťastia, splnených snov i prianí.

V novom roku veľa pohody, šťastné náhody, žiadne nehody, významné dohody, úsmevné príhody a ďalšie života výhody. To všetko vám praje

                    Vaša

 

                                Miskasiska

 

Aký bol váš rok 2014?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára