sobota 20. decembra 2014

Prvý slovenský DM box!

Ahojte!

I keď ste už o Dm boxe čítali na takmer všetkých blogoch a dá sa povedať, že okamžite boli zverejnené aj fotky s jeho obsahom a tento článok prichádza trošku po funuse, predsa len som sa rozhodla i ja, čo to k tomuto boxu napísať. Okamžite, ako som sa dozvedela, že konečne DM box prichádza na Slovensko, napísala som vám o tom samostatný článok a tešila sa, ako to celé dopadne.
Cesta k nemu bola trošku komplikovaná. Ako isto viete, vybraných bolo iba 2000 šťastlivcov a samozrejme, ja som medzi nimi nebola, čo ma trošku sklamalo. Keďže ale DM box chcela aj moja mama, aspoň na ňu sa šťastena usmiala a dneska, konečne, si bola svoj DM box aj vyzdvihnúť. 

  
DM si pre nás pripravila nádhernú krabičku vo vianočnom prevedení, ktorá navodzuje tú správnu vianočnú atmosféru. Vo vnútri je vystlaná papierom a previazaná mašličkou, ktorá skrýva svoj obsah.


A čo sa v ňom teda skrývalo?


Jednoducho nádielka produktov, ktoré sa zídu v každej domácnosti :-)

Garnier mineral invisible antiperspirant
Schauma šampón na suché a vyčerpané vlasy
Dermacol sprchový gél rebarbora a jahody- zbožňujem ho, písala som o ňom tu 
Zubná kefka TePe
Balea krém na tvár a telo s bambuckým maslom
Preslávané Baby Lips od značky Maybelline
Colgate zubná pasta
Protein snack mix

Keďže sledujem DM boxy v okolitých krajinách, nemala som predstavu, s čím príde ten náš. Predsa len, nie sme až taká veľká krajina ako napr. Nemecko, kde to už istý čas s DM boxom funguje a majú aj lepšie možnosti a preto niekedy ich DM boxy vyzerajú ako druhé Vianoce v roku :-)
Pri tom našom som bola na vážkach s čím príde. Ako prvé mi napadlo, že nosnými značkami na začiatok budú privátne značky DM ako Balea, Alverde či Alnatura. DM to však zobrala z iného konca a nakoniec sa v boxe nachádza iba Balea. 

Mne sa box pozdáva, podľa mňa má dobrý štart a ďalej sa to bude len zlepšovať. Každá z týchto vecí si určite nájde svoje miesto a využitie, nie je tu nič, čo by sa nedalo využiť. 
Keby som mala hovoriť za seba, tak od Garnier som ešte nemala antiperspirant, Schauma šampón som mala kedysi kokosový a bol fajn, Dermacol sprcháč zbožňujem, Balea krém sa teraz v zime zíde, zubná kefka a pasta sa nikdy nestratia, po Baby Lips som nikdy neprahla, ale je fajn to vyskúšať a niečo pre mlsný jazýček sa vždy zíde. 

Musím sa ale priznať, že nakoľko tento box vyhrala mamina, ešte jeho obsah nevidela a nájde si ho až pod vianočným stromčekom. Takže na niektoré z produktov recenzia nebude, na iné ale určite :-)

Celkovo za 5 Eur je to slušný prvý DM box a dúfam, že môžeme v budúcom roku očakávať jeho pokračovanie.

Ešte vám chcem pripomenúť, že do polnoci prebieha vianočná GA, tak ak ste sa ešte nezapojili, zostáva vám ešte pár hodín.

A čo vy? Ako ste spokojný s DM boxom? Ušiel sa vám?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára