utorok 31. októbra 2017

Skin Blossom - facial toner + gentle face wash


Ak máte radi bio a organic kozmetiku, určite si teraz prídete na svoje. Skin Blossom je anglická značka organickej kozmetiky, na výrobu ktorej sa  používajú tie najlepšie organické prírodné zložky, ktoré sú veľmi účinné a pomáhajú prirodzene ošetrovať pokožku, zlepšiť jej vzhľad a vitalitu. Jemné bylinkové vône Vás osviežia a dodajú energiu. Mne už dlhšie robili spoločnosť dva výrobky od tejto značky a to toner a čistiaci gél a keďže sú už takmer minuté, je najvyšší čas vám ich predstaviť.

Skin Blossom Gentle Face Wash 

 


Ide o jemný čistiaci gél na tvár obsahujúci rastlinné výťažky, vďaka ktorým dokonale čistí pleť. Kokosový extrakt zjemňuje pokožku, zelený čaj má antioxidačné účinky a zlepšuje kondíciu pleti. 74% zložiek je organického pôvodu a je určený pre všetky typy pleti.


Gél sa nachádza v plastovom balení o objeme 150 ml. Má praktické balenie s pumpičkou, vďaka čomu je jeho použitie hygienické a míňa sa oveľa pomalšie ako pri iných baleniach. Samotný gél je jemne žltej farby a má redšiu gélovú konzistenciu.


Nanášam ho na vlhkú pokožku, jemne roztieram kým nezačne peniť a následne zmývam vodou. Vonia sviežo po bylinkách, krásne rozpúšťa make-up a nečistoty a pleť je po použití krásne svieža, čistá a jemná. Moju zmiešanú pleť nevysušuje, nie je podráždená ani citlivá.


Skin Blossom Facial Toner



Ide v podstate o pleťové tonikum, ktoré je ideálne na dočistenie pleti a stiahnutie pórov. Obsahuje aloe vera a glycerín pre rovnováhu a jemné éterické oleje pre oživenie pleti. Má antioxidačné účinky a je určené pre všetky typy pleti a na obale sa uvádza 97% organic.


Má jednoduché plastové balenie o objeme 150 ml. Viečko je šróbovacie, ktoré sa síce ľahko otvára, ale keďže je jeho otvor dosť veľký, ľahko sa môže stať, že vám z neho vytečie na tampónik viac než by ste si želali. Po jeho otvorení ucítite výraznú bylinkovú vôňu. 


Samotné tonikum je jemne žltej farby a ľahko po pleti kĺže. Je skvelé na dočistenie zvyškov, ktoré sa na pleti nachádzajú po použití gélu. Pleť krásne vyčistí od všetkých nečistôt a zanechá ju jemnú a sviežu. Vôbec ma nevysušoval, neštípal, póry síce nezmizli, ale nebolo ich až tak vidieť a boli pekne stiahnuté. 

Tieto výrobky ma veľmi bavili, krásne sa dopĺňali a ich cena bola okolo 10 Eur za jeden. Musím sa priznať, že som s nimi bola spokojná. Zohnať sa dajú na internete.

Poznáte značku Skin Blossom?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára