sobota 27. mája 2017

Veľká giveaway k presiahnutiu 100 000 zhliadnutí na blogu !!!!

Toto magické číslo pred nejakým časom na mňa vyskočilo na bloggeri a poviem vám, že krajší predčasný narodeninový darček som si snáď nemohla priať. Pre mňa je toto číslo výnimočné, lebo už nebudem hovoriť v desaťtisíckach, ale mám tu česť hovoriť v stotisíckach ohľadom vašich návštev a uznajte, to si zaslúži poriadnu odmenu. Snažila som sa vyskladať pre vás balíček, ktorý sa vám snáď bude páčiť a nájdete v ňom i značky, ktoré nie sú až tak bežne dostupné. Snáď sa mi podarilo pre vás vytvoriť odmenu, ktorá vás zaujme a radi si o ňu zasúťažite. Takže ešte raz moji milí jedno veľké ĎAKUJEM, dúfam že mi zachováte svoju priazeň i naďalej a hor sa na súťaženie !!!!!


A tu je už sľubovaný balíček! Najradšej by som odmenila každého z vás, ale to by som musela vlastniť priamo nejakú výrobňu 😃  Tešiť sa teda bude iba jeden, ale nebojte, časom ešte budú súťaže.

Šťastný výherca si v balíčku nájde aj značku Versace a konkrétne ide o Versace Yellow Diamond miniatúru telového mlieka. Aby toho nebolo málo, tak som nevynechala ani značku Sothys a balíček obsahuje miniatúru peelingu, krému a masky. Ako drobnosť som pribalila prsteň s kamienkami, ktorý som pre vás ulovila v Primarku 😄


Obísť dekoratívku by bol hriech, veď uznajte. Výherca sa môže tešiť na dekoratívnu sadu od Physicians Formula, rúž na pery od značky Essence Sheer & Shine v odtieni 07, leska na pery Dermacol Glitter Lip Gloss v odtieni 03 a lícenku od Milani v odtieni 05 Coral Love.  

Podmienky:
1. Sledujte môj blog cez Google+ a do komentára mi napíšte, pod akým menom ho sledujete (povinné) 
2. Nechajte pod týmto príspevkom svoj e-mail, prostredníctvom ktorého budem výhercu kontaktovať (povinné)
3. Napíšte mi, aký typ článkov sa vám najviac páči (povinné)
4. Ak sledujete môj blog na FB, môžete si pripísať ďalší  komentár
5. Ak ma sledujete na Instagrame  - môžete si pripísať ďalší komentár


Zúčastniť sa môže ktokoľvek zo SR alebo ČR.
Vyhodnotenie :
Výhercu budem náhodne žrebovať zo všetkých zúčastnených a následne mu zašlem e- mail o výhre.

Termín :
Giveaway trvá do 15.06.2017

Držím palce!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára