štvrtok 4. februára 2016

Ziaja Olive Leaf : mikro - exfoliačný gélový peeling

Ahojte!

Ak ste fanúšikom značky Ziaja isto viete, že majú v ponuke viacero línií a jednou z nich a pomerne známou je Prírodná oliva. Zahŕňa viacero výrobkov na celé telo, ktoré sa podľa mňa tešia veľkej obľube. Ale vedeli ste o existencii rady Olivový list - Olive Leaf? Ja sa priznám, že donedávna veru nie a preto je čas to napraviť a jeden výrobok z tejto rady vám chcem dneska predstaviť.
 
 
Ziaja Olive Leaf : mikro - exfoliačný gélový peeling
 
Ide o mikro-exfoliačný gélový peeling na tvár a telo s výťažkom z olivových listov. Vyhladzuje a osviežuje pokožku. Dodáva pokožke jas a energiu. Doporučený pre všetky typy pleti.
Výťažok z olivových listov obsahuje oleuropein – prírodný antioxidant a upokojujúcu zložku. Osviežuje a posilňuje pokožku, chráni pred transepidermálnou stratou vody.
Mikrozrniečka – ľahko a rýchlo čistia pokožku a zabraňuje tvorbe čiernych bodiek. Odstraňuje nečistoty a odumreté bunky kože. 
Výrobok je dermatologicky a alergologicky testovaný a pH neutrálny.
 
 
 
Peeling sa nachádza v plastovej nádobe o objeme 200 ml. Obal je  priehľadnej bledozelenej farby, takže vidieť, koľko vám v ňom ostáva. Vo vrchnej časti sa nachádza plastový uzáver, ktorý mám niekedy problém otvoriť a trošku s ním bojujem, hlavne ak mám mokré ruky. 
Samotný peeling je jemnej zelenej gélovitej konzistestencie a obsahuje v sebe drobné biele mikrozrniečka. Vôňa je veľmi príjemná, svieža akoby citrusová. Na peelingu sa mi páči, že je určený na tvár i telo, takže má širšie využitie. 
Čo sa týka jeho použitia, nanášam peeling na navlhčenú pokožku tela alebo na pleť, masírujem krúživými pohybmi a následne zmývam vodou.  
Peeling po kontakte s vodou veľmi nepení. Čo sa týka jeho využitia na telo, tak je veľmi jemný a príjemný, sem tam zvyknem používať aj hrubšie. Pokožku nevysušuje, nedráždi, je po osprchvaní svieža.
Čo sa týka jeho použitia na tvár, tak mám pocit, akoby sa v ňom nachádzali zrnká piesku. Tie mikročiastočky je na pleti skutočne cítiť, takže neviem, či by vyhovoval extra citlivej pleti. Po jeho použití je pleť hebká, jemná, zbavená odumretých buniek a nečistôt. Nie je podráždená, vysušená ani extra začervenaná. Vplyv na tvorbu čiernych bodiek som si extra nevšimla.    
 
 
Peeling si našiel u mňa svoje miesto v sprche a vďaka jeho krásnej vôni a všestrannému využitiu sme sa veľmi skamarátili. Ubúda veľmi pomaly, stačí naniesť vždy len malé množstvo. Jeho cena sa pohybuje okolo 5 Eur.
 
Okrem peelingu rada Olivový list ešte zahŕňa dvojfázový odličovač, koncentrovaný výživný krém, regeneračnú masku s kyselinou hyalurónovou a umývací olej na tvár a telo.

Ďakujem Ziaja za poskytnutie výrobku na zrecenzovanie.
 
A čo vy? Aký je váš najobľúbenejší peeling?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára