streda 4. mája 2016

Ziaja uhorka+mäta = super osvieženie

Ahojte!

S príchodom teplých dní rada siaham po výrobkoch, ktoré majú nielen svieže vône, ale ktoré mi samotné prinášajú osvieženie. Už dávnejšie som si mohla vďaka zastúpeniu Ziaja vybrať z naozaj zaujímavých noviniek a mňa veľmi oslovil rad Ziaja Uhorka+mäta. Podľa mňa už kombinácia týchto dvoch zložiek je garanciou, že pôjde o naozaj osviežujúci mix. Mne to hneď pripomenulo môj obľúbený letný nápoj, kde si do vody nahádžem uhorku, mätu, citrón a šup s tým do chladničky :-)
Aby som ale neodbočovala z nášho kozmetického sveta, dneska vám z novej línie Uhorka+mäta chcem predstaviť dva veľmi zaujímavé výrobky.   


Ziaja Uhorka + mäta micelárny čistiaci gél

Už som sa stretla s micelárnymi vodami, odličovacími micelárnymi obrúskami a najnovšie do micelárneho sveta pribudol aj micelárny gél.  Tento gél je určený pre všetky typy pleti. Obsahuje kyselinu laktobionovú zo skupiny PHA - poly hydroxy kyselín a výťažky z cucumis sativus - uhorky a mentha piperita - mäty priepornej. Dermatologicky a alergologicky testovaný.



Micelárny gél sa nachádza v plastovej nádobe o objeme 200 ml a čo sa mi na ňom veľmi páči je, že má praktickú pumpičku, vďaka ktorej sa veľmi ľahko aplikuje. Stačí jedno pumpnutie a dostane dostatočné množstvo produktu. Čo sa týka dizajnu balenia, tak ten sa mi pozdáva, v jednoduchosti je krása.
Po stlačení pumpičky z nej vylezie priehľadný gélik jemne zelenej farby s krásnou vôňou. Je to naozaj prirodzená kombinácia uhorky a mäty, žiadne umelá vôňa. Už len z tej vône ide naozaj osviežujúci pocit. 
Gél sa nanáša na tvár a následne sa zmýva vlažnou vodou. Pri použití sa treba vyhnúť okoliu očí. Tento gél používam buď ráno na očistenie pleti alebo večer po odstránení make-upu a nečistôt micelárnou vodou na celkové dočistenie pleti. Ja osobne nanášam gél na jemne navlhčenú pleť, na pleti jemne napení a následne ho zmývam vodou. Po jeho použití je pleť očistená, svieža, jemná a vďaka svojmu zloženiu gél nenarušuje prirodzenú úroveň hydratácie. 



Ja som s týmto micelárnym gélom veľmi spokojná. Jeho vôňa ma ráno dokáže osviežiť a nabiť energiou a mne sa hneď lepšie vstáva :-) Čo je trošku škoda, aspoň pre mňa, že nie je vhodný aj na očné okolie. Z jeho názvu micelárny som si myslela, že by to mohol byť fajn pomocník na celkové odlíčenie pleti v sprche. Ale i tak je to môj obľúbenec, ktorý sa do nadchádzajúcich letných dní bude skvele hodiť. Cena tohto micelárneho gélu je 4,39 Eur a keďže na jedno použitie je ho treba máličko, podľa mňa dlho vydrží.



Ziaja Uhorka + mäta telové mlieko  

Keď už máme sviežu pleť, netreba zabúdať osviežiť aj zvyšok nášho tela. V lete pokožka dostáva zabrať či už vplyvom slnečného žiarenia, častého sprchovnaia alebo i nadmerného horka. A preto Ziaja priniesla do rady Uhorka + mäta i telové mlieko. Opäť obsahuje kyselinu laktibionovú zo skupiny poly hydroxy kyselín - PHA, výťažok z uhorky, mäty a provitamín B5. 




Telové mlieko sa nachádza v plastovej nádobe o objeme  200 ml a čomu som ozaj vďačná, je spôsob  jeho aplikácie. Tento výrobok má totižto veľmi praktický rozprašovač, kedy vám vďaka pár streknutiam pokryje celkom slušnú časť pokožky a tým sa jeho použitie stáva rýchlym, ľahkým a hlavne hygienickým. Toto mlieko má ultraľahkú receptúru vo forme mikroemulzie a po jeho nanesení sa rýchlo vstrebáva do pokožky a ju zľahka zhydratuje. Redukuje drsnosť a zaručuje hladkosť a pružnosť.Vonia rovnako krásne ako jeho predchodca a dodá vám okamžitú dávku sviežosti. Čo je na ňom ďalšie pozitívum, tak zkľudňuje podráždenie rôzneho druhu, napr. po opaľovaní, takže na leto pomocník ako vyšitý! Ak ste však majitelia suchej pokožky, tak s veľkou hydratáciou veľmi nerátajte a tú ani tento výrobok nesľubuje. Pokiaľ je vaša pokožka normálna a chcete v lete siahnuť po niečom, čo vás osvieži, tak toto je určite jeden zo skvelých tipov.



Cena tohto telového mlieka je 5,29 Eur a je skvelým tipom na letné osvieženie či ako pomocník po opaľovaní.

Okrem týchto dvoch výrobkov rad Uhorka + mäta obsahuje hydratačný pleťový krém, enzymatická pleťová maska či pleťové tonikum.

Výrobky Ziaja zoženiete na eshope www.dobrakozmetika.sk alebo v predajniach Ziaja pre Teba: Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, Nákupné centrum CITY ARENA Trnava a novootvorená predajňa v OD PRIOR Trenčín.

Ďakujem zastúpeniu Ziaja za úžasné výrobky, ktoré som mohla otestovať a vy sa môžete tešiť časom na ďalšie novinky zo sveta Ziaja :-)

A čo vy? Aký je váš súčasný obľúbenec od Ziaja?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára