sobota 3. januára 2015

Aký bol môj december?

Ahojte!

Dneska si dáme článok o tom, aký bol môj december, teda mesiac, ktorým sa skončil rok 2014.


Ešte začiatkom decembra mi prišli od DM novinky na testovanie a už čoskoro sa môžete tešiť na samostatné články.


Na FB stránke Elnino sa mi podarilo vyhrať túto úžasnú vôňu od Salvatore Ferragamo Incato Amity, do ktorej som sa ihneď zamilovala a určite sa môžete v blízkej dobe tešiť na recenziu. Pokiaľ chcete byť informovaní o novinkách zo sveta vôní a radi súťažíte, určite sa mrknite na FB profil Elnino a aj ich stránku, na ktorej môžete skutočne výhodne nakúpiť. A pokiaľ ste z Bratislavy či blízkeho okolia, môžete si svoju objednávku vyzdvihnúť aj v predajni v obchodnom centre CUBICON.


Nemohla som obísť ani vianočné trhy v Trenčíne, kde síce ponuka oproti bratislavským bola menšia, ale dobrá lokša, punč, medovina či varené vínko sa našli aj tu.


 V tento mesiac chodil aj Mikuláš, ale asi si v mojom prípade pomýlil adresu, lebo som čakala len samé uhlie :-) Takto to nejak dopadlo u nás doma, keď poviete, že nechcete žiadne sladké, maximálne horkú čokoládu.

Tento mesiac sa mi celkom darilo aj v súťažiach, tak pred Vianocami dorazilo pár výhier.



Pokiaľ ste čítali môj článok o príchode DM boxu pozorne až do jeho konca, našli ste si tam odkaz na výzvu Garnier stať sa tvárou ich kampane. A pokiaľ ste boli medzi prvými 100, získali ste aj krásny balík produktov.


Keďže sme mali aj Vianoce, samostatný článok o darčekoch ste si mohli prečítať tu. Okrem toho mi však ešte baby z DM zaslali aj krásny pozdrav s nádherným darčekom a to sadu 3 telových masiel od Alverde s nádhernými vianočnými vôňami. Ide o limitovanú edíciu, ktorá podľa mňa mizla z regálov závratnou rýchlosťou, takže nebyť tohto krásneho darčeka, asi by som sa k nim ani nedostala. Určite sa môžete tešiť na recenziu. Ďakujem DM :-)


O povianočných nákupoch som vám písala tu. Najväčšiu radosť mám z telefónu, ale ešte nejaký čas potrvá, kým si na seba zvykneme :-)

A čo sa týka konca roka, s ním sa nám spája Silvester. U mňa nenájdete ani silvestrovské líčenie a ani outfit. Je to preto, lebo Silvester som strávila s mojimi úžasnými priateľmi na chate, mierne mimo civilizácie, zato ale s riadnou dávkou humoru, zábavy a zásob na posilnenie.


Takže rok 2014 je za nami a už sa teším na ten ďalší, nech je lepší ako ten predošlý.

A čo vy? Aký bol váš december?






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára