pondelok 18. augusta 2014

Dermacol sprchový gél Sicílska pistácia

Ahojte!

Neviem ako dnes ráno u vás, ale u nás bolo neskutočných 10 stupňov a teda na polku augusta, aspoň pre mňa, mrazivé číslo. Celkovo mám pocit, akoby to bolo tento rok poposúvané a počasím to vyzeralo na september. Keď začínajú takéto chladnejšie rána a večery, rada siaham v sprche po géloch, ktoré už nie sú vyslovene letné, práve naopak. Zase ma to ťahá k vôňam ako vanilka, čokoláda a najnovšie aj pistácia. Dneska vám chcem predstaviť Dermacol revitalizačný sprchový gél Sicílska pistácia!


Pistáciami navoňaný sprchový gél prebudí vaše zmysly a príjemne naladí na celý deň alebo noc. Pistáciový olej pokožku intenzívne zvláčňuje, hydratuje a zabraňuje jej nadmernému vysušovaniu.


Balenie gélu je ladené do zelenej farby, typickej pre pistácie. Samotný gél sa nachádza v plastovej tube na spodku s vyklápacím otváraním. Ja som však s týmto balením mala asi smolu, lebo ako vidíte na obrázku, vo vrchnej časti je puknuté. Neviem, či sa mi to podarilo také kúpiť, alebo sa to stalo pri preprave domov, ale gél som naležato odložila do poličky a chcela používať až sa pomíňajú zásoby. Po nejakom čase však z poličky bolo silno cítiť závan pistácie a už som tušila, že asi niečo nie je v poriadku. Našťastie veľa gélu nevytieklo a nenarobilo šarapatu, tak som ho ihneď začala používať. 


Samotný sprchový gél je skvelý. Pokiaľ máte radi pistácie, tak toto bude výrobok rozhodne pre vás. Ak ste niekedy mali možnosť ochutnať Orion pistáciovú čokoládu alebo Orion pistáciové košíčky, tak tento gél vonia úplne ako pistáciová plnka v týchto sladkých dobrotách. Konzistenciou ide o gél priehľadnej, jemne zelenkavej farby. Krásne san a pokožku nanáša, dobre pení a pokožka je po umytí krásne voňavá, hydratovaná a svieža. Vôňa vyprchá postupne a pokiaľ ju chcete predĺžiť, dá sa zakúpiť telové mlieko s rovnakou vôňou. 

Zloženie

Je to môj druhý sprchový gél od Dermacol a som s nimi veľmi spokojná. Tento pistáciový som kupovala začiatkom roka v DM a 250 ml ma vyšlo 1 Euro. Teraz už na oficiálnej stránke Dermacol nie je v ponuke, čo je škoda, lebo je to skvelý výrobok, ale na druhej strane Dermacol má v ponuke nové vône sprchových gélov a musím sa priznať, že s vôňou rebarbory a jahôd ma veľmi láka, neviem či odolám :-) Ak by ste však veľmi túžili vyskúšať tento pistáciový sprchový gél, možno naň ešte natrafíte v nejakej drogérii alebo e-shope.

Okrem toho vám chcem dať tip na nákup v Lidli. Minulý týždeň, aspoň u nás, mali v akcii za 0,69 Eur Cien sprchové gély s úžasnými letnými vôňami ako kokos, grep a pod. a ja som grepu jednoducho neodolala. Ešte som ho neskúšala, ale určite sa časom o ňom dočítate. 

Na nete sa mi podaril nájsť iba vyššie uvedený obrázok s tým, že tie sprchové gély u nás nie sú XXL. Tieto sprchové gély sú limitovaná edícia, tak neviem, dokedy budú v predaji.

Okrem toho dneska navečer čakajte na blogu vyhodnotenie letnej giveaway. Uvidíme, na koho sa šťastie usmeje teraz :-)

A čo vy? Aký je váš obľúbený sprchový gél?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára