pondelok 12. januára 2015

Ebelin - čistič štetcov dostupný pre každého

Ahojte!

Kozmetické štetce sa stali súčasťou môjho každodenného líčenia. Dokážu nám prácu s líčidlami uľahčiť a zároveň nimi dokážeme vykúzliť nádherný výsledok. Avšak netreba zabúdať na starostlivosť o ne. V prípade výraznejšieho znečistenia si vyžadujú umytie, na ktoré používam šampón na vlasy, umyjem ich a následne nechám štetce vyschnúť. Je to zdĺhavejšie, ale mám istotu, že štetce sú čisté, nespôsobia mi na tvári neplechu a hlavne, ak sa o ne dostatočne staráme, odvďačia sa nám i svojou výdržou.
Avšak sú dni, kedy jednoducho nestíham, nemám čas na ich umytie, ale súčasne ich potrebujem mať očistené pred ich ďalším použitím. Okrem toho, neviem si predstaviť, že by som štetce umývala každý deň a aj tak by štetcom prehnaná starostlivosť nemusela prísť vhod. Ako sa hovorí, všetkého veľa škodí. A vtedy veľmi rada siaham po čističoch na štetce.
O čističe štetcov som sa začala zaujímať asi pred 3 rokmi. Veľmi sa mi táto možnosť ich rýchleho očistenia zapáčila a pátrala som na nete, kde by som takýto čistič zohnala. V tom období som nenašla predajňu, kde by sa predávali priamo, dalo sa objednať iba z internetu a nakoniec si cestu ku mne našiel čistič štetcov od Elf. Tento čistič nie je zlý, ale neskutočne nepríjemne alkoholovo zapácha. Ale o tom niekedy inokedy.
Keď nám DM poslala na testovanie čistič štetcov od Ebelin, bola som neskutočne nadšená. Konečne výrobok, ktorý bude dostupný pre všetkých a ešte k tomu za priaznivú cenu, to vyzeralo naozaj sľubne. Ale ako obstál v mojom testovaní?

   
Čistič kozmetických štetcov Ebelin má 100 ml a jeho cena je 3,99 Eur. Je určený na čistenie štetcov na nanášanie púdru, farieb na líčka a očných tieňov. 
Použitie : Čistič nastriekajte priamo na kozmetický štetec, nechajte krátko pôsobiť a zvyšky odstráňte jemnou kozmetickou utierkou. Následne nechajte vysušiť. V prípade výraznejšieho znečistenia vymyte štetce občas jemným šampónom. 


Čistič má jednoduché priehľadné balenie s pumpičkou, ktorá naozaj spoľahlivo funguje a mne osobne sa nezasekáva. Je fialovej farby, avšak pri aplikácii sa táto farba vytráca. Ja som si na testovanie vybrala štetce, ktoré v súčasnosti používam najviac. Je tam i štetec na make up, i keď na ten primárne nie je určený, ale bola to pre mňa výzva, vyskúšať ho aj na tomto štetci. 
Čo sa týka použitia, tak na štetce na očné tiene, prípadne korektor, používam 3-4 streknutia, pri väčších štetcoch určených na kontúrovanie, lícenku a make up používam 7-8 streknutí, nechám chvíľu pôsobiť a potom odstránim nečistoty papierovou utierkou.


Áno fuj, takto vyzerá štetce na make up počas čistenia. Pomaly farba i nečistoty zliezajú a je vidieť biele štetinky.

Čo sa týka vône, tak krátko po aplikácií je cítiť typickú alkoholový zápach. Avšak, na moje veľké prekvapenie, po chvíli sa vytratí a ostane už len príjemná, svieža vôňa. Štetce sú po očistení naďalej krásne jemné, vyčistené a hlavne voňavé. A to sa mi na tomto čističi páči!

A ako teda obstál?
Štetce na očné tiene sú krásne ukážkovo čisté, rovnako tak štetec na lícenku. Štetec na kontúrovanie ešte sem tam obsahuje hnedé sfarbenie, ale v tomto prípade to bude aj tým, že jednoducho tie biele štetiny sú už zanesené a aj pri ich praní je problém dosiahnuť ich pôvodnú bielu farbu. A štetec na make up. Tak s tým čistič bojoval do posledných síl a výsledok je vzhľadom na jeho najväčšie znečistenie naozaj uspokojivý.

Za mňa teda nadšenie a som veľmi rada, že práve DM prišla na trh s touto novinkou. Konečne si bude môcť každý kúpiť čistič štetcov, nakoľko vzhľadom na počet predajní DM sa stane dostupným pre každého. Cena je podľa mňa priaznivá, tak ak vám práve tento kúsok chýba vo vašej kozmetickej výbave, treba si poň zbehnúť.

A čo vy? Používate na svoje štetce takéto čističe?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára