sobota 28. novembra 2015

Limitovaná edícia sprchových gélov od Balea

Ahojte!

V dnešnom článku sa chcem venovať limitovanej edícii sprchových gélov od Balea. Balea má pre nás stále zaujímavé a lákavé limitky, ktorým je veru ťažké odolať a vždy aspoň jeden nový kúsok putuje so mnou domov. 


V najnovšej limitke sú v ponuke 3 sprchové gély :
- Cool Blossom - s vôňou kvetov pomaranča a červeného pomaranča- veľmi svieža citrusová vôňa, pre mňa vhodná skôr na leto
- Frost Flower - s vôňou ruží a múčenky - s touto vôňou sme si veľmi nesadli
- Frozen Breeze - s vôňou fialiek a malín - absolútny favorit a o ňom bude aj dnešný článok


Takže dneska o mojom miláčikovi Frozen Breeze. Opäť v krásnom balení, Balea to jednoducho vie! Kombinácia fialiek a malín je pre mňa nádherná, jemná ale zároveň svieža a príjemná, jednoducho skvelá vôňa do týchto jesenných dní.




Sprchový gél je fialovej farby, rovnakej ako obal a to vlastne platí pre sfarbenie všetkých týchto sprcháčov. Je redšej gélovokrémovej konzistencie, dostatočne pení a pokožka je po sprchovaní krásne prevoňaná. Výhodou je, že vôňa ihneď nezmizne, ale chvíľu na pokožke zotrvá. Zbytočne pokožku nevysušuje, práve naopak, je po sprchovaní jemná na dotyk.

Zloženie

Sprchový gél je dermatologcky testovaný a pH neutrálny. Jeho objem je 300 ml a cena 0,99 Eur.

Za mňa skvelý sprchový gél, ktorý mi v tomto jesennom období robí spoločníka pri sprchovaní. Odkedy ho mám, neviem sa tej vône nabažiť. Ak vás tieto výrobky zaujali, nájdete ich vo všetkých predajniach DM drogérie. Ale pozor, keďže ide o limitku, môžu sa rýchlo vypredať!

A aké ďalšie produkty obsahuje táto limitovaná edícia, o tom sa dočítate tu.

A čo vy? Aký je váš aktuálny obľúbený sprchový gél? Zaujala vás táto limitka od Balea?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára