sobota 18. januára 2014

Bižutéria

Ahojte!

Dneska by som vám chcela napísať niečo o mojej zbierke bižutérie, ktorú som si rozšírila za posledného trištvrte roka. Akosi som tej bižutérii podľahla a je skvelým doplnením celého outfitu. Priznávam sa, že všetko som si objednávala zo zahraničia, najmä čínskych e-shopov, ale keď si vezmeme, že všetko je Made in China, je to vlastne jedno. 
Čo sa týka kvality, je to tak pol na pol. Na obrázku vyzerá všetko krásne, ale potom môže po doručení prísť aj sklamanie. Z diaľky to až tak nie je vidno, ale zblízka sú viditeľné určité nedokonalosti a nedostatky. Ale keď vezmem do úvahy cenu, tak sa niet čo čudovať. Jediná vec ktorá ma pri niektorých veciach hnevá je, že časom mi niektoré kúsky zašli a sčernali, ale to sa mi stalo aj s bižutériou zakúpenou u nás.
Čo sa týka alergickej alebo inej reakcie, tak s tým som nemala žiaden problém. Ja osobne nemám  na  bižutériu alergiu a ani inú reakciu pri jej používaní som nespozorovala.
Už ste zvedaví čo som si kúpila?
Poďme sa na to pozrieť :-)


http://www.buyincoins.com/item/19894.html
Do týchto náušníc som sa zamilovala na prvý pohľad. Sú elegantné a perfektne sa mi hodia k čiernym spoločenským šatám. Veľmi rada ich nosím k elegantnejšiemu oblečeniu.


http://www.buyincoins.com/item/34198.html

Ach tie sovy! Úplne si ma získali. O tomto náhrdelníku a prsteni som  písala vo svojom článku Môj prvý nákup zo stránky www.buyincoins.com. Sú super, skvele sa dopĺňajú.


http://www.buyincoins.com/item/7352.html
Tento náramok mi urobil veľkú radosť, keď mi prišiel. Vždy som taký chcela. Super na ňom je, že má zapínanie, ktoré si môžete nastaviť, takže nie je len na chudú ruku. Mám však pocit, že mi začal trochu černať.

http://www.buyincoins.com/item/34310.html
Tieto náušničky si ma úplne získali. Sú rozkošné :-) Veľmi rada ich nosím, majú super klasické zatváranie a na výber je z viacerých odtieňov. Vyzerajú presne ako na obrázku v e-shope. Sú dokonalé :-)

http://www.buyincoins.com/item/36051.html
Náramok na magnet. Ak som to dobre postrehla, v našich končinách začali byť hitom minulé leto. Jeden takýto náramok v bielej farbe s tyrkysovými trblietkami si doniesla sestra z Turecka, kde ju vyšiel na 8 Eur. Preto keď som ich objavila za 0,75 Eur, neodolala som a hneď som si kúpila biely a čierny. Keď však prišli, bola som trošku sklamaná. Z diaľky vyzerajú v pohode, ale zblízka si všimnete, že tie trblietky sú tam len tak ledabolo vsadené a ten magnet nie je taký silný ako na tom sestrinom. Ale drží, to je hlavné. No a náramok je tiež menej pevný. Ale vzhľadom k tomu, že stáli 10x menej ako ten sestrin, sa to dá. 

http://www.buyincoins.com/item/23216.html
Tento náhrdelník mi učaroval na prvý pohľad. Je škoda, že nie je zlatý, ale skvelo sa nosí k spoločenskému oblečeniu, najčastejšie ho nosím k čiernym šatám. Podobný som videla vo videách viacerých youtuberok. V zlatej farbe som ho minulý rok zahliadla v Primarku a stál 5 Eur.

http://www.buyincoins.com/item/18473.html
K predchádzajúcemu náhrdelníku veľmi rada nosím tento prsteň. Je super a jeho výhodou je, že je nastaviteľný, takže ho môže nosiť každá z nás. Patrí k tým mohutnejším a výraznejším, ale skvelo dopĺňa outfit. Som s ním veľmi spokojná, nezaznamenala som žiadne začernanie.
http://www.buyincoins.com/item/19134.html

Tento prsteň je pre mňa absolútnym prepadákom. Už by som si ho nekúpila.Jeho výhodou je, že je nastaviteľný. Zo začiatku som ho veľmi rada nosila, je jemný, zlatej farby, najradšej som ho nosila s týmto náramkom http://www.buyincoins.com/item/7352.html.
Zakrátko však sčernal, dokonca mi ostávali z toho otlačky aj na prste. Takže radšej nekupovať.
http://www.buyincoins.com/item/20314.html

Tieto náušničky som objednávala medzi úplne prvými mojimi úlovkami. Sú zlatej farby, dobre sa nosia, nečernajú Najradšej ich nosím v lete, lebo sú trošku väčšie a jemné.

Tak to by bolo z mojich úlovkov v oblasti bižútérie všetko. Ako ste sa dočítali, všetky mám zo stránky www.buyincoins.com, kde sa neplatí žiadne poštovné, pokiaľ si nedáte sledovanie zásielky. S vecami som viac menej spokojná, krásne dopĺňajú celkový outfit. Nevyskytli sa žiadne alergické alebo iné reakcie. Ešte jedno upozornenie, čo sa týka nosenia týchto doplnkov. Určite sa vyhýbať vode a aplikácii parfému na ne, prispieva to k ich sčernaniu.

A na záver čerešnička. Dneska som objavila nádherný náhrdelník, ktorý som si musela kúpiť. Jednoducho sa mu nedalo odolať. Už sa teším, keď mi dorazí :-)
http://www.sammydress.com/product805609.html?special46
No uznajte, dalo sa mu odolať?

A čo vy? Vybrali by ste si niektorý môj úlovok?


























Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára