utorok 2. februára 2016

Môj január 2016

Ahojte!

Ani sme sa nenazdali a prvý mesiac roka 2016 je za nami. Musím sa priznať, že tento rok pre mňa osobne nezačal úplne najlepšie a v tomto duchu bol celý tento mesiac. Zažila som okamihy úplného sklamania, strachu zo zdravia blízkych, stresov, prebdených nocí atď. Jednoducho, bolo toho na mňa naozaj veľa a dúfam, že tento mesiac si vyčerpal všetko negatívne na celý tento rok a jeho zvyšok sa bude niesť už len na pozitívnej vlne.
A práve v ťažkých chvíľach sa blog stal miestom, kde som aspoň na okamih zabudla na všetko zlé, venovala som sa niečomu, čo ma baví a trošku som sa odreagovala.
Dnešný súhrn bude oproti ostatným kratší a menej akčný. Ale aby som nebola len negatívna, boli aj pekné chvíle, tak sa teda poďme na to pozrieť.





Jediný výlet počas tohto mesiaca. Zamierili sme si to do Vrátnej a keďže bolo pekné, ale veľmi chladné počasie, rozhodli sme sa pre malú túru a to na Chatu na Grúni. Je to skutočne ľahká, nenáročná trasa, ktorú zvládnu aj deti. Na chate sme si dali horúci čajík, niečo dobré pod zub, pokochali sme sa krásnou prírodou, urobili zopár foto a vyrazili späť. Ak to nemáte do Vrátnej ďaleko, určite tento kút Slovenska navštívte.


Pupa Milano! Značka v mojom okolí absolútne nedostupná a keďže sme po ceste z Vrátnej domov prechádzali cez Žilinu, museli sme sa zastaviť v Auparku a ja som mala konečne možnosť sa pokochať ich výrobkom. Keďže mali v ponuke naozaj krásne výrobky, neodolala som a pár kúskov som si odniesla domov, tak sa môžete tešiť časom na recenzie.


Začiatkom roka som si spravila radosť a objednala zopár drobností zo stránky Elnino. Okrem týchto mojich kúskov sme ešte objednávali aj nejaké veci pre sestrinho frajera, ale stihla mu to dať skôr, než som to pofotila :-) Časom sa môžete tešiť na recenzie, ale dopredu prezradím, že jeden z týchto výrobkov ašpiruje na veľký objav :-) 
 
Výhra v GA na blogu : http://www.madebyboy.com/


 
Ak ma pravidelne sledujete, zaregistrovali ste, že sa mi podarilo nadviazať spoluprácu so stránkou Elnino, čomu sa veľmi teším. Toto sú prvé lastovičky, ktoré mi dorazili na zrecenzovanie a článok o väčšine z nich, ktorý bol ladený v duchu plesovej sezóny, nájdete tu. Laku na nechty budem venovať samostatnú recenziu.
 
Pár nových vzoriek
 

Na mojom FB je vás už 100 !!! Mám z toho veľkú radosť a toto bola jedna z mála pozitívnych vecí za tento mesiac, takže vám veľmi ďakujem.
 
 
Poznáte kozmetiku Kiko Milano? Ja len z článkov na blogoch a ich predajne som videla v Rakúsku, ale nikdy som sa tam nezastavila. Poznáte to, chodia nám teraz na maily lákadlá v podobe novoročných zliav a priznám sa, že som neodolala a pár kúskov tejto značky objednala. Takže teraz čakám, kým mi zásielka dorazí a všetko začnem poctivo testovať. Výpredaj ešte prebieha, takže ak máte záujem, klik tu.
A ešte pár info k tomuto eshopu. Ak si zaregistrujete ich newslleter, príde vám kód so zľavou 5 Eur. Poštovné na Slovensko je 8,90 Eur a objednávka musí byť v hodnote min. 25 Eur po odčítaní všetkých zliav.
 
Kamarátka mala koncom mesiaca narodeninovú oslavu, tak takto vyparádená som išla na ňu :-)
 
Čo som počúvala :
 


Hovorí sa, že nikdy nie je tak zle, aby nebolo horšie. Takže v pozitívnom duchu vstupujem do ďaľšieho mesiaca a dúfam, že bude lepší ako ten predošlý.
 
A čo vy? Aký bol váš január?
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára