sobota 7. októbra 2017

Nivea Seiden Mousse - ošetrujúca sprchová pena s ovocnou vôňou


Tento rok sa nesie v znamení penových výrobkov a bez mučenia sa priznávam, že mňa osobne veľmi bavia. A ani značka Nivea sa nenechala zahanbiť a na trh ako letnú novinku  priniesla sprchové peny v dvoch vyhotoveniach a to s ovocnou vôňou ( s vôňou rebarbory a listov malín) a sviežou vôňou (vôňou citrónov a listov moringy). A keďže ma tento rok prepadla malinová mánia, je asi jasné, že práve sprchová pena s rebarborou a listami malín musela obohatiť moju kozmetickú zbierku 😃


Sprchová pena sa nachádza v nádobke pod tlakom o objeme 200 ml. Má neskutočne rozkošný dievčenský dizajn, tá ružová je jednoducho na zjedenie 😃 Už keď dáte dole vrchnáčik a pričuchnete si, ucítite úžasnú ovocnú sviežu vôňu, ale pritom si stále zachováva typický niveácky podtón, aspoň ja ho tam cítim. 


Pred použitím ju pretrepem a následne aplikujem na ruku. Vytvára ľahkú a naozaj bohatú penu, pripomína mi to kvalitne vyšľahané bielka do koláča 😃 Pena je ale súčasne jemná a ľahko po pokožke kĺže. Pekne drží tvar, takže sa nestane, že by začala stekať a vy si ju môžete zľahka rozotrieť.


Pena má ovocnú, ale súčasne veľmi sviežu vôňu, najmä z nej cítim kyslastý podtón rebarbory, takže ak sa radi sprchujete z rána, bude pre vás skvelým životabudičom. Pokožka je po sprchovaní krásne jemná, zľahka prevoňaná, pričom vôňa sa postupne vytráca. Zloženie s výťažkami z hodvábu zaručuje hebkosť pokožky po sprchovaní.


Ak hľadáte alternatívu k tradičným sprcháčom a značka Nivea je vašou srdcovkou alebo túžite vyskúšať zaujímavý výrobok, Nivea sprchová pena s vôňou rebarbory a listov malín by mohla byť pre vás skvelou voľbou. Mňa sprchovanie s týmto výrobkom veľmi baví. Dá sa zohnať buď na stránkach Notina alebo aj v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko, kde som ju kupovala za 3,29 Eur. Pokiaľ viem, ide o letnú limitku, tak neviem dokedy bude v predaji, tak ak vás zaujala, skúste si ju zaobstarať čo najskôr.

Máte radi sprchové peny? Ktorá je vaša top?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára