streda 1. januára 2014

Prvá objednávka z dresslink.com

Ahojte!

V niektorom zo skorších článkov som vám písala o mojej druhej objednávke zo stránky www.dresslink.com s tým, že ešte nedorazila moja prvá objednávka. Čas však plynul a mne stále nič neprišlo. Keď to bolo už 30 dní od objednania, začala som mať obavy. Zatiaľ mi vždy všetko prišlo do 30 dní. Tak som im napísala mail a oni mi odpísali, že určite moja objednávka bola odoslaná a nech ešte 2 týždne počkám. Už som ani nedúfala, že mi tovar príde ale prisľúbili, že keby sa tak stalo, vrátia mi peniaze. Nakoniec však po neskutočných 46 dňoch ma doma čakala moja dlho očakávaná obálka a čo sa v nej nachádzalo?
Keďže v čase objednávania mali výročie, dávali každý deň nejaký produkt zdarma. V tomto prípade to bol opasok, na ktorý som sa veľmi tešila. Je béžovej farby so zlatou prackou a keďže veľkosti z Číny bývajú menšie, myslela som si, že  mi bude akurát a nebudem musieť dorábať dierky. Ale opasok ma prekvapil. Mám veľkosť M a je mi veľký. Keďže nemám dobrú skúsenosť s prirábaním dierok, nechala som ho sestre. Bola som z toho trošku sklamaná, ale čo sa inak týka opasku, tak maximálna spokojnosť. Na výber je z viacerých farieb a nájdete ho :
http://www.dresslink.com/new-womens-girls-candy-color-adjustable-low-waist-narrow-thin-skinny-waistband-belt-girdle-fashion-colors-p-726.html

A ako druhú vec som si objednala nádherný šál, po ktorom som už dlhšie túžila. Bola to láska na prvý pohľad.Na výber je tiež z viacerých farieb a ja som si vybrala odtieň apricot, čiže marhuľový odtieň. Je zo slabšej látky. Trošku presvitá, takže skôr je vhodný na jar a jeseň, ale neskutočne sa mi páči a som s ním spokojná.Bližšie info nájdete :
 http://www.dresslink.com/new-fashion-begonia-flower-ink-style-cotton-neck-scarf-shawl-p-1471.html

Ja som nakoniec s nákupom spokojná. Škoda, že mi opasok nesadol, ale posunula som ho sestre a zo šálu mám veľkú radosť. Tento obchod môžem len odporučiť a nemusíte sa báť, že vám veci neprídu, aj keď niekedy dodanie trvá dlhšie. Ak by ste si chceli teraz objednávať, tak práve prebieha akcia, na všetky produkty - 26 % a niektoré majú aj free shipping.

Už ste si niekedy z tejto stránky niečo objednali? Čo vám padlo do oka?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára