sobota 6. mája 2017

Balea Sweet Lips


Veselé jarné farby, lákavé vône a rozkošné makrónkové balenie? To sú nové balzamy na pery Balea Sweet Lips 😃 I keď sú oficiálne označené ako masielka na pery, ja ich nazývam balzamy. Musím sa priznať, že od okamihu ako som na nete objavila túto horúcu novinku od Balea som vedela, že musia byť moje. Veď uznajte, dá sa im odolať? 


Všetci milujú makrónky, makrónky ovládli svet sladkého a i ja som sa pridala k zástupu ich nadšencov. Po dizajnovej stránke preto Balea vsadila na istotu a malé guľaté makrónky potešia nejedno očko a krásne sa vynímajú popri ostatných balzamoch na pery. Okrem toho je toto balenie naozaj rozkošné a je skvelým tipom na darček.


A výber tých vôní! Malina, vanilka a kokos, presne podľa môjho gusta. Kým vôňa maliny a kokosu je prirodzená a primerane výrazná, vanilka v tejto intenzite trochu zaostáva, čo je škoda. Obsahujú včelí vosk a olej zo semien ricínu obyčajného.



Balenie je na prvý pohľad rozkošné, máte chuť sa do makrónky zahryznúť, ale z hľadiska aplikácie nie je až tak praktické. Ide o balzam na pery v kelímku, takže ho musíte aplikovať buď prstom alebo štetčekom. Niektorí zvyknú balzamy v tomto kelímkovom balení aplikovať tak, že pery otlačia priamo do balzamu a tak ho aplikujú. V prípade týchto makrónkových balzamov je však ich priemer menší než pri iných, takže ja radšej volím aplikáciu prstom. Keďže tento spôsob si vyžaduje mať čisté rúčky, aby som si nezaniesla baktérie do balzamu, patrí tento typ balzamov k tým, ktoré mám na nočnom stolíku a používam ich doma kedykoľvek, keď potrebujem pery zhydratovať.

  
Balea makrónkové balzamy sú na perách priehľadné a konzistenciou mi pripomínajú vazelínu. Prirovnala by som ich k legendárnemu vajíčku od Oriflame, len v prípade týchto baleáckych je tá konzistencia trošku hustejšia. Po perách ľahko kĺžu a pekne ich zhydratujú. Či by stačili na popraskané pery v zime, to posúdiť neviem, ale na bežné použitie pier v normálnej kondícii stačia. Na perách vydržia tak 2 hodinky, čo je na balzamy na pery super.
Čo ma ale na nich trošku sklamalo, je pri niektorých z nich zmena ich vône po aplikácii. Mojím favoritom je určite malinový, pretože vonia ako malina, z pier chutí ako malina a je to prirodzená vôňa maliny, žiaden chemické óder. S nadšením som sa následne pustila do kokosového, ktorý z obalu prirodzene kokosovo vonia, avšak na perách z neho cítim aj pepermint, čo mňa trošku sklamalo, lebo to kokosovú vôňu narúša. A vanilkový považujem za najslabší z nich, nielenže z neho tá vanilka až tak nevonia, ale na perách z neho cítim aj niečo iné, jemne citrusové. Samozrejme, sú to len moje pocity a dojmy, možno u niekoho z vás to bude inak a tieto podtóny v kokosovom a vanilkovom neucíti, veď každý sme iný 😃 Napriek tomu balzamy rada používam ,nemá to vplyv na ich funkčnosť, len je to niečo, čo ma trochu sklamalo.


Ak hľadáte pre seba balzam na pery v rozkošnom balení, ktorý má dobré hydratačné účinky a zaujímavé vône, určite by som do Balea Sweet Lips išla. Za cenu 5,95 Eur získate 3 balzamy, ktoré potešia nielen vaše očko ale aj pery.

Zaujali vás tieto balzamy? Tiež patríte k makrónkovým nadšencom?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára