utorok 31. mája 2016

Cien BB Cream

Ahojte!

S prichádzajúcim letom siaham po ľahších výrobkoch nielen v rámci telovej kozmetiky, ale snažím sa nájsť niečo ľahšie aj na moju pleť. Preto hutnejšie make-upy idú bokom a používam tónovacie krémy či BB krémy, samozrejme za podmienky, že mi to moja pleť dovolí a má svoje lepšie dni :-)

V rámci noviniek, ktoré mi zaslal Lidl na testovanie, tu mám pre vás recenziu na poslednú z nich a myslím si, že ide o výrobok, ktorý vás určite zaujme. Ide o Cien BB Cream, ktorý je ideálny do nadchádzajúcich letných dní. Aký je a stojí za vyskúšanie? To sa dozviete ďalej.


Cien BB Cream je hydratačný tónovací krém, ktorý zoženiete v dvoch farebných prevedeniach a to pre svetlý a tmavý tón pleti. Obsahuje ochranný faktor SPF 15, sľubuje krytie nedokonalostí, zjednotenie tónu pleti, vyhladenie, redukovanie vrások a 24 hodinovú hydratáciu. 






Cien BB Cream nájdete v oddelení s kozmetikou vedľa pleťových krémov. Balený je v papierovej krabičke, z ktorej sa dozviete jeho zloženie a všetky potrebné informácie. Samotný krém je balený v plastovej tube o objeme 50 ml. Čo sa týka dizajnu, ten mi príde v pohode, zbytočne nie je prečačkaní.  
Na začiatok si treba uvedomiť, že žiaden drogerkový BB krém, ktorý sa u nás bežne predáva, nie je ako pravý ázijský. Tieto BB krémy by som skôr označila ako tónovacie krémy, to však ale neznamená, že sa nedajú i medzi nimi nájsť fajn kúsky.
Po jeho otvorení ucítite príjemnú vôňu, ktorá mi pripomína krém na tvár. Aj svojou konzistenciou pripomína trošku hutnejší krém, avšak na pleť sa dobre aplikuje, rozotiera a nezanecháva ju mastnú. 
Ako som už písala, v predaji je v 2 odtieňoch a ja mám ten svetlejší. Čo sa týka svetlejšieho odtieňa, tak na vyslovené bledule nie je, ale stačí sa trošku opáliť na slniečku a sadne vám. Z BB krémov, ktoré sa dajú u nás bežne zohnať, je farebne podľa mňa tento najvydarenejší, žiadna oranžáda a za toto má Cien odo mňa veľkú pochvalu.   
Tým, že má krémovú textúru, pleť krásne vyživí, zhydratuje, nezvýrazňuje suché miesta. Krytie je slabšie, ale postačuje na zjednotenie pleti, na ktorej vyzerá prirodzene a prípadné nedostatky sa prekryjú korektorom. Bála som sa, ako moja zmiešaná pleť bude na tento BB krém reagovať. Prekvapilo ma, že i napriek tomu, že je hydratačnejší, si moja pleť s ním porozumela. Matný finiš vám určite nezabezpečí, ale to ani nesľubuje, ale pokiaľ ho zapudrujete, vydrží vám aj zmiešaná T zóna nejaký čas zmatnená. 


Za mňa teda veľké prekvapenie od Cien. Pekný svetlý odtieň, ochranný faktor SPF 15, príjemná konzistencia, prirodzený vzhľad pleti, to všetko napovedá, že toto leto bude jedným z mojich obľúbených kúskov. Určite by som ho odporučila suchej i normálnej pleti, ale i tá zmiešaná sa s ním vie skamarádiť. Ako som písala, krytie je slabšie, takže ak potrebujete skryť väčšie nedostatky, v tom prípade bude pre vás slabý. A čo je na ňom úplne super, tak ho zoženiete v každom Lidli za cenu 2,49 Eur, takže  to váš rozpočet nezruinuje a za vyskúšanie rozhodne stojí.



A čo vy? Aké výrobky namiesto make-upu používate v lete?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára