pondelok 27. apríla 2020

Pre milovníkov marshmallow


Kto by nemal rád marshmallow? Sladký jemný penový obláčik, ktorý poteší nejeden mlsný jazýček. To jednoducho musíte milovať 😊 A tak keď som objavila u značky Ziaja limitku Marshmallow, bolo rozhodnuté. To musím mať! Cestu do ich predajne som však nemala, na ich eshope som tieto produkty nenašla a keď som sa konečne do ich predajne dostala, bolo už veľa vecí vypredaných. A tak som pátrala na internete a opäť ma zachránilo moje milované Elnino, ktoré malo v ponuke komplet ich celú zimnú limitku. 

Celý rad Ziaja Marshmallow  má pekné minimalistické jednoduché biele balenie s ružovou jahodovou potlačou. Ak by ste očakávali vyslovene sladkú cukríkovú vôňu, asi budete sklamaný. Do tejto vône sa totižto vkradla jahoda a tak výsledná vôňa je veľmi zaujímavá, povedala by som sladko-kyslá, čím sa stáva naozaj výnimočnou. Poďme si jednotlivé výrobky predstaviť 😊

Ziaja Marshmallow - penivé tekuté mydlo

 


Začnem produktom, ktorý je v týchto dňoch nenahraditeľný a tým je mydlo na ruky. Zbožňujem tekuté mydlá a ešte radšej mám penové. S nimi ma to umývanie rúk jednoducho ešte viac baví a je to veľmi príjemné. Mám veľmi obľúbené penové mydlo od Balea, no to sa už nevyrába a tak keď som zbadala Ziaja penové mydlo navyše s vôňou marshmallow, veľmi som sa potešila. Mydlo sa nachádza v klasickom balení s pumpičkou, ktorá bez problémov skvele funguje.


Keď s ním zahrkáte, je počuť vo vnútri tekutinu, no po stlačení pumpičky vychádza nadýchaná jemná biela pena. Pri zmývaní rúk nie je tak krémová ako má Balea, ale to vôbec nevadí. Ruky sa s týmto produktom ľahko a rýchlo umývajú a bonusom je jeho krásna vôňa, ktorá dokáže ruky aj krásne prevoňať.


Po tomto mydle teraz siaham veľmi často, vzhľadom na situáciu, ktorú tu máme a veľmi ma teší, že moje ruky nevysušuje ani pri takomto častejšom používaní. Ruky pekne umyje, zbaví nečistôt a ja mu nemám absolútne čo vytknúť. Výhodou penových mydiel tiež je, že sa spotrebúvajú vzhľadom na ich konzistenciu, oveľa pomalšie ako klasické tekuté a tak si ho môžete dlhšie užiť.

Ziaja Mrashmallow - krém na ruky

 


Keď už máme ruky umyté, je potrebné ich aj poriadne hydratovať a na to slúži krém na ruky. Limitka Marshmallow obsahuje aj krém na ruky v rozkošnej plastovej tube o objeme 50 ml, takže je to fajn kúsok aj do kabelky. Tu už je vôňa výraznejšia ako pri mydle, no stále rovnako zaujímavá.


Krém má jemne ružové sfarbenia, gélovejšiu konzistenciu, ľahko sa na pokožke rúk roztiera a rýchlo sa vstrebáva. Jeho výhodou je, že ruky nezanecháva umastené ani ulepené a vy môžete bez obáv pokračovať v začatej práci.


Ruky celkom fajn hydratuje, ale rozhodne od neho nečakajte hydratačnú bombu. Označila by som ho ako klasický krémik na ruky, ktorý ich jemne vyživí, vyhladí, vytvorí na nich jemnú ochrannú vrstvičku a krásne ich prevonia. Pokiaľ nemáte extrémne vysušené ruky, je to skvelý produkt na každodenné použitie, počas dňa vám bude postačovať a večer si doprajete niečo výživnejšie. 

Ziaja Marshmallow - umývacie želé

 



Mali ste už niekedy umývacie želé? Ja sa musím priznať, že som už sprcháč so želé konzistenciou mala, ale bol teda úplne odlišný, než je tento marshmallow kúsok. Želé vo svete kozmetiky nie je až tak rozšírené a preto ma produkty tohto typu veľmi lákajú.



Marsmallow umývacie želé je balené v plastovej nádobe o objeme 260 ml. Pred prvým použitím je chránené ochrannou fóliou, po ktorej odstránení vás ovanie vôňa pre tento rad typická.



Želé má ružové sfarbenie a veľmi zaujímavú konzistenciu. Nie je to klasické priehľadné zafarbené želé, na aké sme zvyknutí pri zákuskoch. Umývacie želé od Ziaja má skôr konzistenciu hustého stuhnutého jahodového pudingu, ktorý rozhodne nemá tekutú konzistenciu.


Nevýhodou želé je, že i po nabratí na ruku je stále v tuhšej konzistencii a tak sa vám ľahko stane, že sa vám časť z neho vykydne do vane. Ja som si ale našla v tom systém, aby som s ním zbytočne neplytvala. Vždy si naberiem potrebné množstvo, pretriem v dlaniach a až potom nanášam na vlhkú pokožku. Pri kontakte s vodou začne peniť a trošku sa rozpúšťať a tak sa ľahšie na pokožku aplikuje a až tak ním neplytvám. Sprchovanie s ním, odhliadnuc od aplikácie, je ako s klasickým sprcháčom, pení priemerne, pokožku pekne umyje, nevysušuje a ľahko ju prevonia. Mňa osobne to s týmto želé baví, no ak nepatríte medzi typy obdarené trpezlivosťou, na vašom mieste by som ho neskúšala. Tá aplikácia si vyžaduje istú dávku trpezlivosti, no výsledok za to stojí. Okrem sprchovania sa dá použiť aj ako pena do kúpeľa.

Okrem týchto produktov rad Ziaja Marshmallow obsahuje aj cukrový peeling, ktorý som neskúšala, no s ich peelingami mám dobrú skúsenosť, takže by som sa rozhodne nebála ho vyskúšať.

Na stránke Elnina nájdete širokú ponuku produktov Ziaja vrátane ich najnovších noviniek.

Zaujal vás rad Ziaja Marshmallow? Máte radi marshmallow?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára