utorok 10. novembra 2015

Primark haul

Ahojte!

Koncom októbra sme sa doma rozhodli spraviť si výlet do Rakúska, pričom v hlavnej úlohe mali byť nákupy. Keďže už centrum G3 sme poznali, tentoraz sme sa rozhodli pre SCS.


Keďže ide o jedno z najväčších nákupných centier v Európe, už vopred sme si prezreli na nete, kde sa ktorý obchod nachádza, aby sme tam zbytočne neblúdili. Pokiaľ si kúpite rakúsku diaľničnú známku, tak od Bratislavy sa nemusíte ničoho báť, idete stále iba po diaľnici, takže cesta je naozaj v pohode. My sme išli predovšetkým pozrieť do Primarku a hlavne som bola zvedavá, aký je tento v porovnaní s Primarkom v G3.


Tento Primark má pre mňa trošičku iné rozdelenie ako ten v G3 a chvíľu mi trvalo, kým som sa tam zorientovala. Príde mi, že je o trošku menší ako ten v G3, ale to sa mi možno iba zdá. Čo hodnotím veľmi pozitívne je, že tu nebolo toľko ľudí a podarilo sa mi prvýkrát aj dostať do kabínky a vyskúšať si oblečenie. Keďže boli vtedy jesenné prázdniny, bolo tam veľa Slovákov. 

A čo som si pokúpila? 




Keďže do Vianoc sa mi veľmi nepodarí ísť na takéto väčšie nákupy, poňala som to ako predčasné nakupovanie vianočných darčekov. Komiksové návliečky a rozkošné teplé pyžamká sú podľa mňa skvelý tip na darček :-)


Neviem ako to robia, ale tak široký výber bižutky som ešte nevidela. A vždy majú krásne kúsky v akcii. Tam si jednoducho dokáže každý vybrať.


Ach, môj vysnívaný Paríž! Keď som uvidela toto tričko, muselo byť hneď moje.


Mimoni !!! Tak to je samostatná kapitola. Na môj vek už zjavne úlet, ale tie ich rozkošné postavičky sa mi neskutočne páčia.



Tielka z Primarku sú skvelé basic kúsky, ktoré sa hodia do každého šatníka.



Úplne som prepadla džegínsom. Pre mňa je to super pohodlné oblečenie a nemusím sa báť, že sa mi roztiahnu a budem musieť nosiť opasok, ako sa mi to deje pri väčšine riflí. Na výber mali z viacerých farieb.

Veľkým sklamaním pre mňa boli kabelky, bielu tam asi nikdy nezoženiem, šále, tričká s dlhým rukávom a obuv. Ale asi najväčším bolo oddelenie s vecami do domácnosti. Myslela som si, že oproti G3 to bude väčšia plocha a budú mať veľký výber, ale opak bol pravdou.



Široká ponuka vianočnej výzdoby, už si len vybrať.



Najväčšie prekvapenie dňa! Ak ste boli niekedy v Primarku viete, že pri vchode si musíte zobrať takú nepraktickú tašku a čím viac sa plní, tým je ťažšia. Mňa vždy potom bolí ruka od nosenia tej celej kopy a keď som tam teraz uvidela plastové košíky na koliečka, bola som fakt rada. Okrem toho bolo krátko pred Halloweenom a páčilo sa mi, že zamestnanci boli v tomto duchu oblečený.

To by teda bolo všetko z nákupov v Primarku. Nakúpila som si toho dosť, niečo sú už darčeky na Vianoce, niečo mám pre seba a aj pre vás. Môžete sa tešiť na GA :-)

Najbližšie sa môžete tešiť na samostatný nákupný článok z ostatných obchodov.

A čo vy? Máte radi Primark? Čo vás najviac zaujalo?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára