streda 2. marca 2016

Všeličo od Yves Rocher

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás článok o výrobkoch od značky Yves Rocher a bude to taký mix pleťovej aj dekoratívnej kozmetiky, takže sa máte na čo tešiť. Poďme teda na to!
 



Yves Rocher Sérum Végétal - Nočná obnovujúca starostlivosť
 
Ide o novinku v starostlivosti proti vráskam - rastlinná alternatíva chemického peelingu vďaka použitiu kyseliny salicylovej, ktorá prináša krajšiu pleť ihneď po prebudení. Pri použití tohto séra stimuluje kyselina salicylová tvorbu pleťových buniek a zabraňuje starnutiu pleti. Aj tie najmenšie vrásky sú vyhladené vďaka aktívnej rastlinnej zložke: kosmatcu kryštálovému.
 

 
Sérum sa nachádza v papierovej červenej krabičke, obalenej ešte priesvitnou fóliou. Flakónik séra je zo skla, je bielej farby s červenou pumpičkou, vďaka čomu je jeho aplikácia jednoduchá. Sérum má olejovo-gélovú konzistenciu  a pokožke prináša hydratáciu a súčasne jemný peeling vrchných vrstiev pokožky.  Má veľmi príjemnú výraznejšiu kvetinovú parfemáciu. Keďže  ide o nočnú starostlivosť, má sa aplikovať večer a to 1-2x týždenne na očistenú pleť namiesto bežnej večernej starostlivosti. Je určený pre všetky druhy pleti.
 
Ja používam sérum 1x týždenne a keďže ešte nemám výrazné vrásky, neviem úplne posúdiť jeho účinky. Ale za seba môžem povedať, že krásne sa na pleť nanáša, ľahko sa rozotiera a na pleti vytvorí jemný film, vďaka čomu je hydratovaná. Keďže mám pleť mastnú, tak nanášam skutočne len malé množstvo výrobku, keďže má mastnejšiu konzistenciu a mne stačia tak 3 pumpnutia. Sérum pleť  neupcháva, nezaťažuje a ak si dáte primarané množstvo ani nezmasťuje. Ráno po prebudení je pleť jemná, hladká, príjemná na dotyk.
 
 
Viac ako 98% zložiek tohto séra je rastlinného pôvodu.
 
Ak hľadáte výrobok, ktorý vám nahradí 1-2x do týždňa vašu večernú starostlivosť a máte už vrásky a nevadí vám, že je výraznejšie parfumovaný, skúste sa naň pozrieť. Tým, že má olejovejšiu konzistenciu si myslím, že bude vyhovovať najmä suchšej pleti, ale pokiaľ sa použije s mierou, vyhovuje aj mojej mastnej pleti.
 
Okrem tejto Nočnej obnovujúcej starostlivosti rad Sérum Végétal obsahuje aj ďalšie novinky ako Rozjasňujúcu kúru proti vráskam, Rozjasňujúcu starostlivosť proti vráskam pre zmiešanú pleť a Vyhladzujúcu dennú starostlivosť OF 20.
 
Bližšie info nájdete tu a jeho cena je 27,60 Eur /30 ml.  
 

 
Yves Rocher - Pestrofarebná ceruzka na oči

Po dlhšom čase tu mám od Yves Rocher aj zástupcu z dekoratívnej kozmetiky a to konkrétne ceruzku na oči. Mne na testovanie prišiel odtieň Rose Fuchsia. Vysoko pigmentovaná farba v srdci ultra krémovej textúry. Zloženie je obohatené o vosk z karnauby 100 % rastlinného pôvodu.
 
 
 
Obal ceruzky je čiernej farby so strieborným popisom, s priehľadným viečkom a jej koniec je sfarbaný do príslušného odtieňa. Čo je super, tak ceruzka je obalená v priesvitnej fólii, takže máte istotu, že ju predtým nikto neskúšal.  
 
Samotná ceruzka je naozaj vysoko pigmentovaná a krásne krémová, takže sa ľahko a príjemne nanáša. Farba je naozaj výrazná a sýta. Nevyskytlo sa žiadne slzenie, podráždenie ani iná reakcia. Čo sa týka jej výdrže, tak keď som robila swatche na ruku, nešlo to dole micelárkou, musela som použiť 2-fázový odličovač a rovnako to je aj v prípade odlíčenia z očí. Ceruzka na viečku dobre drží, ale keďže mám extra mastné viečka, po pár hodinách sa mi začala otláčať na horné viečko a tým začala strácať na svojej intenzite. Preto som pri nasledujúcom líčení prešla po nanesenej linke púdrom, prípadne tieňom podobnej farby a tým ju zafixovala a potom už držala dobre. Myslím si, že tím, ktorí majú normálne viečka, bude držať nehnute celý deň.
Ceruzka nie je vysúvacia ale musí sa strúhať, ale stúha sa dobre a neláme sa.
Čo sa týka mojej farby, tak tá ružová je naozaj krásna a výrazná a určite dokáže jednoduché a jemné líčenie oživiť, ale mám pocit, že k mojim modrým očiam sa tento odtieň veľmi nehodí.
Keby som si mala vybrať, mňa zaujal odtieň Baie Nude, Violet Iris či Eucaliptus.
 
Na výber je až z 15 krásnych odtieňov, takže určite si každý vyberie. Jej cena je 6,20 Eur / 1,2g a bližšie info nájdete tu.
 
 
 
 
Yves Rocher - Revitalizačná maska proti vráskam
 
Ide o novú generáciu masky proti vráskam, ktorá je inšpirovaná tajomstvom krásy kórejských žien. Po krémových a látkových maskách ide o technológiu pleť na pleť - nová generácia masiek proti vráskam, ktoré sú ešte účinnejšie. Viac ako 97% zložiek je prírodného pôvodu.
 
 
Maska je určená pre všetky typy pleti a odporúča sa aplikovať 1-2x týždenne. Pre sviežejší efekt dajte masku pred použitím do chladničky.


Maska sa nachádza v papierovom obale, z ktorého sa dočítate základné informácie a zloženie. Po jeho otvorení sa vo vnútri nachádza plastový obal, v ktorom je umiestnená samotná maska. Dávajte si pozor, maska je nasiaknutá produktom, tak aby vám to pri jej vybaľovaní trochu nevytieklo.
Maska sa skladá z 2 častí. Najskôr je treba obe časti od seba oddeliť a následne z nich postupne oddeliť ochrannú fóliu, naniesť na pleť a trošku pritlačiť, aby k pleti pekne priliehala. Má sa nechať pôsobiť 15 minút.
Na testovanie masky som si vybrala maminu, ktorá už má predsa len výraznejšie vrásky ako ja. Pred jej nanesením sme ju dali na chvíľu do chladničky. Maska k pleti pekne priľahla a nechali sme ju pôsobiť oporúčaných 15 minút. Nevyskytla sa žiadna negatívna reakcia, žiadne začervenanie, podráždenie, štípanie. Masku sme po 15 minútach sňali a pozor žiadne zmývanie, tvár treba jemne premasírovať, aby sa zvyšné látky z masky vstrebali do pokožky. Krátko po sňatí bola pleť jemne vlhká, ale po zapracovaní masky sa všetky zvyšné látky krásne vstrebali a pleť zostala jemná, hladká, vypnutá a hydratovaná. Vrásky nezmizli, to by sme chceli veľké zázraky od nej, ale pleť bola skutočne vypnutá a drobná vráska na čele nebola až tak viditeľná.
Mamina si relax v tejto forme veľmi užila a testovanie sa jej páčilo :-)


Ak hľadáte darček pre niekoho, kto už má vrásky a chcete ho obdarovať niečím zaujímavým a netradičným, tak táto maska by mohla byť celkom dobrý tip na darček. Jej cena je 10,90 Eur/30g a bližšie info sa dočítate tu.

Ďakujem Yves Rocher za poskytnutie výrobkov na zrecenzovanie.

A čo vy? Objavili ste v poslednom čase nejaký zaujímavý kozmetický výrobok? Aký je váš top produkt od Yves Rocher?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára