utorok 7. apríla 2020

Prvé tohtoročné novinky z dmky


Keď som koncom februára bola na nákupe v dmke, ešte som netušila, že to bude posledný kľudný nákup na dlhší čas. Síce antibakteriálne mydlá už začínali byť nedostatkovým tovarom, no všetkého ostatného bolo dostatok a ja som si užívala nákup spojený s objavovaním nových kozmetických kúskov. To som ešte netušila, čo sa za pár dní udeje 😔 V súčasnosti môj nákup prebieha asi tak, že na seba hodím všetky potrebné ochranné pomôcky, vezmem si starostlivo spísaný nákupný zoznam, aby som sa v predajni zbytočne nezdržovala a rýchlo si nakúpim. Dúfam, že vám týmto článkom spestrím voľný čas a možno sa necháte niektorými kozmetickými kúskami inšpirovať 😊






Začnem novinkami do sprchy od Balea. V ponuke je množstvo zaujímavých nových sprchových gélov rôznych druhov a vôní,  ktorými si môžeme spestriť aktuálne okamihy, od sladkých čokoládových cez ovocné po krémové. O výrobkoch z radu White Chocolate ste sa na blogu už mohli dočítať a konečne mali u nás v predajni aj sprcháč a penu na holenie.





Medzi sprcháčmi som objavila aj novinku od Weleda v podobe sprchovacieho gélu Forest Harmony s vôňou striebornej jedle, sibírskej jedle a aromatického lavandinu. Rastlinné tenzidy pokožku jemne umývajú, zatiaľ čo sezamový olej sa o ňu stará. Značku treaclemoon má v ponuke nové svieže ovocné sprcháče a mňa osobne najviac zaujala značka Nature Box a ich novinka v podobe tuhého sprchovacieho mydla. Považujem tento kúsok za skvelú alternatívu za klasické sprcháče a pokiaľ by som mala niekam cestovať a potrebovala by som sa veľmi úsporne zbaliť, šampúchy a tuhé sprchovacie mydlá by rozhodne išli so mnou.



Medzi novinky značky Ezo patria ich nové soli do kúpeľa z kolekcie Dorčák a to himalájska soľ ruža a magnéziová soľ nechtík. A keďže teraz trávime viac času doma, bolo by fajn sa venovať viac sebe a preto skvelou pomôckou je aj ebelin masážna peelingová rukavica, ktorá je vhodná na suchú i vlhkú pokožku. 





Rad alvede Naturschön sa rozrástol o nové mydlá na ruky a to citrónové, kokosové a olivové. Ak máte radi prírodné a tuhé mydlá, rozhodne tip na vyskúšanie. Pokiaľ ide ale o ruky, opäť vedie značka Balea 😊 Novinkou je krém na ruky Pure s praktickou pumpičkou, teraz veľmi potrebná maska na ruky vo forme rukavíc a nové aromatické krémy na ruky s vôňou kokosu a levandule alebo broskyne a vanilky. 




Veľmi ma teší, že značka Ziaja stále rozširuje ponuku svojho sortimentu aj v dmke, kde nájdete aj viacero telových mliek s veľmi praktickou pumpičkou, vďaka čomu je aplikovanie veľmi rýchle, príjemné a jednoduché. Pumpičku má aj telové mlieko od Balea z radu Pure s extraktom zo škandinávskej bavlny a s obsahom pokožke podobných lipidov a bisabolu, bambuckým maslom a slnečnicovým olejom a novinkou je aj telové mlieko Soft Elegence s romantickou ovocnou vôňou ruže a figy. 



V rámci starostlivosti o naše pery sú v ponuke nové ošetrujúce peelingy na pery od Labella a balzam na pery od Balea Rosé s jemnou kvetinovou vôňou  a s bambuckým maslom, mandľovým olejom, antioxidačným vitamínom E a včelím voskom.








Veľmi ma teší, že medzi novinkami zo sveta šampón sú okrem tých klasických aj prírodnejšie kúsky ako Natura Siberica, Sante či biopha. Nature Box má v ponuke aj tuhý šampón na vlasy s avokádovým olejom a praktickou mydelničkou a do dmky dorazila aj veľmi známa značka vlasovej kozmetiky TRESemmé.







Novinky nájdete aj v rámci suchých šampónov, lakov na vlasy či nových farieb. ebelin má skvelé kefy na vlasy a Schwarzkopf got2b priniesol na trh stylingovú maskaru na vlasy Bye Bye FlyawaysStylingová maskara na vlasy Schwarzkopf got2b Bye Bye Flyaways jednoducho, za pomoci kefky uhladí a následne zafixuje neposlušné vlasy. Zloženie prípravku je obohatené o pantenol a jojobový olej, čím vlasy získavajú vlhkosť a sú hydratované a jemné. Textúra sa nedrobí, je ľahká a príjemne vonia. Či už máte cop, zapletaný cop, vypnuté vlasy alebo iný účes, táto stylingová maskara Bye Bye Flyaways vám pomôže dostať neposlušné, vytŕčajúce vlasy do formy.





Asi najviac v rámci starostlivosti sú zastúpené pleťové novinky. V ponuke je množstvo zaujímavých masiek od značky Masquebar. Ide o textilné pleťové masky s obrázkom zvieratiek, takže toto maskovanie má aj veľmi zábavný ráz. Textilná pleťová maska Pretty Animalz jednorožec je určená na nedokonalosti pleti, prasiatko poskytuje pleti komplexnú hydratačnú starostlivosť a sovička je taktiež hydratačná. Ďalšou zvieratkovou záležitosťou sú hydrogéloví náplasti pod oči od značky secret Key. Pre mňa novou značkou je aj Vollaré a ich nový rad Multi-Active Detox. Pozostáva zo 4 výrobkov a to micelárnej vody, očného, nočného a denného krému. A dočkali sme sa aj pleťovky od značky Revolution a ich veľmi známych pleťových sér.


  
Značka ebelin má veľmi šikovných pomocníkov aj čo sa týka starostlivosti o pleť a ja som medzi novinkami zahliadla  aj konjaková peelingová špongia na tvár s jemne mletými škrupinami vlašských orechov a handričku na čistenie pleti z mikrovlákien.





V dmke nájdete aj komplet rad Balea Med ULTRA SENSITIVE. Výrobky tohto radu sú neparfumované, neobsahujú pridané farbivá ani parabény, ich ošetrujúce zloženie vašu pleť upokojí, hydratuje a ochráni pred vysušením a pri pravidelnom používaní podporuje prirodzený ochranný plášť pokožky a tak predchádza jej podráždeniu. V dmkách nájdete aj viacero produktov od značky Avéne, novinky od Nivea v podobe čistiacej pleťovej vody a pleťového mlieka z radu Naturally Good s vysokým obsahom zložiek prírodného pôvodu a od Weledy rozjasňujúci čiastiaci pleťový gél a starostlivosť o akné.







Asi najväčším prekvapením z pleťovky bolo objavenie značky Foreo a ich legendárnej čistiacej kefky na pleť a množstvo ďalších zaujímavých značiek.




Prítomnosť slovenských značiek i v rámci drogérií považujem za jeden z najlepších krokov a tak okrem Kvitok, Dulcie zoženiete v dmke už aj Ťuli A Ťuli.








Objavila som množstvo nových zubných pást od Signal, Colgate, BlanX, krásne plameniakové púzdro na zubnú kefku a Dontodent ústnu vodu vo vrecúškach To Go, ktorá ochráni vaše zuby pred vznikom zubného kazu.





Čo sa týka pánskeho sveta, všimla som si nové usporiadanie a označenie regálov s pánskou kozmetikou.  Chlapi sa naozaj nemôžu sťažovať, v dmke je ponuka pre nich naozaj široká a zoženiete tam aj zastrihávače a elektronické holiace strojčeky vrátane populárne Philips OneBlade a tiež nové antiperspiranty od L'Oréal Paris.



Novinkou v detskom svete je značka Kendamil a ich počiatočné mlieka a detské bio kaše. A pre prípad, že by došlo k nejakému drobnému zraneniu, som od značky Mivolis objavila tieto rozkošné detské náplaste.  



Takéto obrovské zastúpenie má značka Mivolis, ktorá ponúka množstvo produktov vrátane výživových doplnkov. Keby som vedela, čo o pár dní nastane, asi by som sa im bližšie povenovala, každopádne aj v dmke zoženiete vitamín C a iné potrebné doplnky na posilnenie imunity.










Konečne sa dostávane ku dekoratívke, v ktorej je tých noviniek, ako môžete vidieť, naozaj požehnane. Mňa osobne najviac zaujal nový make up od Dermacolu a veľmi ma potešil nový stojan s lakmi od Essie






U značky Essence ma veľmi zaujala paletka rozjasňovačov a nové a veľmi chválené paletky očných tieňov v prevedení Nude a Rose.







Odkedy má Catrice veľký dvojstojan, s novinkami sa akoby roztrhlo vrece. Tentokrát ma zaujali paletky očných tieňov a kontúrovacia paletka, ktorá má naozaj krásne odtiene. Ako môžete vidieť, u Catrice bolo aj viacero červených cenoviek čo znamená, že práve prebiehal výpredaj, o ktorom som absolútne netušila. Je škoda, že samotná značka o týchto výpredajoch nedáva vedieť, lebo takto sa k týmto výpredajovým kúskom dostanú iba tí, ktorí sú v dmke snáď každý deň.












Odkedy aj L'Oréal Paris má rozšírený sortiment dekoratívky, je to tam samá zaujímavá novinka. Z týchto ma osobne zaujala nová Bambi vodeodolná maskara a Rouge Signature Brilliant, ktoré som vám aj detailnejšie nafotila a o ktorom ste sa nedávno dočítali u mňa na blogu.






Objavila som aj šikovných pomocníkov do domácnosti a mojím favoritom je jednoznačne wc papier s potlačou Londýna, veľmi ma to pobavilo. A keďže sa nám blíži Veľká noc, nájdete tam aj množstvo produktov, ktorými si môžete vyzdobiť svoj príbytok.









A tieto novinky by som zakončila maškrtami, ktoré sú takmer všetky od dmBio. Regál s veľkonočnými cukrovinkami by som mala najradšej celý doma, jedna lákavá sladkosť za druhou a navyše tieto pochúťky mávajú často veľmi dobré zloženie.



A takto dopadol môj posledný kľudný  nákup v dmke

Dúfam, že sa vám článok s prvými tohtoročnými novinkami páčil a vďaka nemu ste si užili virtuálny prehľad všetkého nového, čo som tam objavila. Budem veľmi rada, ak mi do komentov dáte vedieť, ktoré produkty vás najviac zaujali, poprípade aká novinka sa u vás osvedčila a ja sa už teším na okamih, kedy sa opäť budem môcť v kľude premávať medzi novinkami v dmke 😊

2 komentáre:

  1. Mňa tam naposledy veľmi potešila značka Essie, hneď som musela jeden lak zobrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa veľmi potešila značka Essie a na zopár odtieňov si už robím zálusk :-)

      Odstrániť