pondelok 15. októbra 2018

Gabriella Salvete Panoramico - súboj maskár


V rámci spolupráce s Elninom mi už dávnejšie dorazil balíček výrobkov od Gabriella Salvete a vy ste si na blogu už mohli prečítať o ich lakoch na nechty a vodeodolnej maskare. Súčasťou balíčka boli aj ďalšie dve klasické maskary a rozhodla som sa, že urobím ich súboj a poviem vám, ktorá z nich je lepšia (aspoň pre mňa) 😊

Gabriella Salvete Panoramico Argan Oil Volume Mascara 

 



Gabriella Salvete Panoramico Argan Oil Volume Mascara má krásne metalické lesklé fialové balenie, objem 13 ml a na zadnej strane vyobrazený štetček, ktorý sa ukrýva vo vnútri balenia. Ide o objemovú maskaru s arganovým olejom, ktorý riasy vyživuje. 




Maskara ma extra veľký kartáčik, ktorý i na samotnom obale je označený ako big brush, čo ho presne vystihuje. Obal má zbytočne veľký otvor, ktorým maskara vychádza von, takže sa na kartáčiku zachytí zbytočne veľa maskary a treba ho poriadne obtrieť, aby maskara riasy nezlepovala. Kartáčik má štetinky dlhšie, nie úplne pri sebe a smerom dopredu sa zužuje do špičky a štetinky sa skracujú. Tým ako je veľký sa mi s ním nelíči úplne najľahšie, ale dá sa naň zvyknúť. 



Riasy trošku zlepuje, dodá im iba prirodzené jemné zvýraznenie, predĺženie a iba zľahka ich vytočí. Rozhodne wau efekt sa u mňa nekoná. Počas dňa mi opadáva pod oči, ale nie je to nič strašné, dá sa s ňou celý deň v pohode fungovať. Odličuje sa bez problémov. Pravdou ale je, že výsledný efekt na riasach na týchto foto vyzerá lepšie, než je to v reály 😊 Chýba mi väčšie vytočenie rias a objem. Čo sa týka arganového oleja a výživy rias, tak nič badateľné som si nevšimla.

Nie je to úplný prepadák, ale na zadok som si rozhodne nesadla a vzhľadom na prirodzenejší výsledok je zaraďujem skôr k priemerným drogerkovým kúskom. Ak by vás ale zaujala, zoženiete ju na Elnine aktuálne v akcii za 4,24 Eur. 

Gabriella Salvete Panoramico Urban Protection Mascara

 



Aby ste si nemysleli, že som voči maskarám Gabriella Salvete zaujatá a všetky hádžem do jedného vreca, našla som medzi nimi aj jednu, ktorá ma príjemne prekvapila a veľmi rada ju používam. Ide o Gabriella Salvete Panoramico Urban Protection maskaru, ktorá ma krásny metalický lesklý zelený obal, opäť slušných 13 ml a opäť šikovne vyobrazený tvar kartáčika na zadnej strane. Inak toto je super pomôcka pre tých z vás, ktorý vedia, ktorý tvar kartáčika im pri maskare najviac vyhovuje a pokiaľ by sa v drogerke nenachádzal tester, vedia posúdiť či je pre nich vhodná práve vďaka tejto pomôcke. V prípade tejto zelenej maskary ide o objemovú maskaru, ktorej zloženie obohatené o japonské čierne uhlie chráni riasy pred toxínmi a nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. 



Kartáčik tejto maskary je priemernej veľkosti, je označený ako soft brush. I pri tejto maskare je problém s väčším otvorom, takže treba kartáčik po vybratí poriadne otrieť. Kartáčik má kratšie štetiny a hustejšie pri sebe, než je tomu pri tej predošlej. Líči sa mi s ňou celkom fajn a v pohode sa s ňou líčia aj spodné riasy.


Maskara riasy krásne predĺži, zahustí, natočí a v tomto stave riasy zotrvajú celý deň. Nedrolí sa, neotláča, neopadáva pod oči, nerozmazáva, jedným slovom super. Má tendenciu niekedy trošku zlepovať, ale pokiaľ kartáčik poriadne otriete, je to minimálne. Odličuje sa v pohode.

Ja som si túto maskaru veľmi obľúbila a som rada, že som si u maskár od Gabriella Salvete našla svojho obľúbenca. Ak sa vám zapáčila, zoženiete ju na Elnine za 4,20 Eur.  

Víťazom tohto súboja je jednoznačne zelená Gabriella Salvete Panoramico Urban Protection maskara. To, že mi vyhovuje viac ako fialová neznamená, že u vás to nemôže byť naopak. Inak Gabriella Salvete má vo svojej ponuke neskutočné množstvo maskár, z ktorých si určite nájdete pre seba tú, ktorá vám bude vyhovovať 😊

Aká je vaša obľúbená maskara? Máte niektorú od Gabriella Salvete? Ako ste s ňou spkojní?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára