nedeľa 5. augusta 2018

Letné lakovanie s Gabriella Salvete

O značke Gabriella Salvete ste už u mňa na blogu počuli a keďže mi ešte v priebehu mája prišla obrovská krabica v spolupráci s Elninom plná produktov tejto značky, ešte o nej na mojom blogu budete veľa počuť 😊


Ak by som mala v skratke značku Gabriella Salvete predstaviť, ide o značku založenú v roku 1990 v Českej republike s duchom a krásou Talianska v názve i obsahu. Po roku 2010 prešla zmenou, dostala nové logo, stratégiu i smerovanie. Sídlo spoločnosti sa presunulo do Milána a v súčasnosti predstavuje značku s talianskym štýlom a kozmopolitným pôvabom. Ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky, vďaka ktorému dokážete dosiahnuť komplet celý make up za veľmi priaznivé ceny. 


V dnešnom článku by som vám chcela predstaviť dva laky a jedného pomocníka pri lakovaní.

Gabriella Salvete Gel Enamel 06

 


Pokiaľ ide o laky na nechty, značku Gabriella Salvete mám spojenú s ich úžasnými pieskovými lakmi, ale ponúka i množstvo iných krásnych zaujímavých lakov s rôznymi finišmi. Ako už názov napovedá, lak Gel Enamel má nechtom dodať jedinečný look gelových nechtov bez použitia UV lampy. Unikátne gelová textúra zaistí v dvoch vrstvách dokonalý hladký a lesklý povrch nechtov. Pre maximálny gelový efekt naneste ešte jednu vrstvu Gel Top Coatu.


  

Lak sa nachádza v sklenom balení s čiernym vrchnáčikom o objeme 11 ml. Ja ho mám v odtieni 06, čo je krásna výrazná ružová letná farba a k opálenej pokožke vyzerá božsky! Tento lak má klasický štetček, s ktorým sa vám pri troške nešikovnosti podarí vybočiť z línie nechta, ale to sa dá ľahko upraviť. Má fajn konzistenciu, ani príliš tekutú ani príliš hutnú. Jeho pigmentácia je naozaj dobrá a možno by stačila aj jedna vrstva, ale mne sa žiadali dve, aby som dosiahla naozaj plné krytie. Farba je naozaj krásna, letná a má veľmi pekný lesk, čo sa do týchto teplých letných dní neskutočne hodí. Naozaj s ním dosiahnete efekt gelových nechtov a myslím si, že ani ten gelový top coat k tomu nepotrebujete. Tento lak schne pomerne rýchlo, neotláča sa, nepruhuje, jedným slovom je skvelý. Jeho výdrž je úplne s prehľadom 7 dní a to som aj upratovala a máčala si ruky často vo vode. Odlakováva sa úplne v pohode obyčajným odlakovačom bez toho, aby zafarbil pokožku nechta. 


Ja si nezvyknem často lakovať nechty na nohách, ale tento lak ma svojou kvalitou a farbou natoľko nadchol, že som si po dlhom čase nalakovala aj nechty na nohách a tam mi v úplne super stave vydržal viac ako 2 týždne. 

Ja som z neho úplne nadšená, stal sa mojím letným favoritom a pokiaľ zháňate nejaký pekný letný lak, rozhodne po ňom siahnite. V ponuke je hneď v 10 odtieňoch a konkrétne tento môj v odtieni 06 je na Elnine aktuálne v akcii za 2,33 Eur, čo je za tak skvelý lak naozaj veľmi dobrá cena.

Gabriella Salvete Matte Top Coat

 


Kým v lete siaham skôr po lakoch s lesklým finišom, jeseň a zima sú u mňa skôr v matných tónoch. Matné laky mám tiež veľmi v obľube, ale mať doma nekonečné množstvo lakov vo všetkých finišoch je podľa mňa zbytočné. Preto je skvelou vychytávkou matný top coat, vďaka ktorému sa z lesklého laku stane jedným ťahom matný lak.

Tento sametovo matný top coat zanechá dokonalo upravené nechty a má zaistiť výdrž až na 7 dní. V kombinácii s akýmkoľvek lakom Gabriella Salvete vytvorí trendy matnú manikúru.


Matný top coat sa nachádza v sklenom balení s bielym vrchnáčikom o objeme 11 ml. V balení vyzerá mliečne, ale po nanesení na necht je priehľadný a nemá vplyv na odtieň podkladového laku. Je trošku hutnejší ako gelový lak spomínaný vyššie, má opäť klasický štetček a treba ho naniesť na necht veľmi dôkladne, aby pôvodný lak dostatočne prekryl, aby vám z neho nepresvitali lesklé časti. Tento lak rýchlo schne a naozaj veľmi pekne zmatňuje a v kombinácii s lesklým opäť vydrží úplne v pohode 7 dní. 

 
A prišla som na to, že dokonca aj teraz v lete sa mi to matné lakovanie páči a kombinácia gelového v odtieni 06 a tohto matného top coatu vyzerá super.


Ak nechete mať doma zbytočne milión lakov s rôznymi finišmi, stačí si kúpiť matný top coat a z každého klasického si dokážete vyrobiť matný lak. Je to podľa mňa skvelý pomocník a jeho cena na Elnine je aktuálne 3,51 Eur a vydrží vám rozhodne dlho.


Ktorý finiš sa vám páči viac?

Gabriella Salvete Quick Dry Drops

 

 

A na záver tejto mojej lakovacej série tu mám vyživujúce a ochranné kvapky pre urýchlenie schnutia laku na nechty a zvýšenie jeho odolnosti. Okrem toho vyživujú a hydratujú jemnú kožu v okolí nechtov. Tieto kvapky obsahujú vzácny olej Sacha Inchi z amazonských pralesov, ktorý je bohatý na aminokyseliny, dokonale hydratuje jemnú kožu v okolí nechtu a zanecháva ju hladkú a pružnú. Omega kyseliny 3 a 6 okolie nechtu vyživujú a vitamín E pôsobí ako silný antioxidant.

   
Kvapky sa nachádzajú v sklenom balení s pipetkou o objeme 11 ml. Pipetka funguje v pohode a samotné kvapky vyzerajú ako priehľadná vodička a po nanesení klasického laku na každý necht aplikujete jednu kvapku a necháte zaschnúť.

Ja som kvapky použila na jeden lak, ktorý mám doma už dlho a nie som s ním veľmi spokojná. Strašne dlho schne, otláča sa, takže skvelý adept na testovanie týchto kvapiek. A musím uznať, že ono to funguje. Nalakovala som si jeden necht klasicky a na ďalší som použila kvapky a ten s kvapkami rýchlejšie zaschol a vôbec sa neotlačil. 


Tieto kvapky sú veľmi šikovná vecička a dokážu s laku na nechty, ktorý nie je veľmi vydarený, urobiť klasický funkčný lak. Ich cena na Elnine je aktuálne 3,74 Eur.

Opäť som sa utvrdila v tom, že laky na nechty a starostlivosť v tejto oblasti, má značka Gabriella Salvete naozaj namakané a za veľmi priaznivé ceny získate veľmi kvalitné produkty.

Aká je vaša skúsenosť s lakmi Gabriella Salvete? Ktorý je váš obľúbený?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára