streda 6. augusta 2014

Niečo na osvieženie a aj na opaľovanie

Ahojte!

Leto sa nám prehuplo do ďalšieho mesiaca a máme tu už august. Cez víkend bol horúci slnečný deň a bola by škoda stráviť ho vo vnútri. Čo si ale vziať so sebou na osvieženie a súčasne na ochranu pred spálením? U mňa sú to jednoznačne výrobky z DM a ich horúce letné novinky!


Alverde telový sprej pomaranč a medovka
Asi každý pozná telové spreje, vyrába ich viacero značiek, napr.aj Avon. Myslím si, že tieto výrobky sú do letných dní ako stvorené. A Alverde sa nenechalo zahanbiť a tiež prišlo s dvojicou úžasných telových sprejov, ktoré poskytujú to pravé osvieženie. V ponuke sú v dvoch vôňach a to uhorka a vodný melón a môj s vôňou pomaranča a medovky. Balenie je plastové, takže sa nemusím báť, že by pri prípadnom páde došlo k jeho rozbitiu. Má objem 100 ml a svojím balením je spratný do každej tašky. 


 Po jeho otvorení ucítite nádhernú osviežujúcu vôňu pomaranča, ktorý sa mieša s medovkou a vytvárajú spolu tú pravú ovocno-citrusovú sviežu vôňu, ktorá osvieži pokožku počas horúcich letných dní. Rastlinný glycerín uchováva v pokožke hydratáciu.

Vždy, keď mi je teplo a túžim po osviežení, použijem tento telový sprej a hneď sa cítim sviežo. Vôňa je naozaj nádherná, nie je veľmi prenikavá a rýchlo vyprchá. Po polhodine už nie je po nej ani stopy. Môže to byť pre niekoho mínus, mne to však nevadí. Nejde o parfém, ktorý mi má vydržať celý deň, ale o telový sprej, ktorý ma poskytnúť okamžité osvieženie. Pokiaľ je treba, aplikujem ho i viackrát za deň. Ak je však extrémne horúci deň a potrebujem extra rýchlo osviežiť, uložím tento telový sprej do chladničky a následne použijem.

Zloženie
Čo sa týka samotného zloženia, telový sprej obsahuje suroviny z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva a prírodné éterické oleje. Cena za tento telový sprej je 2,79 Eur. Pokiaľ hľadáte produkt, ktorý krásne vonia a súčasne dokonale osvieži, Alverde je správna voľba. 

Sundance opaľovacie mlieko (ochranný faktor 20)
Toto telové mlieko vás vďaka svojej úžasnej kokosovej parfemácii prenesie aspoň mysľou priamo do Karibiku. Ľahká formula s kokosovou vôňou okamžite chráni pokožku pred spálením. Vďaka glycerínu, vitamínu E a provitamínu B5 je pokožka chránená pred vysychaním a je krásne hydratovaná.


Samotné balenie je podľa mňa nádherne letne ladené a ulahodí každému oku. Po otvorení zacítite krásnu kokosovú vôňu, ktorá je zo začiatku výraznejšia. Postupne, ako sa opaľovacie mlieko rozotiera do pokožky, vôňa trošku slabne a je veľmi decentná. Mliečko je bielej farby, ale s podtónom do modra. Na rozdiel od Astrid opaľovacích krémov, ktoré sú neskutočne husté a veľmi ťažko sa rozotierajú, Sundance má príjemnú konzistenciu, vďaka ktorej sa ľahko  nanáša na pokožku a dobre sa roztiera. Neostávajú vám žiadne biele fľaky. Čo sa týka ochranné faktora, ide o 20, čiže strednú ochranu. Mne toto opaľovacie mlieko vyhovuje, nespálila som sa, pokožka je chránená, hydratovaná a voňavá.
Balenie má objem 200 ml a cena sa pohybuje okolo 4 Eur.

Zloženie

Pokiaľ by niekomu nevyhovovala kokosová vôňa, Sundance prišiel s letnou limitkou a to opaľovacie mlieko s tropickou vôňou, tiež s ochranným faktorom 20.

A čo vy? Aký sú vaši letný favoriti?
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára