utorok 25. apríla 2017

Aprílové akcie v Ziaja predajniach

I keď sa nám mesiac apríl chýli ku koncu a s ním aj akcie, ktoré prebiehajú každý mesiac v predajniach Ziaja, narýchlo som sa rozhodla vám o tohtomesačnej akcii povedať niečo viac a najmä predstaviť vám dva kúsky, ktoré v rámci tejto akcie môžete získať, či už ako darček alebo za veľmi priaznivú sumu.


V rámci prvej akcie si môžete zakúpiť v predajniach Ziaja všetky produkty Ziaja Kids za polovicu!A to už je naozaj dobrá kúpa. Ja z tejto línie vlastním Detský šampón a sprchový gél s vôňou cookies a vanilkovej zmrzliny. Jednoznačne lákavá kombinácia, ktorá pre milovníka sladkých vôní ako som ja, je jednoducho neodolateľná a musela som ju mať. 
Jemné zloženie na dvojaké použitie obsahuje D-pantenol a jemné zložky ako kondicionér. Vytvára bohatú krémovú penu. Na báze jemných čistiacich zložiek rastlinného pôvodu. Jemne čistí detské vlasy a pomáha pri ich rozčesávaní. 


Ak je výrobok tak sladko lákavo voňavý, kúpim si ho, aj keď patrí do detského oddelenia. Veď čo je dobré pre deti, to musí vyhovovať i nám dospelým. A v tomto smere som si ja s týmto výrobkom od Ziaja naozaj sadla. Sprcháč sa nachádza v rozkošnom platovom balení o objeme 400 ml. Po jeho otvorení vás ovanie nádherná sladká vôňa, ktorá mne osobne pripomína sušienky Lotus, ktoré sú výbornou pochúťkou ku káve. I keď pre niekoho predstava keksíkovej sprchy asi nie je veľmi lákavá, ja si ju maximálne užívam.
Výrobok má tekutejšiu mliečnu konzistenciu a na pokožku i vlasy sa ľahko aplikuje. Kým na pokožke pení priemerne, na vlasoch naopak vytvára bohatú penu. Pokožka po sprchovaní je jemne prevoňaná, jemná a hydratovaná. A ako vyzerajú vlasy po umytí? Musím uznať, že naozaj dobre. Bez toho, aby som následne použila kondicionér alebo masku sa ľahko rozčesávajú a po vyfénovaní majú objem a tvar. Naozaj ma to prekvapilo, lebo takýto stav vlasov niekedy nedosiahnem pri použití niektorých šampónov. 
Jeho výhodou je, že je určený na telo aj vlasy, takže je i fajn pomocníkom na cestách, keď nechcete brať viacero samostatných výrobkov.


Ja som s týmto výrobkom veľmi spokojná. Krásne vonia, nevysušuje, pekne hydratuje, robí pekné vlasy, jednoducho super. Jeho plná cena je 3,41 Eur, čo pri terajšej akcii a polovičnej zľave vychádza luxusne. S touto vôňou je v ponuke aj zubná pasta. A keby zrovna táto kombinácia vôní nebola pre vás či vaše deti lákavá, v ponuke je línia s vôňou žuvačiek alebo coly.


Ak počas tohto mesiace urobíte v predajni Ziaja nákup nad 10 Eur, ako darček dostanete dvojfázový očný odličovač Ziaja Olive Leaf ako darček!Ja som tento odličovač obdržala od zastúpenia Ziaja na testovanie.


Odstraňuje vodeodelný aj veľmi výrazný make-up, príp. divadelné líčenie očí a pier.  Čistí a zároveň ošetruje a posilňuje riasy. Je určený aj pre nositeľov kontaktných šošoviek. Neparfumovaný, neobsahuje farbivá. Vodná fáza – účinne hydratuje a osviežuje jemnú pokožku v okolí očí. Olejová fáza – zmäkčuje epidermis a zabraňuje napínaniu pokožku počas aplikácie. Obsahuje kondicionéry posilňujúce riasy – vitamín E, olivový a ricínový olej .



Odličovač sa nachádza v plastovom obale o objeme 120 ml. Pre líniu Olive Leaf je typická kombinácia zelenej a bielej farby a tie dominujú aj na dizajne tohto odličovača. Nemá žiadnu parfemáciu a pred použitím je potrebné ho pretrepať, aby sa obe fázy spojili.
Ak by som mala povedať, aký výrobok mi najviac vyhovuje pri odličovaní očí, tak jednoznačne je to dvojfázový odličovač. Preto som bola zvedavá, ako obstojí u mňa tento od Ziaja. V porovnaní s inými nie je až tak mastný, v očiach ma neštípe, nepáli. Odlíči bežnú i vodeodolnú maskaru, ale nie tak ľahko ako som zvyknutá. Nie je to typ odličovača, kedy ním navlhčený tampónik priložíte k oku, chvíľu počkáte, urobíte pár ťahov a ste odlíčený. Vyžaduje si to trošku viac námahy a preto by som ho zaradila k priemerným odličovačom.


Netvrdím, že mi nesadol, to zas nie, dá sa s ním odlíčiť, ale mala som už aj lepší. Za vyskúšanie určite stojí, najmä keď ho teraz môžete získať k nákupu nad 10 Eur ako darček. A ktovie, možno vás prekvapí a stane sa vašim obľúbencom. Jeho bežná cena je 3,41 Eur.

Aktuálne výrobky Ziaja zakúpite v predajniach Ziaja, a to Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, Nákupné centrum CITY ARENA Trnava a OD PRIOR Trenčín a na eshope http://www.dobrakozmetika.sk/.

A na záver prezradím, že Ziaja dneska na svojej FB stránke zverejnila, že na budúci týždeň sa chystá nejaké prekvapko, tak som zvedavá, čo to bude 😃  

Poznáte niektorý z týchto výrobkov?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára