nedeľa 3. augusta 2014

Avon Care krém na ruky

Ahojte!

Dneska by som vám chcela predstaviť pomocníka, ktorého mám uloženého v zásuvke v práci a tým pádom ho mám kedykoľvek poruke. Ide o krém na ruky od Avonu. Ja osobne mám veľmi rada krémy na ruky, ktoré voňajú po vanilke, kakau alebo po ovocí. Som veľký milovník Essence limitiek krémov na ruky, ich kombinácie sú neskutočné. Ak si pamätáte, tak pred asi 2 rokmi bola zimná kolekcia, kde bola aj jahodová vôňa. Ten som si po nejakom čase zobrala do práce a keď som sa ním nakrémovala, celá kancelária voňala po jahodách. Každý, kto išiel okolo alebo aj samotné kolegyne, ktoré sú so mnou v jednej kancelárii sa hneď pýtali, čo to tu vonia. Musím uznať, že tieto Essence krémiky sú skutočne veľmi voňavé a to nemusí každému vyhovovať. Keďže som nechcela obťažovať, prípadne dráždiť svoje okolie jahodovou vôňou, ktorá bola naozaj intenzívna, rozhodla som sa poobzerať po nejakej náhrade, ktorá ruky vyživí, ale súčasne nebude tak intenzívne parfumovaná. V tom čase sa mi dostal do rúk katalóg Avon a ja som našla svojho favorita!

  
Ide o Avon Care hydratačný krém na ruky a nechty s glycerínom, kalciom a vitamínom E. Balenie krému je ladené do ružovej farby s obrázkom ruží a je škoda, že je skrytý v zásuvke, lebo balenie sa mi veľmi páči. 


Krém je bielej farby, hutnejšej konzistencie, ale napriek tomu sa veľmi dobre roztiera a vsakuje do pokožky. Má nemastné zloženie, ktoré sa ľahko a rýchlo vstrebáva a to sa mi na ňom najviac páči. Keď mám pocit suchých rúk, nakrémujem si ich, nechám chvíľu pôsobiť a môžem pokračovať v práci bez obáv, že niečo zamastím. Pokožka rúk je krásne hydratovaná a zjemnená. Glycerín a kalcium pomáhajú obnoviť hladinu hydratácie v pokožke a pomáhajú ju chrániť pred vysušením. Nechty zanecháva zdravé a lesklé. Parfumácia je skutočne veľmi jemná, trošku cítiť vôňu ruží.

Zloženie:



Ja som s týmto krémom veľmi spokojná a našla som výrobok, ktorý mi vyhovuje a je vhodnou náhradou za parfumované krémy. Jeho obsah je 100 ml, cena bola okolo 2 Eur. V súčasnosti som ho už na internete nenašla, čo môže byť jeho jediná nevýhoda, ale veľmi sa mu podobá krém, ktorého obrázok vám dám nižšie.
 A čo vy? Aký je váš obľúbený krém na ruky?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára