piatok 7. apríla 2017

Diet Esthetic Vit Vit Cream


Pre milovníkov záhradok úhlavní nepriatelia, pre gurmánov pochúťka a pre kozmetický priemysel svojho času veľký boom. Dneska bude reč o slimákoch a konkrétne o výrobku od značky Diet Esthetic s extraktom zo slimáka, ktorý som objavila na stránkach Elnina a keďže sľubuje, že pre pacientov trpiacich jazvami po ťažkom akné  svitá nová nádej, musela som ho vyskúšať.



Diet Esthetic Vit Vit krém s extraktom zo slimáka je pleťový krém vhodný na mastnú a aknóznu pleť. Vďaka prítomnému slimačiemu slizu sľubuje skvelé hydratačné schopnosti, ktoré sú porovnateľné s ťaviou schopnosťou držať vodu v tele. A ako sa hovorí, hydratovaná pleť je pleť bez vrások. Slimačí krém stimuluje syntézu kolagénu a elastínu, napomáha k regenerácii kože a tkanív, čím obmedzuje výskyt vrások, škvŕn a jaziev. 



Slimačí krém od Diet Esthetic sa nachádza v papierovej krabičke, ktorá má naozaj vydarený dizajn so slimáčikom. Samotný krém je balený v typickej sklenej dóze o objeme 50 ml. Ružový nápis Vit Vit pôsobí na mliečnom skle pekne. Po otvorení krémiku je na povrchu ešte papierová ochrana a pod ňou už samotný produkt.


Krémik je bielej farby, príjemnej vône, ktorá je na začiatku výraznejšia, ale po nanesení na pleť ju už nevnímam. Jeho konzistencia vyzerá na prvý pohľad hutnejšia, ale v skutočnosti je gélovo-krémová, ľahko sa nanáša na pleť a rýchlo sa do nej vstrebáva. Čo na ňom ako majiteľka zmiešanej pleti oceňujem najviac, je jeho nemastné zloženie. Vstrebáva sa rýchlosťou blesku, ale pleť je i napriek tomu hydratovaná, hladká, pružná, príjemná na dotyk a najmä úžasne zmatnená. Je skvelým podkladom pod make-up. Všimla som si, že zľahka dokáže aj zjednotiť tón pleti. Čo ma však na ňom sklamalo je, že u mňa nemal vplyv na jazvičky po akné.  


Krémik používam ráno na vyčistenú pleť a večer po odlíčení a musím uznať, že je naozaj skvelým podkladom pod make-up, jeho zmaznenie je naozaj luxusné a večer je zase peknou bodkou za celým dňom. Pleť je po jeho použití naozaj krásne jemná, hladká, pružná a príjemná na dotyk. Avšak veľké zázraky s súvislosti s jazvičkami po akné nečakajte.

Krémik zoženiete na stránkach Elnina za 9,54 Eur a ak ste pre seba ešte nanašli vhodný krém na tvár a práve nejaký zháňate a ste majiteľmi mastnej či zmiešanej pleti a túžite po jej zmatnení, rozhodne ho vyskúšajte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára