pondelok 9. februára 2015

Yves Rocher - kokosový balzam na pery

Ahojte!

Neviem ako u vás, ale u nás to dneska vyzerá na zasnežený deň a Perinbaba sa nás rozhodla opäť potešiť snehovou nádielkou.
Dneska by som vám chcela predstaviť novinku od Yves Rocher, ktorá je v predaji od polovice januára 2015 a ide o novú kolekciu balzamov na pery. Na testovanie v rámci spolupráce mi bol zaslaný balzam na pery Kokos a keďže ja kokosové veci môžem, mala som z výberu obrovskú radosť. Od prvého dňa ako mi dorazil ho poctivo používam každý deň. Aký teda je?


O výrobku sa píše :
Nechajte prírodu rozmaznávať vaše pery. Viac ako 82 % zložiek rastlinného pôvodu. 
Nové balzamy na pery sú obohatené o maslo, vosk a olej rastlinného pôvodu a dodávajú tak dokonalú starostlivosť a pohodlie Vašim perám.


Začnime najskôr obalom. Obal výrobku sa mi veľmi páči. Je plastový, ale ide o naozaj pevný plast, takže myslím, že keby mi pri mojej šikovnosti spadol, tak to zvládne. Je na ňom vyobrazený kokos (kto by to pri kokosovom balzame čakal, že :-) ) Okrem toho sa mi veľmi páči detail, ktorý som vám zabudla odfotiť a to, že na vrchu obalu je vyrytý znak Yves Rocher, ktorý sa mi veľmi páči. A zelená farba ako typická farba pre túto značku nie je žiadnym prekvapením.

  
Balenie je vysúvacie v tyčinke a mechanizmus vysúvania funguje na jednotku. Musím uznať, že produktu je  v obale naozaj veľa, po viac ako 2 týždňoch každodenného používania ubúda pomaly. Čo sa týka samotného balzamu, tak má naozaj príjemnú a autetickú kokosovú vôňu a chuť. Keďže sme si počas vianočných sviatkov kúpili kokos, viem to posúdiť. Nie je to žiadna chemická vôňa, jednoducho naozaj prirodzená a pravá vôňa kokosu a z toho mám naozaj radosť.

Konzistenciou mi balzam pripomína typické modré Labello. Je jemný, stačí raz, max. dvakrát pretrieť pery a sú krásne okamžite hydratované. Pery ostávajú po nanesení hydratované pomerne dlho. Nezanecháva biely povlak, ani pery nedráždi. Použila som ho aj pred spaním a ráno pery neboli až tak hydratované ako som zvyknutá pri Nivei, takže ja ho nosím so sebou v kabelke a v prípade potreby nanášam na pery, takže u mňa je skôr vhodný na použitie počas dňa. 


Ja som s týmto balzamom maximálne spokojná a som veľmi rada, že som ho mohla vyskúšať. Naozaj je na perách veľmi príjemný, vyživý ich a krásne prevonia. Stal sa mojím verným spoločníkom. Jeho cena by mala byť 1,99 Eur a má 4,8 g. Ale určite sa dá zohnať aj v zľave.

Okrem kokosového je na výber ešte:
makadámia, čerešňa, karité, jahoda, vanilka a malina

Keby som si mala vybrať, tak ešte ma určite zaujala vanilka (čo už so mnou, som na nej závislá :-) ), malina a makadámia.

A čo vy? Akí máte teraz obľúbený balzam na pery?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára