pondelok 15. decembra 2014

Aký bol môj november?

Ahojte!

Už máme pomaly pólku mesiaca za nami, Vianoce sa nezadržateľne blížia a ja som ešte namala čas napísať o tom, čo som zažila v novembri. Ale dneska to idem napraviť, poďme teda na to!

Začiatkom mesiaca sa v našom meste konal koncert skupiny Desmod a keďže ich mám celkom rada, išla som sa naň pozrieť. Boli skvelí, žiaden playback a úžasná atmosféra. Sú naozaj dobrí!!! 



Po dlhom čase som sa bola pozrieť aj na hokejový zápas a bol to celkom zážitok. I keď naši nakoniec prehrali, tá atmosféra ma naozaj dostala.


Čo sa týka nákupov, najväčšiu časť tvorili nákupy z Rakúska, o ktorých ste mohli čítať tu a tu.


Okrem toho som robila objednávku na stránke http://www.vmd-drogerie.cz/ a o tom si prečítate v blízkej dobe samostatný článok.


Keďže som cestovala do Bratislavy na víkend, vždy sa zíde nejaké čítanie do vlaku a tentoraz jasnou voľbou bola Eva a ako bonus micelárna voda a cukríky :-)

V Bratislave som bola na víkend u svojich úžasných priateľov, na ktorých sa môžem vždy spoľahnúť a vždy stoja pri mne. Tento víkend by som nazvala ako víkend splnených prianí, športového vyžitia i vianočných trhov. Veď posúďte sami :-)






I keď bolo škaredšie počasie, trhy boli skvelé. Tak široký výber punčov a vareného vína som ešte nevidela. A k tomu dobrá lokša alebo cigánska, no jednoducho paráda! Ja by som najradšej vyskúšala všetko, ale nakoniec som ochutnala punč s lesným ovocím (v ponuke bol aj zázvorový, levanduľový punč), cherry medovinu a slivkové víno. 


Čo sa týka tých splnených prianí, tak asi po 100 rokoch som bola konečne korčuľovať! Mala som z toho nesmiernu radosť a i keď ma obiehali aj 3-ročné deti, stáť na nich po mnohých rokoch bolo pre mňa zážitkom :-) Určite sa budem snažiť teraz častejšie zájsť na zimný štadión. Okrem toho sme boli hrať aj bedminton, ale z tohto športového podujatia nebol vyhotovený obrazový záznam :-)



Podarilo sa mi vyhrať aj v GA u Gioia di Vivere a mám z toho veľkú radosť. Náušničky sú nádherné!


Nivea posielala konečne diár na budúci rok, tak cez sviatky sa bude pomaly zapĺňať zápismi na budúci rok.


U Macadamie sa mi podarilo na ich FB stránke vyhrať suchý šampón. Zatiaľ som ho vyskúšala len párkrát, takže časom sa môžete tešiť na recenziu. Zatiaľ som s ním spokojná :-)


Keďže je teraz také zimnejšie počasie a všetci okolo mňa vrátane mňa stále kýchame, kašleme a stačí málo a hneď sme chorí, pripravila som si podľa Saškinho návodu úžasnú prírodnú medicínu. Určite vyskúšajte!

A na záver mám pre vás tip na niečo dobré pod zub a môj najobľúbenejší zimný čaj :-)



A čo vy? Akí ste mali november?





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára