streda 23. marca 2016

Sally Hansen Miracle Gel lak

Ahojte!

Po dlhšom čase sa dneska zamerám na nechty a vďaka Elninu som mala možnosť vyskúšať laky, o ktorých sa v blogosfére toho naozaj veľa popísalo. Laky Sally Hansen patria medzi tie, ktoré sa podľa mňa tešia veľkej obľube a preto som bola veľmi zvedavá, ako u mňa obstoja.
 
 
Sally Hansen Miracle Gel + Sally Hansen Miracle Gel Top Coat
 
Jediná skutočná gélová manikúra, ktorú aplikujete v 2 krokoch a nepotrebujete lampu. 23 úžasných odtieňov! Unikátna gélová technológia od Sally Hansen. Farebný aj vrchný lak obsahujú oligomery a vrchný lak navyše aj fotoiniciátor. Fotoiniciátor prepája oligomery vrchného a farebného laku, čo umožňuje vytvrdenie na dennom svetle bez použitia UV alebo LED lampy. Takto nalakované nechty by vám mali vydržať až 14 dní.
 
Krok 1: Aplikujte 2 vrstvy farebného gélového laku Miracle Gel™ Color
Krok 2: Aplikujte 1 vrstvu vrchného laku Miracle Gel™ Top Coat
OMGel! Prirodzené svetlo už urobí svoju robotu!
 


 
Sally Hansen Miracle Gel - 270 Street Flair
 
Musím sa priznať, že gélové nechty sa mi veľmi páčia, ale ja osobne po nich netúžim, nakoľko som so svojimi spokojná. Keď sa mi ale naskytla možnosť vyskúšať si lak, ktorý nepotrebuje použiť lampu, má mať výdrž až 14 dní a navyše sľubuje gélovú manikúru, nemohla som odolať.
Vybrať si z toho množstva krásnych odtieňov nebolo ľahké, ale nakoniec som siahla po krásnej fialovej farbe a som z nej nadšená! Aj na FB ste mi ju lajkovali :-)
Poďme ale k samotnému laku. Lak sa nachádza v sklenej fľaštičke s naozaj štedrým objemom až 14,7 ml. To balenie sa mi páči, nemám mu čo vytknúť. Štetček laku je väčší a plochý, presne takéto mám najradšej. Stačí pár ťahov a nechty sú nalakované. Lak je bez trblietok a má stredne hustú konzistenciu. Pigmentácia je slušná, odporúčané dve vrstvy sú naozaj dostačujúce. 
Počas testovanie tohto laku som prišla na jednu vec. Keď nanesiete prvú vrstvu, lak krásne a rýchlo zaschne. Avšak s tou ďalšou si dajte na čas, lebo ešte budete nanášať aj 3 v podobe vrchného laku a ak ich nanesiete rýchlo po sebe, dostatočne farebný lak nezaschne a tým top coatom si ho potom môžete poškodiť. Takže za mňa najskôr prvá vrstva, nechám poriadne zaschnúť (ja som si popritom čítala knihu), potom druhá farebná vrstva a až po jej riadnom uschnutí top coat. Ak vám dobre vrstvy vyschnú, nemusíte sa báť otláčania alebo pruhovania.
 

 
Sally Hansen Miracle Gel Top Coat
 
Vrchný lak sa nachádza v úplne rovnakom balení ako lak len v inom farebnom prevedení. Ja mám k dispozícii jeho vynovenú verziu, takže tú staršiu neviem posúdiť. Top coat má číselné označenie 101. Je priehľadný, má rovnako úžasný štetček ako lak, stredne hustú konzistenciu a predstavuje posledný krok, kedy sa nanáša na farebný lak v 1 vrstve. Nechtom dodá ten správny a finálny lesk a predĺži výdrž laku.
 
Po nalakovaní sú nechty krásne lesklé a tá farba, paráda !!!
 

 
Určite ste teraz zvedaví, ako je to tou sľubovanou výdržou 14 dní. Poďme sa na to pozrieť.
 
- po 7 dňoch
 
Ako môžete vidieť, po 7 dňoch od nalakovania lak vyzerá úplne skvele, len na špičkách je jemný náznak, že sa trochu ošúchal. Inak nechty vyzerajú podľa mňa stále pekne.

- po 10 dňoch

Po 10 dňoch som lak odlakovala. Bol by mi vydržal určite dlhšie, ale druhý víkend po nalakovaní som robila veľké upratovanie kúpeľne a keďže som doma nenašla rukavice, babrala som sa s rôznymi čistiacimi výrobkami a drátenkami, tak si to vyžiadalo svoju daň. Aspoň som ho vyskúšala aj v extrémnych podmienkach :-) Napriek všetkému si ale myslím, že lak na to všetko vyzerá dobre a nebiť tých obitých špičiek, vydržak by tých sľubovaných 14 dní.
Čo sa týka odlakovania, to je úplne v pohode, postačí vám bežný odlakovač a hravo to s ním ide dole.
 
Mňa tento systém lakovania veľmi príjemne prekvapil, lebo naozaj čo výrobca sľubuje, aj plní. Samozrejme, každý máme iné nechty a laky nám na nich inak držia, ale za vyskúšanie naozaj stojí. Navyše výber farieb je skvelý, každý si nájde ten svoj odtieň, ktorý mu je blízky. Výhoda je, že stačí vám iba 1 top coat a dokupujete iba farebné laky. Ich cena u Elnina je 4,64 Eur a toľko stoja bežne laky, ktoré podľa mňa tejto výdrži zďaleka nekonkurujú. Laky nájdete tu a top coat tu. Moje srdiečko ešte piští po nejakom nude či bielom odtieni :-)
 
A čo vy? Oslovili vás laky Sally Hansen Miracle Gel? Máte svoj obľúbený odtieň?




 
 
   
 
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára