sobota 14. februára 2015

Sexi zvodná na Valentína

Ahojte!

Ani sme sa nenazdali a po roku tu opäť máme Valentína. Masívne reklamy kričia na nás zo všetkých strán a všetko je zrazu akési ružové, červené, kvetinkové a sladké. Je na každom z nás, ako tento deň strávi. Niektorí zvolia romantický deň so svojou polovičkou, iní ho odignorujú. Prípadne sa vyberú na Fašiangy, ktoré organizujú obce a mestá.

A keďže máme dneska takýto výnimočný deň, je to podľa mňa skvelá príležitosť, ako urobiť zo seba sexi zvodnú divu a okúzliť nejakého muža a to možno i vďaka novej limitovanej edícii Playboy Play It Sexy Pin Up.


Playboy prichádza tento mesiac na trh s novou edíciou Playboy Play It Sexy Pin Up. Keď mi dorazil mail s ponukou vyskúšať nové výrobky tejto rady, veľmi som sa potešila. S Playboy výrobkami som veľmi spokojná, ich vône mi jednoducho skvele sedia. Keď mi dorazila zásielka s týmito novinkami, hneď som sa so zvedavosťou pustila do jej rozbaľovania a skúšania. A odvtedy ich používam každý deň. 

Čo môžem o tejto rade všeobecne povedať? Táto kolekcia ponúka nový pohľad na pôvodnú vôňu Play It Sexy. Ide o zmes dievčenského pôvabu a démonicky zvodnej ženy a je ideálna pre zvádzanie.  

Poďme si jednotlivé výrobky bližšie predstaviť!


Sladká, orientálna, zmyselná, asi tak by som opísala novú vôňu Play It Sexy Pin Up. Balenie je viac než okúzľujúce. Krabička je ladená do ružových tónov a je na nej vyobrazená pin up dievčina v krátkych krajkových šatách a vysokých opätkoch, ktorá sa zvodne pozerá cez svoje rameno.


Sklenený zaoblený flakónik s toaletnou vodou je naplnený vôňou ružového sfarbenia. Flakónik je zakončený uškami zajačika typickými pre Playboy s roztomilým motýlikom, ktorý je tentoraz ladený do fuksiova.  


Zloženie :
Hlava: ružový grapefruit, klementínka
Srdce: pivonka, šťavnatá broskyňa, vonokvětka
Základ: pačuli, pralinka, vanilka 

Zmes týchto zložiek vytvára okúzľujúcu, príťažlivú a neodolateľnú vôňu. Keď som ju prvýkrát zacítila, vedela som, že táto vôňa je pre mňa ako stvorená. Je sladká, nežná, tajomná, ale súčasne zvodná a sexi. Pokiaľ však nemáte radi sladké vône, skôr vyhľadávate niečo svieže, nebude to nič pre vás. Čo sa týka  výdrže, tak krátko po aplikácii je vôňa skutočne výrazná. Počas dňa sa postupne uvoľňuje a i keď ju na sebe po takých 4 hodinách už necítim, keď prídem z práce domov, je ju ešte cítiť z oblečenia. Malý 30 ml flakónik sa zmestí do každej kabelky, takže nie je problém počas dňa vôňu opäť aplikovať. 
Toaletná voda 30 ml : 7,49 €


Ďalším v tejto rade je telový dezodorant. Jeho balenie je rovnako rozkošné ako v prípade vône a skvele sa vyníma popri ostatných výrobkoch na poličke. Vonia rovnako ako toaletná voda a skvele sa dopĺňajú. Je výraznejšie parfumovaný, takže po aplikácii je okolo vás oblak tejto vône a neskutočne danú miestnosť prevonia, čo by mohlo niekomu vadiť. Mne však nie. V prípade, že by som však chcela použiť inú vôňu ako z tejto rady, by sa mohol tento dezodorant s ňou biť. 
Jeho úlohou je chrániť nás pred nepríjemným zápachom, nie pred potom. Musím sa priznať, že pokiaľ som mala v práci obyčajný všedný deň bez stresov, absolútne mi postačoval, ani som sa nepotila a nepotrebovala som ho opätovne použiť počas dňa. Pokiaľ som však mala stresy, tak v tom prípade som síce cítila, že sa potím, avšak dezodorant svojou vôňou prebil zápach potu. Veľkou výhodou, ktorú podľa mňa má je, že nezanecháva fľaky na oblečení.     
Telový dezodorant 150 ml : 3,29 €


A ako posledný tu máme sprchový gél s kokosovou vôňou, ktorý krásne dopĺňa celý tento rad. Balenie zase viac ako rozkošné ladené do ružova a detail playboy zajačika na uzávere je strašne zlatý. Samotný sprchový gél je tiež v ružovej nežnej dievčenskej farbe.


Vôňa je naozaj nádherná, vďaka kokosu pôsobí letne a exoticky. Pení priemerne, pokožku krásne prevonia, zbytočne nevysušuje, zjemní a po celej kúpeľni sa vznáša nádherná vôňa.
Sprchový gél 250 ml : 2,99 €

Po minuloročnej skvelej pánskej rade Playboy VIP Black Edition , z ktorej som bola nadšená, Playboy prináša opäť skvelé sexi zvodné kúsky v podobe dámskej edície Playboy Play It Sexy Pin Up, ktorá ma nesklamala, práve naopak. Podľa niektorých sú Playboy výrobky určené skôr pre mladšie ročníky, ale ja si to nemyslím. Podľa mňa je táto vôňa určená pre každého, kto má rád sexi sladké vône bez ohľadu na vek, napr. táto vôňa sa páči aj mojej mamine a tá sa už dávno neradí do vekovej kategórie 18 +. Osobne som z výrobkov nadšená a pokiaľ ich zahliadnete v obchodoch, určite stoja za povšimnutie.

Záverom sa chcem veľmi pekne poďakovať zastúpeniu Playboy za poskytnutie výrokov na zrecenzovanie a popriať vám dneska krásny valentínsky deň strávený s tými, ktorých máte radi. :-)

A čo vy? Máte radi Playboy vône?





 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára