utorok 16. mája 2017

Chystám sa na leto - nové vodeodolné kúsky - L'Oréal, Astor, Bourjois


Uplynulá Veľká noc a množstvo vody s ňou spojené ma priviedlo k myšlienke, že s blížiacim sa letom by som si mala rozšíriť svoju zbierku vodeodolných výrobkov. Vďaka spolupráci s Elninom som si zopár vodeodolných kúskov k testovaniu vybrala a tým sa dneska pozrieme bližšie na zúbok 😄

Onedlho tu máme letné dni a to je čas, ktorý radi trávime pri vode a tešíme sa slnečným lúčom. Avšak i vtedy chceme byť pekné a minimálne maskara na zvýraznenie očí je vhodnou kamoškou. Keďže mám mastné viečka a tiene sa mi na nich zlievajú, rozhodla som sa vyskúšať aj vodeodolný tieň v ceruzke a samozrejme, že to treba niečím odlíčiť, tak sa pridal aj dvojfázový odličovač. Sú naozaj také vodeodolné ako sľubujú?


L´Oréal Paris False Lash Wings Mascara Waterproof

S maskarami od L'Oréal nemám žiadnu skúsenosť a preto som sa rozhodla, že nadišiel čas nejakú vyskúšať a to rovno vodeodolnú. Táto maskara má vytvárať efekt umelých rias a inovatívny kartáčik sľubuje natočenie rias už od končekov a riasy majú byť dokonalé husté a dlhé. 



L´Oréal Paris False Lash Wings Mascara Waterproof má objem 7 ml, pekné strieborné balenie kombinované s modrou. Farba je naozaj čierno čierna a konzistencia je super, rýchlo schne a vôbec sa neotláča. Má veľmi zaujímavý kartáčik, mierne prehnutý, vo vrchnej časti idú od kraja kratšie štetinky k dlhším a od stredu sa zase zmenšujú, v spodnej oblejšej časti je to inak, tam od menších idú ku kraju väčšie štetiny. Najskôr sme sa s kartáčikom museli skamošiť, ale potom sme sa zžili a už v pohode fungujeme. Ľahko sa aplikuje na vrchné i spodné riasy, najviac sa mi osvedčil cikcakovitý spôsob nanášania. 


Moje oko bez maskary, tak to je riadna nuda. Riasy sú nevýrazné, krátke, oničom.



Stačí naniesť jednu vrstvu tejto vodeodolnej maskary a dejú sa divy. Oko sa krásne zvýrazní, nepôsobí mdlo, riasy sú pekne výrazné, predĺžené, majú šmrnc. Táto maskara vám zaistí dokonale husté a dlhé riasy bez žmolkov a zaisťuje zoširoka otvorený pohľad. Vôbec sa mi počas dňa neotláča, neopadáva, drží ako pribitá. 
Určite ste zvedaví na jej vodeodolné účinky. Ja som ju podrobila najťažšiemu, ba až nezvládnuteľnému testu a pri sprchovaní som si pustila prúd vody priamo na tvár. Viem, že to nie je bežná situácia, ale treba ju poriadne otestovať. Výsledok? Riasy sa ani nehli, ostali v rovnakej podobe ako za sucha. Jediný rozdiel, ktorý som zaznamenala bol, že pod očami mi trošku opadala, mala som tam zopár čiernych bodiek. Myslím si, že bežný deň pri vode, nakoľko ja sa kvôli kontaktným šošovkám nepotápam, určite zvládne.
Určite na odlíčenie by som zvolila dvojfázový odličovač, s ktorým ju ľahko odlíčite. A o jednom takom skvelom práve na vodeodolné maskary sa dočítate ďalej.


Ja som s L´Oréal Paris False Lash Wings Mascara Waterproof veľmi spokojná a pokiaľ sa obzeráte po vodeodolnej maskare, určite sa obzrite po tejto. Na stránkach Elnina ju zoženiete za 7,67 Eur a ja už mám svoj prvý tohtoročný letný kúsok k vode 😄



ASTOR Perfect Stay 24h Eyeshadow and Liner Waterproof

Všetky jumbo ceruzky na oči s označením waterproof sú pre mňa veľkým lákadlom. Už neraz som vám spomínala, že mám veľmi mastní viečka a keď sa mi aj podarí objaviť bázu pod očné tiene, vďaka ktorej sa mi nezlievajú do ohybu, po čase prestane fungovať a som zase na začiatku. Jediná vec, ktorá ma doteraz nesklamala boli ceruzky Rimmel London Scandal Eyes Eye Shadow Stick. A keď som zistila, že Astor má niečo podobné vo svojej zbierka, musela som to mať😄


ASTOR Perfect Stay 24h Eyeshadow and Liner Waterproof mám v odtieni 120 Chic Nude. Ide o jumbo ceruzku, ktoré je potrebné orezávať. Táto má konkrétne matný finiš a ten odtieň je naozaj nude s kvapkou staroružovej. Je to presne odtieň, ktorý použijete, keď sa ponáhľate a nechce sa vám nič vymýšľať. Ja som s ňou pôvodne rátala ako s pomocníkom na waterline, ale tam mi akosi nedrží. Zato ako očný tieň, či už samostatne alebo ako podklad pod tiene sa naozaj osvedčila. Drží celý deň, nezlieva sa mi, plní to čo sľubuje. Podrobila som aj ju testovaniu v sprche a obstála.




Toto líčenie berte len ako ukážku, nie som žiadna vizážistka 😄 Mne osobne sa táto ceruzka od Astor páči, som s ňou spokojná a na stránkach Elnina ju zoženiete za 3,84 Eur, pričom v ponuke je viacero odtieňov. 


BOURJOIS Paris Express Eye For Waterproof Make-Up 

Po celom dni je potrebné make-up odlíčiť a najmä v prípade vodeodolného líčenia siaham po dvojfázových odličovačoch. Bourjois odličovač obsahuje formulu chrániacu riasy a citlivé očné okolie, vhodný aj pre citlivé oči a osoby s kontaktnými šošovkami. 
Obsahuje 2 fázy :
  • 1. olejová fáza - oleje koncentrované s čistiacimi látkami odstránia ľahko make-up
  • 2. vodná fáza -  zanecháva pleť s pocitom sviežosti bez nepríjemných mastných stop


Bourjois odličovač sa skladá z dvoch zložiek, ktoré sú v bežnom stave pekne od seba oddelené. Jednoduché priehľadné balenie o objeme 200 ml vám vystačí na veľmi dlhý čas. Pred použitím je potrebné odličovač pretrepať, aby sa zložky pekne spojili. Následne pomocou vatového tampónu naneste na oči a jemne masírujte. 
S týmto odličovačom sa mi vodeodolné líčenie očí odličuje jedna radosť. Určite to nejde jedným ťahom, ale stačí párkrát opatrne zotrieť viečka a je to! V očiach neštípe, nepáli, necítim pocit pnutia. Nie je zbytočne mastný, ale ja si zvyknem po odlíčení očí ich vždy opláchnuť vodou.


Ak ešte stále nemáte svojho favorita vo svete vodeodolných odličovačov, určite siahnite po tomto Bourjois, ktorý nielen krásne odlíči ale má aj veľmi štedré balenie, ktoré na Elnine zoženiete za 5,33 Eur.

Inak všimli ste si nový vzhľad stránky Elnino? Mne sa veľmi páči, je to prehľadnejšie a ľahšie sa mi jednotlivé výrobky vyhľadávajú, takže za mňa palec hore 😉

Dneska som bola veľmi pozitívna, ale je to tým, že mi výrobky naozaj sadli, mala som šťastnú ruku pri ich výbere? Aký sú vaši favoriti vo svete vodeodolných výrobkov?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára