štvrtok 3. novembra 2016

Starostlivosť o telo s Astrid

Ahojte!

S príchodom chladných a sychravých dní začína trpieť nielen naša imunita, ale aj pokožka. Či už sú to ruky alebo pleť, jednoducho nastáva obdobie, kedy budeme častejšie siahať po výrobkoch, ktoré našej pokožke dodajú potrebnú hydratáciu. Dneska vám chcem predstaviť tri prírastky v rodinke Astrid, z ktorých dva nám majú pomôcť v boji so suchou pokožkou a jeden z nich je špeciálnou hrejivou masážnou emulziou, ktorá má mať uvoľňujúce účinky na svaly. Je tomu ale naozaj tak? To sa dočítate v nasledujúcich riadkoch. 




Astrid NUTRI MOMENTS -  Vyživujúce telové mlieko

Toto telové mlieko je určené pre suchú pokožku, ktorú má zjemniť a vyživiť. Sľubuje dlhodobú hydratáciu až na 48 hodín a čo sa týka jeho zloženia, je obohatené o 360 nutri complex 48h, vyvážený komplex vitamínov a hydratačných látok, účinne hydratuje pokožku, rozjasňuje ju a pomáha zlepšiť jej pružnosť a o avokádový olej, prírodný zdroj esenciálnych mastných kyselín a antioxidantov, prináša úľavu suchej pokožke, zanecháva ju jemnú a dokonale hydratovanú.

Telové mlieko sa nachádza v plastovom obale o objeme 250 ml, ale dá sa zohnať aj vo väčšom 400 ml. Čo sa týka dizajnu, tak ten mi príde jednoduchý, minimalistický, kombinácia bielej a zelenej sa mi páči. Je redšej konzistencie, bielej farby a na pokožke sa jednoducho roztiera. Má stredne výraznú nevtieravú parfemáciu, ktorá na pokožke aj nejaký čas zotrvá. Páči sa mi, že má nemastné zloženie a celkom rýchlo sa vstrebáva. Pokožka je po aplikácii krásne prevoňaná a hydratovaná bez zanechania pocitu mastnoty. Síce tých 48 hodín hydratácie je trošku prehnaných, ale pre normálny až jemne suchý typ pokožky je toto mliečko z hľadiska hydratácie dostačujúce a je príjemným spoločníkom počas týchto sychravých dní.  

Okrem tohto vyživujúceho telového mlieka v sortimente Astrid nájdete aj hydratačné telové mlieko - to je určené na normálnu až suchú pokožku a  regeneračné telové mlieko - to je určené na veľmi suchú pokožku. Ich cena by sa mala pohybovať za 250 ml okolo 2,50 Eur.


Astrid VELVET TOUCH - Výživný krém na ruky

Ku každému z telových mliek Astrid prislúcha aj krém na ruky. Ja som teda dostala na testovanie výživný, ktorý je určený na suchú pokožku rúk. Jeho zloženie je vylepšené o Nutri care complex, unikátny hydratačný komplex, ktorý pomáha udržať optimálnu úroveň hydratácie, poskytuje ochranu a napomáha zlepšiť elasticitu pokožky a je obohatený o avokádové maslo, prírodný zdroj mastných kyselín a vitamínu E, chráni pokožku pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia, zanecháva ruky jemné a hladké. 

Krém na ruky sa nachádza v plastovej tube o objeme 100 ml. Dizajnovo je na tom podobne ako telové mlieko a majú aj rovnakú parfemáciu. Oproti telovému mlieku mi pripadá, že je trošku hutnejší, má bielu farbu a do pokožky rúk sa celkom rýchlo vstrebáva bez zanechania mastného pocitu. Pokožka rúk je po použití jemná, hladká a hlavne príjemne hydratovaná a tým, že nezanecháva mastný pocit je vhodný aj do práce a krátko po nanesení môžete pokračovať v pracovných povinnostiach bez toho aby ste sa báli, že si niečo zamastíte. S krémikom na ruky som veľmi spokojná, v súčasnosti mi vyhovuje a jeho cena sa pohybuje okolo 1,50 Eur.



Astrid SPORTS ACTION - Hrejivá masážna emulzia

Podobný výrobok vo svojej kozmetickej zbierke nemám, preto som bola naň veľmi zvedavá. Priznám sa, že kedysi sme mali doma hrejivú emulziu z lekárne, ktorú používali moji rodičia, ale to bol taký vypalovák, po ktorom vám okamžite očervenela pokožka a potreté miesto ste mali červené ako rak. Na druhú stranu požadovaný efekt sa dostavil, takže malo to niečo do seba. Preto som k tomuto výrobku od Astrid pristupovala s rešpektom a bola som zvedavá, aké účinky bude mať.

Hrejivá masážna emulzia od Astrid má napomáhať relaxácii svalov, pričom je vhodná pred aj po fyzickej záťaži. Obsahuje paprikový extrakt a gáfor, ktoré majú hrejivé a uvoľňujúce účinky na svaly.  Je vhodná pre športovcov i na bežné použitie a to k masáži pred zvýšenou fyzickou záťažou ale i po nej.

Emulzia sa nachádza v plastovej tube o objeme 200 ml. Má pútavý oranžový dizajn, ktorý vás ihneď zaujme. Samotná emulzia má smotanovú farbu a veľmi zvláštnu výraznú vôňu, ktorá je pre tento typ výrobkov typická. Mne to pripadá ako zmes mentolu a gáfru a táto vôňa nemusí vyhovovať každému. Má sa naniesť na pokožku v tenkej vrstve a masírovať krúživými pohybmi. Ja mám dosť stuhnuté krčné svaly tým, že sedím dlhé hodiny pri počítači, takže volba bola jasná, že práve táto časť sa na testovanie podujme. Naniesla som ju v tenkej vrstve a vmasírovala. Emulzia má redšiu konzistenciu, ktorá sa do pokožky po chvíli vsiakne, nezanecháva mastný pocit a pokožku nevysušuje. Ja som citlivá na rôzne hrejivé či chladivé prípravky, preto som sa bála, či to nebude moc hrejivé. A viete čo? Nič, absolútne nič som po nanesení, ani dlhší čas po ňom necítila, jednoducho hrejivý pocit sa nedostavil a tým ani uvoľnenie svalov. Za mňa tento výrobok teda nie, lebo spomínaný účinok nenastal. Jeho cena je okolo 2 Eur a v ponuke majú aj chladivú emulziu.

A čo vy? Máte vo svojej kozmetickej zbierke nejaký výrobok od Astrid určený na telo? Zaujal vás niektorý z týchto výrobkov?   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára