pondelok 16. mája 2016

Fantastická štvorka od značky Mixa

Ahojte!

Dnešný článok bude zameraný na výrobky od značky Mixa. Pre mňa je táto značka trošku neprebádaným poľom, lebo som zatiaľ mala iba pleťové mlieko a akosi som sa po iných výrobkoch od nej neobzerala. Začiatkom tohto roka však značka Mixa uviedla na trh nový rad výrobkov a keďže som mala to šťastie, že sa ku mne dostali, hneď som sa vrhla na ich testovanie. A o akom novom rade Mixa tu bude dneska reč? Bude to o rade Mixa Cold Cream :-)
Ešte predtým, než sa vrhnem na jednotlivé výrobky, chcem napísať, že moja pokožka sa v poslednom čase trošku zbláznila. Pleť už nie je vyslovene mastná ale skôr zmiešaná a sem tam sa mi na nej vyskytujú presušené miesta, ktoré si vyžadujú zvýšenú hydratáciu. Čo sa týka pokožky tela, tak tu sa strieda obdobie kedy je normálna a mierne suchá a moje ruky, to je samostatná kapitola. Tento rok je to s pokožkou mojich rúk ako na hojdačke. Pokojné obdobie strieda obdobie, kedy ich mám extra presušené a potrebujú naozaj hydratačnú bombu. Preto som bola veľmi zvedavá, ako Mixa v tomto boji obstojí.

A čo je to ten Cold Cream? Na FB Mixa som sa dočítala :
Cold Cream je tradičná farmaceutická prísada obsahujúca zmes lipidov dôležitých pre pleť. Ich účinok, podľa typu produktu umocňujeme niektorou z prísad ako je: upokojujúca ružová voda, vyživujúci mandľový olej, regeneračné bambucké maslo alebo včelí vosk, ktorý ma schopnosť chrániť pokožku.

 

Mixa Cold Cream Multi -comfort krém na ruky

Tento výživný hydratačný krém na ruky je určený na výživu a upokojenie 5 prejavov suchých rúk - vysušenie, drsnosť, popraskanie, sčervenanie a stiahnutie.Vďaka obsahu tradičnej lekárenskej receptúry, Cold Cream s včelým voskom a maslom z karité, dodáva pleti príjemný pocit komfortu. Tento výrobok bol vyvinutý a testovaný pod lekárskym dohľadom a má  hypoalergénne zloženie. 

Krém sa nachádza v plastovej tube o objeme 50 ml, takže je vhodný aj do kabelky a má celkom vydarený dizajn. Má odklápacie víčko a produkt sa z tuby jednoducho aplikuje. Čo ma na ňom prekvapilo, je jeho konzistencia. S takou som sa u krému na ruky ešte nestretla. Ide akoby o hutnejšiu vazelínu, neviem ako by som to popísala. Rozotiera sa však v pohode a ruky ostávajú krásne jemné, hladké a vyživené a tento pocit aj pretrváva. Napriek svojej konzistencii ich veľmi nemastí, rýchlo sa vstrebáva, takže je vhodný na použitie aj počas dňa. Mojím suchým rukám poskytol konečne úľavu. Jediné, čo mi u neho chýba, je vôňa. Je akoby bez parfemácia, čo ale na druhú stranu môže niekomu vyhovovať. Mne by sa páčilo, keby mal vôňu sprchového krému z tejto rady. Krém by mal obsahovať jedinečné vodeodolné zloženie, vydrží až 3 umytia - toto ale neviem posúdiť, ja si ruky krémujem podľa potreby.Za mňa veľké prekvapenie a pri cene okolo 3 Eur je skvelým pomocníkom. 


Mixa Cold Cream 24h hydratačný krém na tvár

Je určený pre pohodlie citlivej a suchej pleti. Cold Cream predstavuje zmes tradičných aktívnych ingrediencií pre výživu, upokojenie a ochranu pleti. Citlivá pleť je okamžite upokojená, hydratovaná a chránená pred vysúšaním spôsobeným vonkajšími vplyvmi. Tento krém je bez parabénov a má hypoalergénne zloženie.

Krémik sa nechádza v papierovej škatulke, z ktorej sa dozviete všetky potrebné informácie a jeho zloženie. Samotný krémik sa nachádza v plastovej tube o objeme 50 ml s pekným dizajnom. Po jeho otvorení ucítite veľmi príjemnú vôňu, ktorá si ma ihneď získala a keby som mala dať na prvý dojem, tak cítim z nej lesné jahody. Má bielu farbu a naozaj krásne hutnú krémovú konzistenciu. Do pleti ho treba ľahko vmasírovať do úplného vstrebania. Keďže mám zmiešanú pleť, používala som ho lokálne na miesta, ktoré som mala presušené a začervenané. Po aplikácii poskytoval podráždenej pleti úľavu, hydratáciu a časom sa pleť vďaka tomuto krémiku vrátila do normálu. Označila by som ho ako záchrancu v období ťažkých suchých dní mojej pleti a som veľmi rada, že ho mám. Jeho cena sa pohybuje okolo 8 Eur.



Mixa Cold Cream Multi-comfort telové mlieko 

Toto telové mlieko pokožku vyživuje, zjemnňuje a upokojuje. Rieši 5 prejavov nekomfortnej pokožky - suchosť, drsnosť, pocit stiahnutia, brnenie a svrbenie. Obohatené o Cold Cream na obnovu hydrolipidného filmu pokožky, vytvára ochranu proti vonkajším vplyvom. 

Telové mlieko sa nachádza v plastovej nádobe o objeme 400 ml. Čo na ňom zbožňujem, je jeho praktická a najmä hygienická pumpička, vďaka čomu je jeho aplikácia veľmi jednoduchá a produkt si môžete dávkovať podľa potreby. Samotné telové mlieko je bielej farby, má stredne hustú krémovú konzistenciu. Jeho výhodou je nemastné zloženie, okamžite sa vstrebáva a napriek tomu pokožku krásne prevonia a vyživí. Na obale je napísané, že sa nemá nanášať na tvár, takže tomu sa vyhnite. Ja používam toto mliečko po osprchovaní s výrobkom z tejto rady a krásne sa dopĺňajú a vyživujú pokožku. Jeho vôňa a hydratácia pretrvávajú ešte nejaký čas po jeho použití. Myslím si, že pre majiteľov suchej pokožky by mohol byť naozaj dobrým spoločníkom. Navyše sa rýchlo vstrebáva, takže nemusíte zbytočne čakať a môžete sa ihneď obliecť a venovať ďaľším činnostiam. Jeho cena sa pohybuje okolo 7 Eur.



Mixa Cold Cream detský krém do sprchy i kúpeľa  

Tento krém má neutrálne pH, je obohatený o Cold Cream, má hypoalergénne zloženie a je dermatologicky testovaný na detskej pokožke. Jemne čistí telo i vlásky. Pokožku bábätka upokojuje a chráni pred vysúšaním. Špeciálne vyvinutý, aby minimalizoval riziko alergických reakcií a rešpektoval citlivú pokožku detí i novorodencov. 

Ja deti nemám ale myslím si, že čo je dobré pre ne, je dobré aj pre nás dospelých a s radosťou som sa pustila do jeho testovania. Výrobok sa nachádza v plastovej nádobe o objeme 250 ml a po jeho otvorení ucítite rovnako krásnu vôňu ako v prípade krému na tvár. Má tekutejšiu krémovú konzistenciu, krásne pení a pokožku prevonia a vyživí. Ja sa vždy na sprchovanie s ním veľmi teším a musím sa priznať, že už ho mám skoro na dne. Vôňa i hydratácia pretrvávajú nejaký čas po sprchovaní. Priznám sa, že ja som ho použila iba na sprchovanie, do kúpeľa používam výrobky na to určené.  Za mňa môžem povedať, že ide veľmi príjemný výrobok na sprchovanie, s ktorým som spokojná. Jeho cena sa pohybuje okolo 4 Eur.

Keby som to mala zhodnotiť, tak všetky výrobky z nového radu Mixa Cold Cream sa veľmi vydarili, sú naozaj k pokožke jemné, šetrné, poskytujú jej potrebnú úľavu a hydratáciu a mne pomohli najmä v čase, keď bola moja pokožka začervenaná a presušená. Časom sa asi poobhliadnem aj po iných výrobkoch tejto značky :-)

A čo vy? Používate značku Mixa? Aký je váš obľúbený produkt tejto značky?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára