štvrtok 27. marca 2014

Beauty Forum Slovakia 2014

Ahojte!

Tento rok sme s kamarátkou premýšľali, že by sme sa zúčastnili Beauty Forum 2014 v Trenčíne. Nevedeli sme sa stále rozhodnúť, či ísť alebo nie. Ja som na tejto výstave ešte nikdy nebola, kamoška bola dávnejšie a bola sklamaná, vraj to bolo vtedy zamerané najmä na nechty. Keď sa mi však vďaka FB stránke glanc.sk podarilo vyhrať dve vstupenky, bolo rozhodnuté. IDEME !!!!
Beauty Forum Slovakia 2014 sa uskutočnilo v dňoch 20. -22.03.2014 na výstavisku v Trenčíne. Bližšie info si môžete pozrieť tu. My sme sa na výstavu vybrali piatok poobede a práve v čase, keď sme tam boli, prebiehali prípravy v Majstrovstvách SR v maľovaní na telo. Na výstave sme zazreli aj štylistu Lukáša Kimličku.
Na úvod chcem ešte dodať, že na výstavu som išla s tým, že si zakúpim iba nejaké drobnosti. V poslednom čase mám všetkého dostatok a dala som si stop zbytočnému nakupovaniu. Aj keď som tam videla veľa pekných a zaujímavých produktov, nekúpila som si nakoniec nič, lebo všetko, čo som si chcela kúpiť, mali vypredané. A to mali pred sebou vystavovatelia ešte jeden deň výstavy. Trošku ma to sklamalo.
Čo sa týka vystavovateľov, tak hneď po vstupe v prvom pavilóne na prízemí boli značky ako Jordana, Milani, Alpa, na poschodí Mavala, Ryor, Max Factor, Olay, atď. V jednom zo stánkov sa dali zakúpiť aj umelé riasy od známej značky Ardell. Na poschodí mala svoj stánok aj Emma, kde ste sa mohli dať odfotiť a nalíčiť s Mary Kay, na čo sa však samozrejme čakalo v rade. Dá sa povedať, že prvý pavilón bol viac menej zameraný na dekoratívnu kozmetiku.
Čo sa týka Jordany a Milani, tie boli spoločne v jednom stánku. Na výber bolo veľmi veľa krásnych farebných lakov od Jordana, umelých rias a iných produktov. Od Milani tam boli okrem iného krásne lícenky, ktoré priam žiarili 


  
V druhom väčšom pavilóne boli najmä kadernícke pomôcky a produkty zamerané na nechty a nechtový dizajn. Okrem toho ste sa tu mohli nechať nalíčiť vizážistkami, avšak stále tam boli rady a kopec ľudí. Kamarátka, s ktorou som tam bola, má v septembri svadbu, tak sme si mysleli, či tam nebude nejaká šikovná vizážistka, ktorá by ju poprípade v jej veľký deň mohla líčiť a bola by z okolia Trenčína. Nevýhodou bolo, že človek nevedel, ktorá odkiaľ pochádza. Je na škodu, že nemali pripnuté vizitky aspoň s menom a kde pôsobia. Jedno dievča tam skutočne nádherne líčilo, ale zistili sme, že je z okolia Banskej Bystrice, takže nič. Okrem kozmetiky a kaderníckych pomôcok tu bol aj stánok s oblečením Made in Italy.

Najväčším zážitkom pre nás však boli Majstrovstvá SR v maľovaní na telo Body Art, kde tento rok bola téma TAJOMSTVO. V čase, keď sme tam boli, práve súťažiaci svoje diela dotvárali a bolo sa veru na čo pozerať. Veď posúďte sami. 





Všetky tieto výtvory sú krásne a nápadité, pofotila som len niektoré, v skutočnosti ich bolo oveľa viac, ale nám sa najviac páčil tento.

 
Tento výtvor nás zaujal najviac. Vyzeralo to ako skutočné ľudské telo. :-)

Veľmi ma zaujal aj stánok spoločnosti Ryor. Ide o prírodnú českú kozmetiku, ktorá má široký sortiment výrobkov. Keďže v mojom okolí je problém zohnať túto kozmetiku a náhodou som objavila pár výrobkov, vrátane preslávenej dvojfázovej odličovacej emulzie v drogériách Tevos, vidieť všetky ich výrobky pekne pokope bolo pastvou pre oči.

  
Prehodila som aj pár slov s veľmi sympatickou zástupkyňou značky Ryor, pani Darinou a celkovo ma ich stánok pôsobil veľmi príjemným dojmom.. Rozhodla som sa, že len čo miniem svoje produkty v starostlivosti o pleť od Avéne, zakúpim si celý rad Aknestop od Ryor, lebo som čítala len pozitívne recenzie na tieto produkty. Okrem toho ma veľmi láka novinka a to podkladová báza pod make-up, ktorá má predĺžiť efekt nalíčenia a  zabraňuje rozmazaniu make-upu, očných tieňov, púdru aj rúžu.

Okrem toho ma veľmi prekvapil aj stánok spoločnosti Alpa. Asi každý z nás pozná a má doma Alpu. Okrem toho vyrábajú aj skvelé pleťové vody Amica, ktoré som si veľmi obľúbila a skutočne spĺňajú to, čo sľubujú. Ale že sa dá zohnať aj Amica pleťový tuhý púder, to som netušila. A celkovo, ponuka ich produktov je veľmi široká, dokonca vrátane repelentných a opaľovacích prípravkov.   

Celkovo hodnotím túto výstavu pozitívne. Veľmi sa nám páčili Majstrovstvá SR v Body Art. Vstupné pre dospelých bolo 5 Eur, čo mi príde celkom dosť. Sprievodný program bol bohatý, všade kopec ľudí v čase, keď sme tam boli.

Týmto ďakujem glanc.sk za výhru v ich súťaži, vstupenky ma veľmi potešili a  s kamarátkou sme si to tam užili.

A čo vy? Boli ste na tejto výstave?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára