štvrtok 12. októbra 2017

Delfy Cosmetics Melange - mramorové rúže

Poznáte mladú ambicióznu britskú značku profesionálnej kozmetiky Delfy Cosmetics? Ide na našom trhu o pomerne novú značku, ktorá používa špičkové ingrediencie z európskych štátov, lídrov v kozmetickom priemysle. Výrobcom je farmaceutická firma Fardi Medicals UK. Všetky materiály sú prísne kontrolované laboratóriami zdravotníckych odborníkov, ktorí sú zárukou bezpečnosti a účinnosti výrobkov. Delfy Cosmetics ponúka luxusnú kozmetiku s jedinečným designom a výnimočnými produktami vyrábanými s láskou.

V ponuke tejto značky sú výrobky doslova od hlavy po päty, od dekoratívnej, telovej či pleťovej kozmetiky po profesionálne laky na nechty a parfémy. Výrobky sú nadčasové, luxusne vyzerajúce a veľmi kvalitné. A ako prvú lastovičku na mojom blogu by som vám chcela v rámci dekoratívnej kozmetiky predstaviť Delfy Cosmetics Melange - mramorové rúže. 

Delfy Cosmetics Melange



Ide o mramorové rúže, pri výrobe ktorých boli použité inovatívne technológie a vysoko kvalitné prírodné ingrediencie. Pre tieto rúže je charakteristický mramorový dizajn, čiže s duom prelínajúcich sa farieb. Rúž má 3,5 g a krajinou pôvodu je Taliansko.



Rúž je balený v papierovej krabičke s nádherným farebným dizajnom. Na nej sa dozviete základné informácie o zložení, krajine pôvodu a číslo odtieňa.

Samotný rúž sa nachádza v elegantnom čiernom plastovom balení, na vrchu vrchnáčika je logo Delfy Cosmetics a na jeho jednom boku aj slovné označenie Delfy. Na spodnej strane zase nájdete uvedený odtieň rúžu. Balenie pôsobí veľmi luxusne a ako bonus, je uzatváranie na magnet, ktoré je typické skôr pre drahšie high end kúsky.  



V ponuke sú 4 odtiene a okrem rozdielnych farieb majú ostatné vlastnosti rovnaké. Krásne sladučko voňajú a najmä luxusne vyzerajú. Sú skvele pigmentované a i napriek tomu, že pri nanášaní na pery sú trošku suchšie, tak po kontakte s perami sa mierne rozpustia a ľahko po nich kĺžu. Sú krásne hydratačné, krémové a pery si nimi nalíčite raz dva. Keďže sú hydratačné, nemôžete rátať s celodennou výdržou, na pohár sa otlačia, ale tie 3 hodiny v pohode dajú. Páči sa mi aj samotný klasický tvar rúžu, pery sa ním ľahko vykresľujú. Poďme si tieto krásky bližšie predstaviť 😊

Delfy Cosmetics Melange 010



Odtieň Melange 010 je nádherná výraznejšia ružová farba, na leto k opálenej pokožke dokonalá. Samozrejme, dá sa nosiť kedykoľvek počas roka, keď na ňu dostanete náladu, to len ja keď som ju uvidela, tak ma hneď napadlo leto. Čo sa týka mramorovania, prelína sa krásna ružová farba s bielou a uznajte, vo výsledku to vyzerá super. Je úžasne pigmentovaná a i keď je výrazná, vytráca sa z pier pozvoľna. Na pohár pri pití sa vám otlačí, ale zvláda pitie i jedenie v relatívne dobrom stave. Pokiaľ pijete a zobkáte niečo malé aj 3 hodiny, pokiaľ si dáte hlavné mastnejšie jedlo tak 2,5 hodiny.

Delfy Cosmetics Melange 020



Odtieň Melange 020 je aktuálne moja srdcovka, myslím si, že do týchto sychravých jesenných dní je ako stvorená. Prelína sa sa v nej fialová farba jemne šmrncnutá staroružovou s jemne fialkovou až bielou a tento mix vytvára na perách krásny odtieň. Opäť krásna pigmentácia, hydratácia, žiadne vysušené pery. Vytráca sa pozvoľna, je príjemná a vydrží v pohode 3 hodinky.

Delfy Cosmetics Melange 030




Odtieň Melange 030 je jemne nude farba šmrncnutá zľahka tehlovou a pri zmiešaní s bielou i trochu ružovou farbou. Je ideálna na každodenné nosenie a zo všetkých štyroch mi príde najjemnejšia. Ak by som ju mala zaradiť k nejakému ročnému obdobiu, tak by to bola jar, ale vďaka jej univerzálnemu odtieňu by som ju označila ako príjemnú celoročku.

Delfy Cosmetics Melange 040




Odtieň Melange 040 v sebe okrem červenej obsahuje aj čiernu a páči sa mi na ňom, že to nie je typická výrazná červená, ale je skôr do burgundy. Myslím si, že do nadchádzajúcich zimných dní je takýto odtieň ako stvorený. Patrí síce k výraznejším, osobne po červených farbách veľmi nesiaham, ale toto je ten typ červenej, ktorá sa mi páči a kľudne si ju dám.



Za seba môžem povedať, že z rúžov Delfy Cosmetics Melange som nadšená. Nádherne vyzerajú, na perách sú veľmi príjemné, síce nevydržia celý deň, ale radšej siahnem po niečom hydratačnom, čo vyzerá super a vytráca sa postupne ako po nejakom zmatňujúcom dlhotrvajúcom výrobku, ktorý mi pery nielenže vysuší, ale aj po pár hodinách nevyzerá na perách vábne.



Nebudem už viac básniť, všetko som vám o týchto rúžoch už napísala a na foto ukázala. Sami musíte uznať, že vyzerajú super a za mňa sú jednoducho skvelé. Ich krásny dizajn i kvalita sú určite niekde vyššie ako bežné drogerkové kúsky a to sa i trochu odráža na cene. Na stránkach Delfy Cosmetics si ich môžete zaobstarať za 19 Eur. Priznám sa, že sú aktuálne mojimi najdrahšími kúskami v rámci rúžov na pery, ale na druhú stranu viem oceniť ich kvalitu a že za tú cenu rozhodne stoja.  

Ako sa vám pozdávajú tieto rúže? Ktorý odtieň sa vám najviac páči?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára