piatok 7. marca 2014

Nový maznáčik v sprche!

Ahojte!

Dneska by som vám chcela ukázať môjho nového miláčika v sprche a to Dove beauty cream bar alebo Dove krémovú tabletu.



Nejde o obyčajné mydlo ale o krémovú tabletu, ktorá vašu pleť nevysuší ako bežné mydlá, ale pleť krásne vyčistí a zhydratuje. Výhodou tejto tablety je, že ju možno použiť aj na tvár. Tableta obsahuje ¼ hydratačného krému, vďaka ktorému pokožku na tvári nevysuší a súčasne ju zbaví nánosov prachu a nečistôt, ktoré sa na tvári usadili počas dňa.  

 
Čo sa týka samotnej tablety, tak rovnako ako všetky tuhé mydlá od Dove, je zabalená v papierovej krabičke. Už len keď si privoniate ku krabičke, ucítite krásnu čistú vôňu, ktorá je typická pre Dove. Tvar samotnej tablety je vyrobený tak, aby sa vám dobre držala v ruke a vy ste ju mohli jednoducho použiť. Musím sa priznať, že ja nepoužívam pri sprchovaní mydlo a na tvár už vôbec nie. Mala som  síce obdobie, keď som sa vrátila z dovolenky v Grécku, kde som si zakúpila olivové mydlo, že som toto mydlo používala na spchovanie, ale dlho ma to nebavilo. Preto použiť Dove tabletu na sprchovanie bola pre mňa výzva. A výsledok? Pokožka bola krásne zhydratovaná, umytá a prevoňaná. Vôňa po sprchovaní sa hneď nevytratila a ešte aj hodinu po sprche bola z pokožky jemne cítiť. Keďže nemám vyslovene suchú pokožku, po sprche som nemusela použiť telové mlieko. nakoľko pokožka bola zhydratovaná a jemná na dotyk. 
A keďže mám rada výzvy a experimentovanie, použila som tabletu aj na tvár. A výsledok ? Mám mastnú problematickú pleť  a bála som sa, či mi ju Dove tableta nevysuší a nebudú sa mi tvoriť šupinky, prípadne či sa mi pleť nezhorší. ale Dove tableta to zvládla, pleť bola krásne vyčistená od nečistôt, hydratovaná a prevoňaná. Tým, že tableta obsahuje  ¼ hydratačného krému, pleť pôsobila zhydratovane a veľmi príjemne na dotyk. 

Keďže mi Dove tableta prišla na testovanie, podrobila som ju skúške s obyčajným mydlom. A výsledok?




Ako súpera som Dove tablete vybrala Nivea krémové mydlo Pearl & Beauty s prírodnými výťažkami z perál. Dôkladne som navlhčila povrch oboch produktov a následne priložila testovací papierik v tvare bábiky. Každých 15 sekúnd som pokropila papieriky teplou vodou pomocou rozprašovača.


Zatiaľ čo bábika vľavo na mydle od Nivea sa začala ihneď pomaly rozpúšťať, na bábike na tablete Dove nie je poznať náznak zmeny. Nechala som teda papieriky pôsobiť 4 minúty a výsledok?


Bábika na mydle Nivea je úplne rozpustená, zatiaľ čo na Dove je stále ako na začiatku nepoškodená.


Dove tableta u mňa vyhrala na plnej čiare, s touto novinkou som veľmi spokojná a naďalej ju budem používať. Jej hmotnosť je 100 g a cena okolo 1,30 Eur. Myslím si, že vydrží dlho a nejaký čas mi bude robiť spoločnosť pri sprchovaní.

Vybrať si môžete z piatich variantov - jednoduchá krémová tableta, krémová tableta s olejom, krémová tableta Svieži dotyk (uhorka a zelený čaj), krémová tableta s grapefruitom a citrónovou trávou či krémová tableta s olejom Zvodný zamat.

Určite si každý nájde tú svoju, ktorá mu bude vyhovovať.

A čo vy? Zaznamenali ste túto novinku od Dove?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára